Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Runsaspuustoinen metsäkiinteistö Kajaanissa
Korpiräme on 35,89 ha:n suuruinen kiinteistö 44 km Kajaanista lounaaseen. Kiinteistölle ei ole kesäkulkukelpoista tietä perille saakka. Kiinteistörekisterin mukaan kiinteistölle on tieoikeus K000057 itäpuolella kulkevaa penkkatietä pitkin.

Kiinteistöllä ei ole yhteisten alueiden osuuksia.

Korpirämeen metsämaan havupuuvaltainen puusto on arviolta 5 100 m³ eli keskimäärin n. 143 m³/ha. Metsiköistä lähes kolme neljännestä on varttuneita kasvatusmetsiä, joissa on puustoa n. 3 600 m³, n. 140 m³/ha. Puuston määrä näissä varttuneissa kasvatusmetsissä on hieman korkeampi kuin alueellisesti keskimäärin (vrt. metsätilastollinen vuosikirja 2014). Tilalla n. 8 hehtaarilla varttuvat nuoret kasvatusmetsät ovat myös huomattavan puustoisia, ja kummankin kehitysluokan metsiköistä löytyy mahdollisuuksia välittömille harvennustuloille! Tilalla on myös yksi sekapuustoinen uudistuskypsä metsikkö, jossa puustoa on noin 130 m³.

Korpirämeen kiinteistön pinta-alasta 89 % on tuottavaa metsämaata, jossa maapohjat vaihtelevat kivennäis- ja turvemaiden välillä ja kasvupaikat ravinteisuudeltaan tuoreista kuiviin. Runsaimmin kohteella esiintyy mustikkatyypin tuoreita turvekankaita. Kiinteistöllä ei ole metsätalouteen vaikuttavia käytönrajoitteita.

Monet Korpirämeen varttuneista kasvatusmetsistä hätyyttelevät uudistuskypsyyden ohjeellisia rajoja ja harvennuksilla voidaan edesauttaa runkojen järeytymistä edelleen. Kohteelta on siis odotettavissa tuloja jo lähitulevaisuudessa samalla kun kiinteistön nuoremmat metsät jatkavat tasaista kasvua ja tuottoa.
Hyvä tuottoennuste pitkälle tulevaisuuteen!
havupuuvaltainen puusto
runsaasti varttuneita kasvatusmetsiä
Kajaani 44 km, kaupunkitason palvelut

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kajaani
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
205-414-3-34
Tontin pinta-ala:
358 900,0 m²
Tontin nimi:
Korpiräme

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Korhonen Oy Tili- ja kiinteistötoimisto

  • Puh: 08 - 632 060

Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

  • Lönnrotinkatu 8, 87100 KAJAANI
  • Puh: 08-632 060
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.