Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Siisti peruskuntoinen kaksio 60,5 m² + lasitettu parveke upealla ja rauhallisella näköalapaikalla päättyvän kadun päässä hyvien ulkoilupaikkojen ja palveluiden läheisyydessä kerrostalon 6. as.kerroksen raikkaassa ilmassa Jyväskylän Kangaslammella myytävänä! Vh. 47336,21 e. / Mh. 46000 e ( kaksio hyvin edullisen yksiön hinnalla hyvästä talosta ). Kylpyhuoneessa kylpyamme tuo iloista luksuksen tuntua asumiseen. Talohissin painoraja on 320 kg ja sisäpituus oviseinän sisäpinnasta takaseinäpintaan on 110 cm ja sisäleveys on 90 cm. Ja niitä mittoja ei kavenna mitkään kaiteet eikä lamput! Jyväskylässä on useissa kerrostaloissa selvästi ahtaampiakin ja pienemmän kantavuudenkin omaavia hissejä, joilla voi olla hyvin haastavaa isohkon tavaran kuljettaminen. Talon pääulko-ovellekin ja sitä kautta hissiinkin asti pääsee ilman yhtään rappusnousua hankaloittamassa! Hissin lisäksi asuinkerroksiin pääsee alakerrasta myös suoria rappusia kulkien (kierreportaita ei siis talossa ole). Myös piha-alueelle ulko-oven luokse saakka pääsee autoilla, jalkaisin ja pyörätuoleilla vanhuksillekin ja heikkokuntoisillekin helpompaa melko tasaista kulkureittiä helposti kesällä ja talvella ilman hankalia mäki- ja mutkaosuuksia (suurempine liukastumisriskeineenkin)! Myös autojen paikoitusalue on aika tasainen ja helppo käyttää ilman keljuja kaltevuuksia ja tilanahtautta. Eikä se ole ihan lähellä ikkunoiden alustojakaan! Myös kuntoilijoiden on helppo valita kuntonsa ja mieltymystensä mukaan lähialueelta joko tasaisia tai mäkisempiä kulkureittejä eikä ole lähes pakko tyytyä hankalan jyrkkien mäkimaastojen haittoihin! Tämä talo on rakennettu vankan kallion päälle eikä sijaitse millään tulvavaara-alueella eikä suolla eikä vetelällä savikolla, eikä myöskään lähellä suurjännitesähkölinjaa! Näyttö on sovittavissa myös puhelimitse soittamalla p.nro:on 041 7523776 klo 8 - 18 välisenä aikana tai kirjeitse tai käymällä huoneiston A 29:n ovella kysymässä. Kysy lisätietoja em:illa tavoilla! Huoneisto vapautuu 1 kk:n aikana kaupanteosta. Edullisen hoitovastikkeen (205,70 € / kk) vuoksi sopiva myös sijoitushankinnaksi vuokrattavaksi vuokratuottoakin varten. Pyydettäessä näytetään asianmukainen isännöitsijäntodistus ja viimeisin tasekirja sekä talousarvio henkilökohtaisessa tapaamisessa. Yhteydenottoihin suostumme vain puhelimitse ja kirjeitse sekä paikan päällä henkilökohtaisiin tapaamisiin lisätietojenkin antamiseksi. Sähköpostilla emme vastaa kyselyihin mutta huomioimme sähköpostiviestitkin, etenkin ne, joissa on ilmoitettu sähköpostin lähettäjän omakin puhelinnumero eikä sitä salailla! Näytössä voi tutustua tämän asunnon käytettävissä oleviin tiloihin ja myös asiapapereihin. Mahdollisen auton voi parkkeerata pihalle tai vieraspaikalle pysäk.alueella näytön ajaksi. Yksirappuisena ja neliömäisenä tämä korkeahko betonielementtitalo on edullinen putkiremontissakin! Hissin uusimisen hinta-arvio on tämän huoneiston osuudeksi n. 2519,65 €, jonka voi maksaa 10 vuoden aikana kk/rah.vastikkeinakin.

