Tulosta PDF Tallenna suosikiksi

Kohde

Kuvaus

Myytävä omaisuus:
Tila Vanha-Tuomola RN:o 5:91 Humppila,Venäjänkangas (103-406-5-91), osoite Tourunkulmantie 480, 31650 Venäjänkangas. Tarkemmat tiedot myyntiesitteessä.

Esittely, lisätiedot ja esitteet:
Sopimuksen mukaan. Lisätiedot kihlakunnanulosottomies Jaana Lund, puh. 029 56 23594, ja myyntimateriaali lisäksi netissä sivuilla www.oikeus.fi/ulosotto sekä www.huutokaupat.com, kohdenumero 376575
(linkit sivustoille alempana kohdassa muut lisätiedot).

Myyntiehdot:
Kohde myydään www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. Nettihuutokauppa päättyy 11.12.2016 klo 20:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottomies voi hyväksyä tai hylätä korkeimman tehdyn tarjouksen huutokaupassa. Huutokaupat.com-sivustolle tehdyt huudot ovat sitovia, eikä niitä voi perua. Ulosottoviranomainen ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Korkeimman tarjouksen tehneen henkilön on tarjouksen hyväksymisen jälkeen kahden arkivuorokauden sisällä maksettava 20 prosentin osuus kauppasummasta Kanta-Hämeen ulosottoviraston virkavarain tilille. Loppukauppahinnalle ostaja saa tarvittaessa maksuaikaa 6 viikkoa huudon hyväksymisestä lukien. Käsirahaa ei voi maksaa luottokortilla. Kauppahinnalle peritään koko maksuajalta viitekoron mukainen korko. (Viitekorko on tällä hetkellä 0 %, viitekorko tarkistetaan 1.1.2017).

Mikäli tarjous hyväksytään ja korkeimman tarjouksen tekijä ei maksa kauppahintaa maksuajan kuluessa, on tarjouksen tekijä ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaisesti korvausvelvollinen hinnanerotuksesta, jos korkein tarjous jää myöhemmin toimitettavassa uudessa myynnissä edellistä alemmaksi ja uuden myynnin kuluista, jos niitä ei saada mahdollisesta ylijäämästä.

Muut tiedot:
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.


Pentti Broman
Kihlakunnanvouti

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Omakotitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Yksiö
Asuinpinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:

Asunnon lisätiedot

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Ota yhteyttä

Kanta-Hämeen ulosottovirasto

  • PL 21, 13101 Hämeenlinna
  • Puh: 029 5624540
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje