Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Hanki kaksi erämaista metsäpalstaa Körkkö-nimisestä tilasta Kittilän kunnan Tuulijoen varresta mahtavien jänkien keskeltä. Tuulijoki on yhteistä vesialuetta ja tilaan kuuluvat metsäpalstat sijaitsevat molemmin puolin jokea. Metsäpalstat ovat monimuotoisia ja kankaiden yhteydessä on komeita soita. Metsäpalstoissa on luonnontilaista jokirantaa ja monimuotoisia kankaita, joissa on lähinnä vaihtelevanikäistä vanhaa metsää. Metsäpalstojen jängiltä on komeat maisemat mm. Yllästunturin suuntaan. Metsäpalstat sijaitsevat vain 12 kilometrin etäisyydellä Yllästunturin huipusta kaakon suuntaan.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kittilä
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Metsän pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
261-407-9-7
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä kauppa Metsähallituksen sisäisen päätöksentekomenettelyn takia. Kauppahinta koskee vain maapohjaa ja emme luovuta maapohjan mukana osuuksia yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Kohde luovutetaan vapaana kiinnityksistä. Kohteeseen saattaa kohdistua naapuritilojen kulkuoikeuksia. Metsäautotien kustannuksiin on osallistuttava kohteelle tulevan hyödyn mukaisessa suhteessa.
Lisätietoa tontista:
Tie perille
Lisätietoa tontista:
Soita tai lähetä viesti puhelimeen +358400209922 tai sähköpostiin veijo.uusitalo@metsa.fi, kun haluat jutella kohteesta. Nettisivuillamme Laatumaa.fi on monenlaista hyödyllistä tietoa aiheesta. Mikäli et puhelimella tavoita myyjäksi merkittyä henkilöä, kokeile kiireellisessä tapauksessa Metsähallituksen keskuksen puhelinta +358206394000 ja kysy olisiko toinen Laatumaan Lapin maakauppias tavoitettavissa.
Tontin nimi:
Körkkö
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohjeet:
Metsäpalstoille pääsee ajamalla ensin Kittilän kuntakeskuksesta etelän suuntaan 18 km Kaukosen kylään ja sieltä noin 18 km länteen Kolarin kirkonkylään menevää tietä 9391. Kallon kylän pohjoisosasta lähtee Luovonmaan metsätie luoteen suuntaan, jota pitkin pääsee suuremman metsäpalstan keskelle noin 7,5 kilometrin päässä. Välillä on metsätiessä kolme kilometrin kohdalla yksi risteys, josta pitää kääntyä vasemmalle. Metsätien alkupään puomia ei pidetä kiinni. Kolarista on matkaa Luovonmaan metsätien alkuun noin 36 km.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Metsän kuvaus:
Puustoa noin 800 m3. Puustosta on uudistuskypsää metsää 7,6 ha ja nuorta kasvatusmetsää 1,8 ha.
Ranta:
Rannan tyyppi:
Vesistön nimi:
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Metsähallitus Laatumaa

  • Vernissakatu 4, 01301 Vantaa
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.