Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Kohde: Myydään nettihuutokaupalla noin 11 hehtaarin suuruinen määräala Nivalassa sijaitsevasta kiinteistöstä (määräala kiinteistöstä Siirto 535-402-1-159). Määräalalla sijaitsevasta metsämaasta on laadittu metsänhoitoyhdistyksen arvio. Määräalalla ei sijaitse rakennuksia. Tarkemmat tiedot myytävästä omaisuudesta ilmenevät laaditusta myyntiesitteestä ja muista liitteistä, jotka on tulostettavissa www.oikeus.fi -sivustolta ja www.huutokaupat.fi -sivustolta.

Tarjouksen jättäminen: Tarjoukset voit jättää huutokaupat.com-sivustolla (kohdenumero: 358746). Tarjouksen tekemisen määräaika päättyy 13.11.2016 klo: 20:00.

Esittely: Ei esittelyä, tutustuminen määräalaan omatoimisesti.

Tiedustelut: Kihlakunnanulosottomies Mirja Kemppainen, puh: 029 56 28024, 050 540 2193

Myyntiehdot: Ostajan on ulosottomiehen kanssa erikseen sovittavana ajankohtana tarjouksen hyväksymisen jälkeen suoritettava koko kauppahinta ulosottomiehelle. Kauppahinta suoritetaan Raahen seudun ulosottoviraston virkavarain tilille FI10 5000 0121 5005 98.

Ostajalle voidaan pyynnöstä myöntää maksuaikaa enintään kuusi viikkoa. Ostajan tulee tällöin suorittaa koko kauppahinnalle korkoa maksuajalta korkolain 3 §:n 2 mom. mukaisesti myyntipäivästä lukien (tällä hetkellä 0 %). Maksuaikaa saadakseen ostajan tulee suorittaa käsirahana kauppahinnasta 20 % ulosottomiehelle. Käsirahaksi kelpaa käteinen raha, pankkikortti, pankkishekki ja pankkivekseli. Myös välittömästi tapahtuva tilillepano Raahen seudun ulosottoviraston virkavaraintilille hyväksytään. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla.

Kauppahinnan lisäksi, ostajan tulee suorittaa varainsiirtoveroa 4% kauppahinnasta.

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Ulosottomiehellä on oikeus hyväksyä tai hylätä korkein tarjous kahden arkipäivän kuluessa. Ulosottomies pidättää oikeuden pidempään hyväksymis- tai hylkäämisaikaan.

Juha Vähäsantanen
johtava kihlakunnanvouti
Raahen seudun ulosottovirasto

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kohteen selite:
Tilan pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohjeet:
Kohde sijaitsee mäntypääntien läheisyydessä. Kts. lähestymiskartta www.oikeus.fi sivulta.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Raahen seudun ulosottovirasto

  • PL 27, 92101 Raahe
  • Puh: 029 5628111
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.