Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Kasvatusmetsää tienvarsipalstalla Ristijärvellä

Kukkurinpalsta on Mustavaaran kiinteistön n. 72,9 ha:n suuruinen määräala 30 km Ristijärven kirkonkylältä itään Salokyläntien pohjoispuolella. Lisäksi palstan halki kulkee metsätie. Palstan halki kuviolla 13.2 virtaa metsälain nojalla suojeltu Hepopuro. Suojellun puroalueen pinta-ala on n. 1,1 ha.

Yhteisalueiden osuudet eivät sisälly määräalakauppaan.

Kukkurinpalstan mäntyvaltainen kokonaispuusto on n. 4 590 m³. Pinta-alasta 93 % on metsämaata, jossa keskipuusto on n. 68 m³/ha. Palstan maapohjasta 45 % on rehevän kasvupohjan puustolle antavaa tuoretta kivennäismaata.

Kehitysvaiheiltaan metsämaa jakautuu pääosin kahteen kehitysluokkaan: varttunutta kasvatusmetsää on n. 39 % ja nuorta kasvatusmetsää 37 %. Varttuneessa metsässä on puustoa n. 1 970 m³, n. 74 m³/ha ja nuoressa metsässä n. 1 700 m³, jo n. 68 m³/ha. Päätehakkuukypsäksi on varttunut 1,8 ha n. 460 m³:n puustollaan ja loput metsämaasta on tulevien sukupolvien metsää, eri kasvuvaiheessa olevia taimikoita.

Kukkurinpalsta on monipuolisen kehitysluokkajakaumansa ja tienvarsisijaintinsa ansiosta erinomainen sijoitusmetsäpalsta, josta riittää tuloa ja iloa monelle sukupolvelle! Metsäpalsta on arvoaan kasvattava perintö, sillä metsä kasvaa rahaa joka päivä!

+hyvä tienvarsisijainti
+reheviä kasvupohjia
+monipuolinen kehitysluokkajakauma

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Ristijärvi
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Yrjö Heikkilä

Toimitusjohtaja, LKV
  • Puh: 0400 421543

Kiinteistönvälitys Heikkilä / Kainuun Metsävälitys LKV

  • Teknologiapuisto, 2 krs., 87400 Kajaani
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje