Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Hanki puustoinen metsäpalsta Kolarin kunnan valtionmaasta Sieppijärven kylän läheltä Naamijoen itäpuolelta. Metsäpalstassa on monenikäistä ja –lajista puustoa kankailla ja soilla. Kankaiden yhteydessä on monimuotoisia soita. Metsäpalstan itäosassa kangasmaa ulottuu Naamijokeen, jonka rantaviivaa on metsäpalstalla 420 metriä.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kolari
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Metsän pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
273-893-11-1
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Soita tai lähetä viesti puhelimeen +358400209922 tai sähköpostiin veijo.uusitalo@metsa.fi, kun haluat jutella kohteesta. Nettisivuillamme Laatumaa.fi on monenlaista hyödyllistä tietoa aiheesta. Mikäli et puhelimella tavoita myyjäksi merkittyä henkilöä, kokeile kiireellisessä tapauksessa Metsähallituksen keskuksen puhelinta +358206394000 ja kysy olisiko toinen Laatumaan Lapin maakauppias tavoitettavissa. Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä kauppa Metsähallituksen sisäisen päätöksentekomenettelyn takia. Kauppahinta koskee vain maapohjaa ja emme luovuta maapohjan mukana osuuksia yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Kohde luovutetaan vapaana kiinnityksistä. Kohteeseen saattaa kohdistua naapuritilojen kulkuoikeuksia.
Lisätietoa tontista:
Tie perille
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohjeet:
Metsäpalstalle pääset autolla Kolarin kuntakeskuksesta ajamalla ensin E8-tietä etelän suuntaan 23 km Sieppijärven kylään. Sieltä lähtee länteen Naamijoen sillan pohjoispuolelta Kuurusentie, jota pitkin on matkaa metsäpalstalle noin 1,3 km.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Metsän kuvaus:
Puustoa noin 3100 m3. Puustosta on nuorta kasvatusmetsää 11,1 ha, varttunutta kasvatusmetsää 7,3 ha, uudistuskypsää metsää 4,2 ha ja uudistusvaiheessa olevaa metsää 3,2 ha sekä taimikkoa 0,5 ha .
Ranta:
Rannan tyyppi:
Vesistön nimi:
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Metsähallitus Laatumaa

  • Vernissakatu 4, 01301 Vantaa
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje