Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Hanki puustoinen metsäpalsta komeista vaaramaisemista Kittilän Loukisenvaaran päältä. Metsäpalstassa on runsaasti varttuneen metsän puustoa. Metsäpalsta on muutenkin monimuotoinen; koillisosassa on muinaista jyrkkää merenrantaa, kaakkoisosassa painanne, jossa on lampimaista suojaisaa metsäympäristöä. Palstan keskellä on komeaa kalliokkoa luoteisrajan tuntumassa. Alueen lounaisrajalla on osa ulkoilureitistä nimeltään Sammuntupa-Loukisenvaara-Raudusvaara.

Palsta varattu toistaiseksi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kittilä
Tyyppi:
Tilan pinta-ala:
Metsän pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
261-405-172-8
Käyttö- ja luovutusrajoitukset:
Kohteen lounaisrajalla on osa ulkoilureitistä. Kohteeseen saattaa kohdistua naapuritilojen kulkuoikeuksia tai muita vastaavia rasitteita. Osuuksia yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin ei luovuteta maapohjan mukana. Pidätämme oikeuden hyväksyä tai hylätä kauppa Metsähallituksen sisäisen päätöksentekomenettelyn takia. Tilan rasitustodistukseen päivältä 29.9.2016 merkitty riita-asia ei kohdistu Loukisenvaaran palstaan.
Lisätietoa tontista:
Soita tai lähetä viesti puhelimeen +358400209922 tai sähköpostiin veijo.uusitalo@metsa.fi, kun haluat jutella kohteesta. Nettisivuillamme Laatumaa.fi on monenlaista hyödyllistä tietoa aiheesta. Mikäli et puhelimella tavoita myyjäksi merkittyä henkilöä, kokeile kiireellisessä tapauksessa Metsähallituksen keskuksen puhelinta +358206394000 ja kysy olisiko toinen Laatumaan Lapin maakauppias tavoitettavissa.
Kaavoitustilanne:
Haja-asutusalue

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Metsän kuvaus:
Puustoa on noin 3200 m3. Varttunutta kasvatusmetsää 30 ha, nuorta kasvatusmetsää on 0,8 ha ja uudistusvaiheessa oleva metsää 0,5 ha.
Lisätietoja:

Ota yhteyttä

Uusitalo Veijo

Uusitalo Veijo

Myyntineuvottelija
  • Puh: 0206397651
  • Puh: +358 400 209922

Metsähallitus Laatumaa

  • Vernissakatu 4, 01301 Vantaa
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje