Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Runsikonlatvanpalsta on n. 46 hehtaarin suuruinen määräala Kempaksen kiinteistöstä 30 km Puolangan kirkonkylältä koilliseen. Sille on kulkuyhteys kaakosta Taivalkoskentieltä Väisäläntien kautta tulevaa ja palstan läpi jatkuvaa Kellokorven yksityistietä (tieoikeus K26036/1) pitkin.

Palstalla on metsälain nojalla suojeltuja, täydellisessä toimenpidekiellossa olevia puroja ja lähteitä yhteensä n. 5, 4 hehtaarin alalla, josta metsämaata on n. 5 ha.

Yhteisten alueiden osuudet eivät sisälly määräalakauppaan.

Palstan pinta-alasta 97 % on metsämaata, jolla on arvioitu olevan puustoa n 2 950 m³, keskimäärin 66 m³/ha. Metsämaan maapohjista yli 2/3 on tuoreita ja paikoin jopa lehtomaisia kivennäismaakankaita.

Metsämaasta 2/3 on puustoltaan tulevien sukupolvien metsää, tällä hetkellä hyvään kasvuvauhtiin rehevillä maapohjilla pyrähtänyttä taimikkoa. Kolmannes metsämaasta on varttunut jo metsän seniorivaiheeseen: liki 4 ha 690 m³:n puustollaan on päätehakkuuvaiheessa ja vajaa 13 ha 149 m³:n keskipuustollaan lupailee sekin kohtalaisen nopeaa puukauppatuloa. Soittamalla palstaa myyvälle kiinteistönvälittäjälle voit kuulla tarkempia tietoja siitä.

Runsikonlatvanpalsta on puuston ikäjakaumaltaan hyvä kokonaisuus sekä nopeasti tuottavaa että pidemmän tuotto-odotuksen metsää. Taimikot ja nuoret metsät mahdollistavat myös harrastusmielisen metsänhoidon. Metsässä raha kasvaa joka päivä, satoi tai paistoi!
Virtuaalilinkistä Bonvestan sivulle!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
620-404-41-5
Tontin pinta-ala:
460 000,0 m²
Tontin nimi:
Kempas

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto

  • Puh: 08 - 632 060

Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

  • Lönnrotinkatu 8, 87100 KAJAANI
  • Puh: 08-632 060
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje