Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Lehmilammenpalsta on n. 60,9 ha:n suuruinen määräala Kiekin kiinteistöstä Kuhmossa, n. 45 km kaupungin keskustasta kaakkoon. Länsirajalla palsta rajautuu metsähallituksen tiehen, johon on käyttöoikeus. Palstaan kuuluu 0,6 ha:n suuruinen Kolmisoppi -niminen lampi pohjoisessa ja palstan alueella on siihen kuulumaton n. 7 ha:n suuruinen Iso Lehmilampi. N. 17 ha palstan länsiosasta kuuluu vesiensuojelualueeseen VES1129052, jossa metsän käsittely tehdään viranomaisohjeiden mukaan. Yhteisalueiden osuudet eivät sisälly määräalakauppaan.

Lehmilammenpalstan kokonaispuusto on n. 3 480 m³. Sen pinta-alasta 78 % on metsämaata. Siitä liki puolet on varttunutta ja uudistuskypsää metsää, joissa on puustoa yhteensä n. 3 040 m³, 130 m³/ha ja n. 3 % on nuorta metsää, jonka keskipuusto on n. 88 m³/ha.

Lehmilammenpalsta antaa tuottavan talousmetsän lisäksi monipuoliset luontoharrastusmahdollisuudet metsästykseen, kalastukseen ja marjastukseen ym.. Upea monitoimipalsta!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Yrjö Heikkilä

Toimitusjohtaja, LKV
  • Puh: 0400 421543

Kiinteistönvälitys Heikkilä / Kainuun Metsävälitys LKV

  • Teknologiapuisto, 2 krs., 87400 Kajaani
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje