Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Myydään ulosmitattu metsäkiinteistö Hyrynsalmella. Kiinteistöllä on kaksi varastorakennusta, joihin ei ole rakennuslupia.

Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa 04.10. - 26.10.2016. Huutokauppa päättyy 26.10.2016 kello 11:00 tai 3 minuutin sisällä viimeisimmän huudon jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen nettihuutokaupassa. Ulosottovirastosta otetaan huutokaupan päätyttyä yhteyttä ostajaan, jonka huuto on hyväksytty.

Ulosottomies ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Nettihuutokauppaan jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen jättäjä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen korvausvelvollisuuteen.

Lisätietoja on myyntiesitteessä ja liitteissä, jotka löytyvät sivun alalaidassa olevan linkin kautta.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kainuun ulosottovirasto

  • PL 248, 87101 KAJAANI
  • Puh: 029 5628 238
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.