Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

HYVÄKASVUINEN KASVATUSMETSÄPALSTA PALTAMOSSA!

Myyntikohde on Kotipalsta -niminen määräala Pimeälehdon kiinteistöstä n. 24 km Paltamon kuntakeskuksesta itään. Sille on kulkuyhteys länsipuolella kulkevalta Vartiuksentieltä erkanevaa ja palstan halki kulkevaa omaa Murhivaaran tietä pitkin.

Palstalla on metsälain nojalla suojeltu, täydellisessä toimenpidekiellossa oleva n. 0,2 ha:n suuruinen lähdealue kuviolla 31.1.

Yhteisten alueiden osuudet eivät sisälly määräalakauppaan.

Kotipalstan havupuuvaltaisen kokonaispuuston määräksi on arvioitu n. 6 190 m³. Palstan pinta-alasta n. 56 ha on metsämaata. Siitä n. 35 ha on kasvupaikkatyypiltään hyväkasvuista tuoretta kivennäismaata.

Kotipalstan puuston ikärakenne painottuu nuoriin kasvatusmetsiin. Niitä on n. 35 ha metsämaan pinta-alasta. Puustoa niissä on n. 4 190 m³, n. 121 m³/ha. Seuraavan sukupolven metsää, nyt vielä varttunutta taimikkoa, varttuu n. 17 hehtaarilla.

Kotipalsta on hyvin saavutettavissa ja hyvässä metsän kehitysvaiheessa oleva metsäsijoituskohde, joka antaa tasaista tuottoa tulevillekin sukupolville. Vehmaan tuoreen maapohjan nuoret koivikot palkitsevat metsäharrastajan tulenaroilla tuohisilla hyödykkeillä, jotka nostavat hikikarpalot harrastajan hartioille vielä kotisaunan lauteillakin. Metsästä iloa, tuloa ja hyvää oloa monelle sukupolvelle!

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Paltamo
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Yrjö Heikkilä

Yrjö Heikkilä

Toimitusjohtaja, LKV
  • Puh: 0400 421543

Kainuun Metsävälitys LKV

  • Kehräämöntie 7, PL133, 87400 Kajaani
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje