Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Asunto Oy Porttilanmäki -nimisen asunto-osakeyhtiön osakkeet nrot 1-450 jotka oikeuttavat 45,0 m²:n suuruisen asuinhuoneiston (1h+k+alk.) hallintaan yhtiön omistamassa asuinkerrostalossa Tervakoskella. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä (nähtävissä www.oikeus.fi ja www.huutokaupat.com -sivustoilla, linkit alempana tässä ilmoituksessa).

Esittely sopimuksen mukaan (huoneisto on tyhjillään). Tiedustelut kihlakunnanulosottomies Jani Lindfors, puh. 029 56 24559 ja Juha Honkala, puh. 029 56 24587

Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla (kohdenro 357069) järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy sunnuntaina 30.10.2016 kello 20:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Huutokaupat.com-sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Mikäli korkein tarjous hyväksytään, korkeimman tarjouksen tekijän on kahden arkivuorokauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä suoritettava koko kauppahinta tai käsirahana 5.000 euroa Kanta-Hämeen ulosottoviraston tilille. Käsirahan suorittanut ostaja saa kauppahinnalle maksuaikaa tarvittaessa maanantaihin 28.11.2016 saakka. Kauppahinnalle peritään koko maksuajalta viitekoron mukainen korko (viitekorko on tällä hetkellä 0 %, joten käytännössä korkoa ei peritä).

Kauppakirjan antaminen edellyttää myös, että varainsiirtovero on maksettu (2 % kauppahinnasta), ellei ostaja ole sen suoritusvelvollisuudesta vapaa.

Kohteeseen kohdistuu yhtiölainaa ja vastikerästejä. Katso lisätiedot myyntiesitteen kohdasta ostajan vastattavaksi siirtyvät velvoitteet ja oikeudet.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Kari Kulmala
Johtava kihlakunnanvouti

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Yksiö
Asuinpinta-ala:
Rakennusvuosi:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Neliöhinta:
Ohje

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kanta-Hämeen ulosottovirasto

  • PL 21, 13101 Hämeenlinna
  • Puh: 029 5624540
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.