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Asunnon perustiedot

huoneiston pohjapiirros, ei kovin tarkka eikä mittakaavassa.
Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kerrostalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Kaksio
Asuinpinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Vesimaksu:
Autopaikkamaksu:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Parveke:
Hissi:
:
:
Lisätietoja kunnosta:
Kuntotarkastus:
Kosteusmittaus:
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
WC-tilojen kuvaus:
Saunan kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Kulottajantorni
Isännöitsijän yhteystiedot:
Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy, p. 0447372250
Huolto:
Jyväskylän Kiinteistöhuolto Oy, p. 010 270 8060 ark. klo 8 - 16, hätäpäivystys muina aikoina p. 020 491 2961, Tellervonk. 15, 40200 Jyväskylä
Taloyhtiöön kuuluu:
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä:
Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Talon omistustontin pinta-ala on 0,3180 ha. Yhtiökokous pidetään yleensä kerran vuodessa - yleensä keväisin.
Taloyhtiön autopaikat:
Autopaikkoja maksullisine lämmityspistokepaikkoineen on saatavana.
Tehdyt remontit:
Niitä on vuosien mittaan kertynyt useita ja ajallaan hoidettuina ilman pitkiä viivyttelyjä. Halutessa saa tarkemman selvityksen taloyhtiön asiakirjoista täällä paikan päälläkin ja taloyhtiön hallituksen jäseniltä. Vuoden 2017 huhtikuussa saatuun Asunto Oy Kulottajantornin taloyhtiön kokouskutsu- ja esityslistaan sisältyy: "Lämmönvaihtimien uusinta 2002. Betonielementtikulmien korjaus ja maalaus 2005. Antenniverkon uusiminen tähtierkoksi 2005. Ikkunoiden uusiminen 2005. Patteriverkoston ja poistoilmajärjestelmän perussäädön suunnittelu 2007. Patteriverkoston perussäätö 2007. Ilmanvaihdon perussäätö 2007. Kiinteistön kuntoarvio 2009. Parvekeremontti 2010. Leikkialuekunnostus 2011. Ulko-oven uusiminen 2012. Kattokermin uusiminen 2013. Putkistojen kuntotutkimus 2015." Lisäksi on taloyhtiön saunan remontointi ja alakerran varastokoppitilan valojen uusiminen tehty viime vuosina.
Tulevat remontit:
Hissin uusinta/modernisaatio 2017 ( luultavasti syksyn - ehkä myöhäissyksyn aikana 2017 ). 2018 ei toimenpiteitä. Putkistojen kuntotutkimus on suunniteltu vuonna 2019 tapahtuvaksi ja talotekniikkaremontin hankesuunnittelu vuonna 2020 tapahtuvaksi ja putkiremontin sisältävä talotekniikkaremontin toteutus vuonna 2021. Putkiremontin voi saada hyvällä ennakkosuunnittelulla ja toteutuksella melko edulliseksi ja nopeasti toteutetuksi, jos asukas toteututtaa kyseisen remontin yksityisesti omassa huoneistossaan ja taloyhtiö toteuttaa hänen / heidän kohdallaan sen vain taloyhtiön yhteisissä tiloissa - kunhan vain ajoissa pääsee siitä taloyhtiön kanssa tietojen vaihdon avulla hyväksyttävään sopimukseen. Saksalaisen mallin tavalla on jo Helsingin Roihuvuoressakin toteutettu entistä paljon nopeammalla kahden työvuoron tavalla putkiremontti nostamatta remonttihintaa! Hyvällä ennakkosuunnittelulla ja toteutuksella voi välttää ilman tarpeettomia lisiä kauhupelottelujen mukaiset isot remonttihinnat.
Energialuokka:
Tontin omistus:
Oma

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Lähialueilla useita palveluja. K-Market ja autojen sekä vaatteiden ja mattojen itsepalvelupesupaikat n. 500 m:n päässä. Lähitienoilla on myös n. 2000 - 500 metrin etäisyydellä Salen kauppa, apteekki, R-kioski, otto-automaatti, terveysasema, ravintola, Kylätoimisto, Elämän Leivän ruuanjakopaikka, kirjasto, hammaslääkäri, ala- ja yläasteen uusi iso koulurakennelma, nuorisotila Perttula, puistoja, urheilu- ja kuntoilupaikkoja monipuolisesti, todella hyviä ja rauhallisia liikuntareittejä monine vaihtoehtomahdollisuuksineen aivan lähitienoolla, lasten päiväkoti, kirkko, diakoniatoimisto, seurakuntasali, uimarannat Kangaslammen ja Kaakkolammen rannoilla ynnä muitakin palveluja ( kampaamo, fysikaalinen hoitolaitos, mattojen pesupaikka kesäisin mm ).
Liikenneyhteydet:
Kaupunkiliikenteen isojen bussien päätepysäkille n. 300 m mutta palveluliikenteen pikkubussit hakevat ulko-ovelta saakka arkisin! Sujuvat henkilöautojenkin yhteydet ja pyöräily- sekä kävelytiet ! Helppojakin reittimahdollisuuksia on aina kaupungin keskustaan saakka jalkaisin tallaajille, pyörätuolikelaajille, lastenrattaiden lykkääjille, pyöräilijöille ja autoille!
Ajo-ohjeet:
Uudesta isosta Seppälän Prismasta ( vuonna 2016 Suomen parhaaksi kehutusta) Alasintietä toiseen päähän saakka ja siitä suoraa eteenpäin Kangasvuorentielle, jolta käännytään vasta Nevakadulle oikeallepäin kulkien sekin lyhyt katu loppuun asti, josta pitää kääntyä jälleen oikealle päin - Suluntielle, jota on kuljettava seuraavaan liikenneympyrään saakka ja sitä poikettava Kangaslammentielle, jota on kuljettava likimain loppuun saakka Kulottajantien risteykseen asti, jossa kohdassa on jälleen käännyttävä oikealle päin - siis Kulottajantielle ja sen tien loppupään takana näkyy asuinkerrostalo os. Kulottajantie 10, jossa tämä myyntikohde sijaitsee ( A 29 , kuudennessa asuinkerroksessa). Jyväskylän keskustan bussipysäkiltä nro 3 pääsee busseilla linjanrot 12 ja 25 Kangaslammentien loppupään päätepysäkille asti, josta on noin 300 m:n matka perille, talon ulko-ovelle. Bussivuoroja liikkuu usein. Näytölle tuloon voi auton ajaa pihan perälle tai laidalle, jos ei ole pihan tukkijoita paikalla.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
Sähköpistokepaikka paikoitusalueella. Hyvä seurantanäkymä keittiön ikkunasta kyseiselle paikoitusalueelle ! Lisäksi autopaikkoja ilman lämpötolppia. Hyvä paikoitusalue ilman keljuja kaltevuuksia ja liiallista tilanahtautta ja läheisyyttä! Asuntoesittelyyn mahdollisesti henkilö- tai pakettiautolla tultaessa voi auton parkkeerata talon pihan perälle tai laidalle tai pysäköintikentän vapaille vieraspaikoille huoneiston käytettävissä oleviin tiloihin tutustumisen ajaksi. Kulottajantielle ei saa pysäköidä. Täällä kauempana pysäköintialueilta ei helposti pakokaasutkaan tule haitaksi näin korkealla sijaitsevaan asuntoon!
Näkymät:
Suurelta osin metsäisiä ja rauhaisia näköaloja makkarin ja olkkarin ikkunoista poissa pahemmilta pöly- ja möly- sekä pakokaasualueilta ym, ym. Keittiön ikkunasta näkyy Kulottajantie ja sen varrella olevia maisemia ja parkkipaikkoja sekä Kulottajantien toisen päädyn takana isojen kaupunkibussien pysäkki ym, ym.
Pihan kuvaus:
Ihastuttavan väljä, siisti ja rauhaisa piha-alue Kangaslammin rauhallisella kolkalla metsän laidassa, jossa näkymät on etelään, länteen ja kaakkoon päin. Piha-alueella on: Keinu, Pensasistutuksia, Marjapensaita, Lehtipuita, Kuusia, Asfalttia, Nurmikkoa, Pyykkien ulkokuivauspaikka, Pihakeinu, Lasten kiikkuja, hiekkalaatikko, leikkimökki, istuinpenkkejä, grillauspaikka, mattojen tomutuspaikka, jäteasema. Pihaliittymä pihasta Kulottajantien loppupäähän liittyy hiukan viistossa kulmassa, ei ihan suorasti, Kulottajantien tielinjaan. Tähän pihaan ja pihasta poiskin on helppo kulkea kesällä ja talvella autoillakin sekä pyörätuoleillakin tarvittaessa!
Ranta:
Rannan tyyppi:

Ota yhteyttä

Reijo Viita ja Ulla Viita

Yksityinen myyjä
  • Puh: 041 752 3776

  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje