Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Tarjolla omaa rauhaa ilta-auringossa Vartiusjärven rannalla!

Itäjoenpalsta on noin 38,0 ha:n suuruinen määräala Änätin kiinteistöstä lähellä Vartiusta Kuhmossa. Kuhmoon on matkaa noin 54 km. Palstalla on Vartiusjärven rantaviivaa noin 100 metriä ja eteläpuolella palsta rajoittuu Itäjokeen. Kostamustielle nro 89 on palstalta metsäautotietä pitkin matkaa n. 2,7 km.

Yhteisten alueiden osuudet eivät sisälly määräalakauppaan.

Kohteen kokonaispuusto on n. 3 260 m³ ja keskipuusto n. 85 m³/ha. Metsäpinta-alasta n. 46 % on varttunutta kasvatusmetsää ja n. 2 % uudistuskypsää metsää sekä loput varttuneita taimikoita ja nuoria kasvatusmetsiä.

Yli puolet metsämaan kasvupaikoista on kuivahkoja kivennäismaakankaita. Lisäksi palstalla on hieman yli 10 ha ravinteisuudeltaan tuoreita kasvupaikkoja vaihtelevasti kivennäis- ja turvemaalla sekä n. 4 ha varputurvekangasta. Palstalta löytyvät lähteet on metsälain nojalla suojeltuja ja niistä aiheutuva käytönrajoite on pinta-alaltaan yhteensä n. 0,3 ha.

Itäpalsta on runsaiden kasvatusmetsien sijoituskohde, josta löytyy hyvin vaihtelevia metsä- ja luontoharrastusmahdollisuuksia. Soita kohteen myyjälle ja kysy lisätietoja!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kuhmo
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Yrjö Heikkilä

Toimitusjohtaja, LKV
  • Puh: 0400 421543

Kiinteistönvälitys Heikkilä / Kainuun Metsävälitys LKV

  • Teknologiapuisto, 2 krs., 87400 Kajaani
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje