Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Kohde: Myydään nettihuutokaupalla Pelto-Mäkelä -niminen omakotitalokiinteistö (765-404-5-29) Sotkamossa. Kiinteistön pinta-ala on n. 1,5060 ha. Kiinteistöllä sijaitsee arviolta 1950-luvulla rakennettu omakotitalo sekä lisäksi saunarakennus, aittarakennus ja ulko-wc, joiden rakennusajasta ei ole tarkkaa tietoa. Kiinteistöön kuuluu lisäksi kaksi peltolohkoa.

Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä ja muissa liitteissä, jotka ovat luettavissa osoitteessa www.oikeus.fi.

Tarjouksen jättäminen: Tarjoukset voi jättää huutokaupat.com-sivustolla (kohdenumero: 352232). Tarjouksen tekemisen määräaika päättyy 30.10.2016 klo: 19:00.

Esittely: Ei esittelyä, tutustuminen kiinteistöön omatoimisesti.

Kiinteistön osoite: Rautavaarantie 50b, 74390 Laakajärvi

Tiedustelut: Kihlakunnanulosottomies Satu Kukkonen puh. 029 562 8105, 040 505 3416

Myyntiehdot: Omaisuus myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava koko kauppasumma Raahen seudun ulosottoviraston virkavaraintilille FI10 5000 0121 5005 98. Ostaja voi saada tarvittaessa maksuaikaa enintään kuusi viikkoa. Ostajan tulee suorittaa kauppahinnalle korkoa maksuajalta korkolain 3 §:n 2 mom. mukaisesti myyntipäivästä lukien. Maksuaikaa saadakseen ostajan tulee suorittaa käsirahana kauppahinnasta 20 % ulosottomiehelle. Käsirahaksi kelpaa käteinen raha, pankkikortti, pankkishekki ja pankkivekseli. Myös välittömästi tapahtuva tilillepano Raahen seudun ulosottoviraston virkavaraintilille hyväksytään. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla.

Kauppahinnan lisäksi, ostajan tulee suorittaa varainsiirtoveroa 4 % kauppahinnasta.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Ulosottomiehellä on oikeus hyväksyä tai hylätä korkein tarjous kahden arkipäivän kuluessa. Ulosottomies pidättää oikeuden pidempään hyväksymis- tai hylkäämisaikaan.

Pekka Kemppainen
kihlakunnanvouti
Raahen seudun ulosottovirasto

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
Kiinteistövero:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Raahen seudun ulosottovirasto

  • PL 27, 92101 Raahe
  • Puh: 029 5628111
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.