Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Kesällä sisustaminen on ihanaa! Niin paljon kaikkea kaunista kodin tai kesämökin terassin ja parvekkeen sisustamiseen on tarjolla. Kesällä voi ottaa vähän rennommin, kattaa pöydän eri paria olevilla astioilla ja leikitellä väreillä. Neljä suosittua sisustusbloggaajaa valitsi omat suosikkituotteensa kesäkotiin ja antoi vinkkejä rentoon kesäsisustukseen.

Valkoista harmoniaa: Pastelliväriset lasipullot ja riipputuoli

 

Hobby Hall, astiat, pastellivärit

 Kuva: Hobby Hall

Valkoista harmoniaa –blogia kirjoittavan Helin kesään kuuluu ehdottomasti herkuttelu ja kesän kattauksissa hän leikittelee mielellään yhdistelemällä pastellisävyisiä astioita. Pöytään voi kattaa astioita, jotka ovat eri värisiä ja vähän eri paria, näin syntyy mielenkiintoinen kokonaisuus. Heli ihastui San Miguel Mariposa-lasipulloihin, joissa vaikkapa kesäjuhlien juomat ovat kauniisti tarjolla.

riipputuoli

Kuva: Werannas

Myös riipputuoli kuuluu Helin kesän must-tuotteisiin. Riipputuolin kaveriksi sopivat kauniit tyynyt. Täydellisen lomapäivän rentoutumishetken ainekset ovat kasassa, kun laittaa riipputuolin viereen pienen laskutason ja istahtaa tuoliin hyvän kirjan ja kesäisen juoman kera. Vastustamaton yhdistelmä!

 

Stella vanilja: Kesäiset astiat ja tyynynpäälliset

Iittala, astiat

Kuva: Iittala

Yhdeksi Stella vanilja –blogia pitävän Seijan suosikeista nousi Iittalan Iltalaulu-astiat, joita hän on itsekin alkanut keräillä. Iittalan klassinen 24h-astiasto on uudistunut ja täydentynyt kauniilla Usva-sävyllä ja Iltalaulu-kuviolla. Nämä astiat kelpaa kattaa vaikka kesäiselle brunssille tai juhannuspöytään.

Hobby Hall, tyynynpäällinen
Kuva: Hobby Hall

Kodin tekstiileillä kuten sisustustyynyillä on helppo vaihtaa kodin ilme astetta kesäisemmäksi. Avainsanoja tekstiilien valinnassa ovat runsaus ja rentous. Seija valisti suosikeikseen ihanat Pioni-tyynynpäälliset. Tyynyjen kuosit sopivat hienosti toistensa kanssa yhdisteltäviksi ja tuovat kesäkotiin hiukan itämaista tunnelmaa.

 

Rakkaudesta sisustamiseen: siksak-kuvioinen tyynynpäällinen ja marokkolainen vintage-tarjotin

Tyynyt, istuintyynyt, Ellos

Kuva: Ellos

Myös terassille tai parvekkeelle kannattaa tuoda runsaasti tekstiilejä, näin syntyy ihanan viihtyisä oleskelupaikka. Tyynyt, matot ja viltit, joihin kääriytyä kesäillan viiletessä tekevät ulkotilasta kesällä kodin suosikkipaikan. Rakkaudesta sisustamiseen –blogia kirjoittava Jenni rohkaisee yhdistelemään tekstiileissä erilaisia kuoseja ja mainitsee suosikikseen Ellos Homen harmaan Nicole-tyynynpäällisen, jossa on hauska siksak-kuvio.

ZocoHome, rottinkituolit
Kuva: Zoco Home

Jenni iski silmänsä myös ZocoHomen marokkolaisiin tuotteisiin, erityisesti vintage-tarjottimiin. Vain mielikuvitus on rajana siihen, mihin kaikkeen näitä koristeellisia tarjottimia voi käyttää. Ne sopivat mainiosti esimerkiksi terassille pöydäksi, sängynpäädyksi tai vaikka seinälle koristeeksi. Marokkolaisuus onkin viime aikoina noussut vahvaksi sisustustrendiksi, joka istuu upeasti myös skandinaaviseen sisustustyyliin. Ripaus marokkolaista värikkyyttä ja koristeellisuutta tuo kotiin lämpöä, tunnelmaa ja eksotiikkaa.

 

Heinässä heiluvassa: hauskat ripustimet ja kätevä tarjoiluvaunu

Muuto, dots, naulakko, Scandinavian Design Center
Kuva: Scandinavian Design Center

Heinässä heiluvassa -blogia kirjoittavan Lauran mielestä kauniita huiveja, laukkuja tai vaikka hattuja ei kannata kesällä piilottaa kaapin perälle, vaan ripustaa reippaasti seinälle. Muuton hauskoja Dots –ripustimia voi yhdistellä oman makunsa mukaan ja ne sopivat tilaan kuin tilaan. Niitä on saatavilla
monen kokoisina ja värisinä ja ne ovat hankittavissa myös yksittäin. Näin jokainen voi rakentaa ripustimista mieleisensä kokoelman omalle seinälleen.   Normann Copenhagen, tarjoiluvaunu, Scandinavian Design Center
Kuva: Scandinavian Design Center

Lauran mieleen on myös Normann Copenhagenin Block-tarjoilupöytä, jonka vahvuus on sen monikäyttöisyys. Tarjoilupöytä voi esimerkiksi toimia kätevänä sivupöytänä terassilla tai siihen voi laittaa kesäjuhlien herkkuja tarjolle. Muuna aikana se on passeli paikka kauniille kesäisille asetelmille. Pöytä liikkuu kätevästi pyörillä, joten sitä on helppo liikutella paikasta toiseen.

Kiitos bloggaajille suosikkituotteiden valitsemisesta ja sisustusideoista, näiden vinkkien avulla on hyvä lähteä sisustamaan omaa kesäkotia!

/Juulia – Etuovi.com sisustustiimi

Juulia Vuori

Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Katso myös nämä

Lokoisaa lomatunnelmaa – mökkikeittiössä, saunassa ja laiturilla
Blogi Sisustus
Joulusisustus – tunnelmallinen punainen, raikas valkoinen, mystinen musta
Blogi Sisustus
Värikkäitä sisustusideoita kevätkotiin – verhot, matot ja pienet yksityiskohdat
Blogi Sisustus
Värit kodin sisustuksessa – näin käytät väripareja!
Blogi Sisustus

Yksi kommentti sivuun “Bloggaajien suosikit kesäkotiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *