Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Myydään nettihuutokaupalla kaksio Janakkalan Tervakoskella

Myytävä omaisuus:
Kiinteistö Oy Tervakosken Jokiranta -nimisen asunto-osakeyhtiön osakkeet nrot 141-160, jotka oikeuttavat 59 m2:n suuruisen asuinhuoneiston (2h+k) hallintaan yhtiön omistamassa pienkerrostalossa Janakkalassa. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
Esittely 18.8.2016 klo 13:00-13:30 huoneistolla ja muutoin sopimuksen mukaan. Lisätiedot kihlakunnanulosottomies Juha Honkala, puh. 029 56 24587 ja Petri Junnikkala, puh. 029 56 24567

Myyntimateriaali lisäksi netissä sivuilla www.oikeus.fi/ulosotto ja www.huutokaupat.com,
kohdenro 331580

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 4.9.2016 klo 20:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Huutokaupat.com-sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on kahden arkivuorokauden kuluessa tarjouksen hyväksymisestä maksettava koko kauppahinta tai käsirahana 2 500 euroa Kanta-Hämeen ulosottoviraston virkavarain tilille. Loppukauppahinnalle ostaja saa tarvittaessa maksuaikaa 29.9.2016 saakka. Kauppahinnalle peritään koko maksuajalta viitekoron mukainen korko (viitekorko on tällä hetkellä 0 %, joten käytännössä korkoa ei peritä).

Kauppakirjan antaminen edellyttää myös, että varainsiirtovero on maksettu (2 % kauppahinnasta), ellei ostaja ole sen suoritusvelvollisuudesta vapaa.

Mikäli tarjous hyväksytään ja korkeimman tarjouksen tekijä ei maksa kauppahintaa maksuajan kuluessa, on tarjouksen tekijä ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaisesti korvausvelvollinen hinnanerotuksesta, jos korkein tarjous jää myöhemmin toimitettavassa uudessa myynnissä edellistä alemmaksi ja uuden myynnin kuluista, jos niitä ei saada mahdollisesta ylijäämästä.

Kohteeseen kohdistuu haltuunottokustannuksia ja vastikerästejä. Katso lisätiedot myyntiesitteen kohdasta ostajan vastattavaksi siirtyvät velvoitteet ja oikeudet.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Kari Kulmala
Johtava kihlakunnanvouti

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Neliöhinta:
Ohje

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kanta-Hämeen ulosottovirasto

  • PL 21, 13101 Hämeenlinna
  • Puh: 029 5624540
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje