Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Hanki puustoinen metsäkokonaisuus komeasta Kotivaarasta aivan Kittilän kylän vierestä. Maapohja koostuu kahden tilan, Jönnilä ja Pudas, Kotivaarassa sijaitsevista palstoista. Metsäpalstoille on helppo kulkea kangasmaaston ja teiden sekä talviteiden takia.

Palstat varattu toistaiseksi.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kittilä
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Metsän pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen kuvaus:

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
261-405-10-53, 261-405-10-29
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä kauppa Metsähallituksen sisäisen päätöksentekomenettelyn takia. Kauppahinta koskee vain maapohjaa ja emme luovuta maapohjan mukana osuuksia yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Kohde luovutetaan vapaana kiinnityksistä. Kohteeseen saattaa kohdistua naapuritilojen kulkuoikeuksia. Tilan Jönnilä palsta ulottuu päätien laitaan. Palstoilla on ulkoilureittejä ja ne sekä voimassa oleva yleiskaava on otettava maankäytössä huomioon. Kaavasta ja ulkoilureiteistä saa tarkemmin tietoja Kittilän kunnasta.
Lisätietoa tontista:
Tie perille
Lisätietoa tontista:
Soita tai lähetä viesti puhelimeen +358400209922 tai sähköpostiin veijo.uusitalo@metsa.fi, kun haluat jutella kohteesta. Nettisivuillamme Laatumaa.fi on monenlaista hyödyllistä tietoa aiheesta. Mikäli et puhelimella tavoita myyjäksi merkittyä henkilöä, kokeile kiireellisessä tapauksessa Metsähallituksen keskuksen puhelinta +358206394000 ja kysy olisiko toinen Laatumaan Lapin maakauppias tavoitettavissa.
Tontin nimi:
Jönnilä, Pudas
Kaavoitustilanne:
Osayleiskaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohjeet:
Metsäpalstoille pääset Kittilän kuntakeskuksen eteläosasta länteen lähtevää Kotivaaraan johtavaa metsätietä pitkin. Palstoille on mahdollista kulkea myös hyödyntäen Kotivaarassa olevia muita metsäteitä ja maastouria, mikä edellyttää kuitenkin maanomistajien kanssa sopimista. Tilan Jönnilä palsta ulottuu yleisen tien laitaan.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Metsähallitus Laatumaa

  • Vernissakatu 4, 01301 Vantaa
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje