Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Tämä on nähtävä! Kaksi Tilaa Sysmän korkealuokkaisessa Vuoriniemessä. Nämä kaksi rantatilaa muodostavat yhdessä harvinaisen, tasapainoisen ja hienon kokonaisuuden joka tarjoaa jokaiselle jotain, sekä eri tunnelmia vapaa-ajan viettoon. Rantaviiva on huomattavan pitkä suhteessa kahden tilan yhteensä kolmen tontin pinta-alaan. Tilat voidaan myydä joko yhdessä tai erikseen (Tila I ja II).

Näyttö: soita ja sovi allamainittuun puhelinnumeroon. Jos haluat käydä omin päin tutustumassa, niin soita saadaksesi Vuoriniementien sulkevan portin avatuksi tai jätä autosi Samaan kannakselle, josta kiva n. 1 km:n kävelymatka perille.

Tila I:
Pääsy suurellakin veneellä kalliorannan rantalaituriin, joka on Lip-Lap Oloneuvos, säädettävissa veden korkeuden mukaan, varustettu uimaportailla ja penkki-/pöytäkalustolla, edessä Päijänteen yksi komeimmista vesistä, avara ja puhdas Herjaanselkä iki-ihanine auringonlaskuineen. Puusto on loivasti nousevaa komeaa mäntykangasta, runsaasti mustikkaa, tontti säilytetty suurelta osin luonnonvaraisena, jäkälää ja kanervaa.

Tontilla sijaitsee uniikki hirsihuvila käsinveistetystä tukevasta hirrestä sekä 2-kerroksinen tyyliaitta vierasmajoitukseen. Tyyliaitan takana varastotila.

Pelikenttä: tontin yläosassa lento-/sulkapallolle, kroketti- ja petankipelille yms,
katsojille ja kannustajille 4-hengen perinnekeinu.

Muu varustelu: muurattu rantagrilli ja 2 keinua, soutuvene, lipputanko avoimella kalliolla, rannassa turvallinen kokkopaikka, porakaivo sähköpumpulla n. 5 m. keittiöstä (vesi helppo vetää sisälle asti haluttaessa), Biolanin kompostori, ulkovessa, aurattu talvitie. Runsaasti pysäköintitilaa (n. 8 autolle tai enemmän).

Historia: tilat ovat osa Vuoriniemen vanhaa, Ryyttilän tilaa, josta allekirjoittanut on kirjoittanut lyhyen historiikin. Vuoriniemen tilasta kerrortaan myös T. Leistenin veneilykirjassa "Refanut".

Hinta 370.000 euroa.

Tila II:
Toinen tilakokonaisuus koostuu kahdesta vierekkäisestä rantatontista, joista toisessa on hiekkaranta rantakoivuineen. Puusto on loivahkosti nousevaa komeaa luonnonvaraista mäntymetsää, runsaasti mustikkaa ja osin puolukkaa. Ihanat auringonlaskut Herjaanselän taakse. Länsiranta, avara selkä ja puhdas, kirkas vesi. Takakulmassa komea, korkea jäkäläinen kallio. Sijainti on rauhallinen, suojaisa ja kaunis yllä mainitun Tilan I vieressä lahdelmassa.

Tontilla sijaitsee rantasauna käsinvesitetystä hirrestä, puuvaja sekä puucee.

Hiekkarannalla on laiturina Lip-Lap Jokapoika, säädettävissä veden korkeuden mukaan. Saunatuvan sähkölämmitys ja valaistus Tila I:n kautta.

Hinta 330.000 euroa.

Tilat I ja II yhdessä:
Olemme ensimmäiset asukkaat tiloilla, ne ovat kokonaisuutena täydentäen sopivasti rakennuskannaltaan, varustelultaan, ominaisuuksiltaan ja maisemiltaan toisiaan.
Tiloja yhdistää luontopolku. Molemmille tiloille omat autotiensä.
Yhteispinta-ala lähes 1,3 ha.
Yhteishinta 680.000 euroa
Yhteydenotot Reijo Luostarinen (prof. emeritus), puh 0500-488030, email: rkluostarinen@hotmail.com

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Loma-asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Omistusmuoto:
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuinpinta-ala:
Muiden tilojen pinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
  • Hinta

Loma-asunnon lisätiedot

Loma-asunnon tontti

Tontin omistus:
Oma
Tontin pinta-ala:
12 780,0 m²
Lisätietoa tontista:
Tila I: 78m länsirantaa, josta 50m upeaa, jäkälaistä, sileää ja verraten tasaista kalliorantaa. Vanhoja käkkärämäntyjä ja mahtavat järvinäkymät suurelle selälle.

Tila II: Kahdella tontilla yhteensä rantaviivaa 132 m, josta n. 30 m hyvää, loivasti laskevaa luonnon lapsi- ja umaystävällistä hiekkarantaa. Puusto loivahkosti nousevaa komeaa luonnonvaraista mäntymetsää, runsaasti mustikkaa ja osin puolukkaa. Ihanat auringonlaskut Herjaanselän taakse. Länsiranta, avara selkä ja puhdas, kirkas vesi.
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Tila I: Rantatontti 4600 m2. Kokonaisrakennusoikeus 322 k-m2, josta käytetty em. rakennuksiin n. 160 k-m2

Tila II: Tilan I vieressä 2 vierekkäistä rantatonttia 4900 m2 + 3280 m2 = 8180 m2. Kokonaisrakennusoikeus: 500 k-m2, josta käytetty em. rakennuksiin n. 32 m2

Kokonaisuus yhteensä 12.780 m2, jolla rantaviivaa yht. 210 m, rakennusoikeutta yhteensä 822 k-m2, josta on käytetty 192 k-m2

Palvelut ja liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet:
Autolla tien 612 (Luhangantie Sysmästä) varressa Vuoriniementie (ks. ajo-ohje). Vesitse Vuoriniemi sijaitsee mukavasti Päijänteen kolmen reitin risteyskohdassa puhtaan ja avaran Herjaanselän kohdalla, josta loistavat veneily-yhteydet esimerkiksi Luhangan reitille, Lahden-Heinolan reitille ja Jyväskylän-Keiteleen reitille.
Ajo-ohjeet:
n. 195 km Helsingistä, joko Lahti-Heinola-Lusin moottoritietä Sysmään tai tunnelmoiden Asikkalaan Vääksyn kanavan kautta pitkin luonnonkaunnista Pulkkilanharjua Päijänteen kansallispuiston läpi Sysmään, josta n. 23 km Luhangan tietä Samaansalmen upealle sillalle ja n. 300 metrin ajon jälkeen Samaan kannakselle, josta Vuoriniementie kääntyy vasemmalle linja-autopysäkkien vierestä ja noin 1 km ajon jälkeen olet perillä 114/Luostarinen.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Reijo Luostarinen

Yksityinen myyjä
  • Puh: 0500488030

  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje