Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Nurmesjärvellä tarjolla ainutlaatuinen kohde. Upealla paikalla niemessä myytävänä on n. 3 ha:n määräala, joka sisältää 2 tonttia ja lisäksi komeaa mäntymetsää ympärillä. Tontit sijaitsevat Nurmesperän koillisrannalla suojaisassa lahdelmassa. Hyvä ilmansuunta ja hieno maasto. Aurinko paistaa järveltä päin melkein koko päivän. Tie vie perille saakka. Kuhmon keskustaan on matkaa alle 24 km.
Nurmesjärvi on noin 10 km2 suuruinen järvi, josta on vesiyhteys Ontojärveen. Yhdessä järvet muodostavat laajan vesistöalueen. Nurmesjärvi on säännöstelty järvi, joten rannat ovat pääosin matalan jyrkkäpiirteisiä. Vedenpinnan vaihteluväli on noin 4 m (155,30 - 159.70). Määräalan maapohja on kuivahkoa kangasta. Puusto on lähes kokonaan mäntymetsää. Tontit sijaitsevat vierekkäin ja ne on valmiiksi lohkottu. Puusto on varttunutta ja uudistuskypsää hoidettua mäntymetsää. Määräalan takareuna rajoittuu kesävarsitiehen ja sen takana kasvaa noin 5 m:n pituinen sekapuutaimikkometsä. Kokonaispuusto on 520 m3, josta mät on 250 m3, mäk 250 m3 ja kuk 10 m3, kok 10 m3.

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kuhmo
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen kuvaus:

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
290-893-12-1
Tontin tyyppi:
Rantatontti
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Määräalalla on alueen käyttöä rajoittavat kaavamerkinnät: sm-1 = alueen osa, jossa sijaitsee muinaismuistolailla rauhoitettu kiinteä muinaisjäännös.
Lisätietoa tontista:
Tie perille
Lisätietoa tontista:
Määräalalla on kaavassa 2 kpl tontteja vierekkäin, yhteispinta-ala noin 1 ha. Hyvä, hieman Nurmesjärveen laskeva kangasmaasto, jossa kasvaa järeää puustoa. Ranta on sora/kivi ja hiekkapohjainen. Niemen länsipäässä on rakennettu yksi rantamökki. Tonttien välittömässä läheisyydessä on Nurmesperään laskeva Nurmeskoski.
Rakennusoikeus:
230,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Rakennusoikeus 230 k-m2/tontti. Lomarakennus max. 130 k-m2. Talous- ja apurakennukset max. 100 k-m2. (yhden talous-/apurakennuksen suurin sallittu kerrosala on 60 k-m2, rantasaunan rakennusoikeus max. 30 k-m2).
Kaavoitustilanne:
Ranta-asemakaava
Kaavoitustiedot:
Nurmesjärven ranta-asemakaava on vahvistettu 15.9.2015.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohjeet:
Kuhmon keskustasta ajetaan Sotkamoon päin noin 17,5 km ja käännytään vasemmalle Apajan tielle ja ajetaan sitä noin 2,4 km ja käännytään vasemmalle Apajan metsätielle ja ajetaan sitä noin 3 km ja käännytään oikealle ja ajetaan kesävarsitietä noin 0,5 km ja saavutaan määräalan rajalle. Kesävarsitien päässä on yksi rakennettu mökkitontti.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Metsän kuvaus:
Määräalalla kasvaa hyvä nuorta ja varttunutta kasvatusmetsää sekä järeää uudistuskypsää mäntymetsää niemen kärjessä.
Mäntykuitu:
Mäntytukki:
Kuusikuitu:
Koivukuitu:
Hakkuumahdollisuuksien kuvaus:
Siemenpuu- ja väljennyshakkuuta.
Ranta:
Rannan tyyppi:
Vesistön nimi:
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Puurunen Tarja

Myyntineuvottelija
  • Puh: 0400-322 060

Metsähallitus

  • Ratatie 11, 01300 Vantaa
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje