Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Myytävä omaisuus:
Tila Luonnonhelma RN:o 1:218, Hämeenlinna, Hahkiala (109-438-1-218), osoitteessa Kannistontie 65, 14700 Hauho. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
Esittely sopimuksesta. Lisätiedot kihlakunnanulosottomies Juha Kerkkonen,
puh.02956 24571. Myyntimateriaali lisäksi netissä sivuilla www.oikeus.fi/ulosotto, www.huutokaupat.com, kohdenumero 362079, linkit alempana tässä ilmoituksessa.

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 13.11.2016 klo 20:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Huutokaupat.com -sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen kahden arkivuorokauden sisällä maksettava 20 prosentin osuus kauppasummasta Kanta-Hämeen ulosottoviraston virkavarain tilille. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla. Kauppahinnalle peritään koko maksuajalta viitekoron mukainen korko. Viitekorko on tällä hetkellä 0 %, joten käytännössä korkoa ei peritä).

Käsirahan suorittanut saa kauppahinnalle tarvittaessa maksuaikaa 22.12.2016 saakka. Ulosottovirasto ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tekijään, jonka huuto on hyväksytty. Korkeimman tarjouksen tekijän tulee tällöin myös ilmoittaa kenen lukuun huuto tehtiin. Muussa tapauksessa korkeimman tarjouksen tekijä katsotaan ostajaksi.

Mikäli tarjous hyväksytään ja korkeimman tarjouksen tekijä ei maksa kauppahintaa maksuajan kuluessa, on tarjouksen tekijä ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaisesti korvausvelvollinen hinnanerotuksesta, jos korkein tarjous jää myöhemmin toimitettavassa uudessa myynnissä edellistä alemmaksi ja uuden myynnin kuluista, jos niitä ei saada mahdollisesta ylijäämästä.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä (UK 5:76 §) ns. nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.
Ostajan on maksettava kaupasta menevä varainsiirtovero verottajalle.Pentti Broman
Kihlakunnanvouti

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Omakotitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuinpinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kanta-Hämeen ulosottovirasto

  • PL 21, 13101 Hämeenlinna
  • Puh: 029 5624540
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.