Kylässä

Alkuun vierashuoneena toiminut, pienempi makuuhuone, sai muuttua lastenhuoneeksi kun pariskunnan esikoinen teki selväksi saapumisaikeensa pian muuton jälkeen. Seinään valittu kaunis puukuvioinen tapetti todettiin toimivaksi myös tulevassa leikkiympäristössä ja huoneen värikäs sisustus onkin luotu hauskoilla lelu-, koriste- ja kalustelöydöillä. Periaatteena myös lastenhuoneen sisustamisessa on ollut pitkäikäisyys ja laadukkuus, niin huonekalujen kuin lelujenkin osalta. Osaan 2. oli alunperin tarkoitus koota kuvat sekä olo- että lastenhuoneesta, mutta usean onnistuneen otoksen ansiosta päätinkin jakaa nämä vielä omiksi julkaisuiksi.

postikarryt

Hauska ja käytännöllinen hyllykkö leluille ja kirjoille löytyi aikanaan miehen aiemman työpaikan huutokaupan yhteydessä. Pankin postikärryinä toimineen hyllykön tasot ovat hieman taaksepäin kallellaan, joten kirjat ja lelut pysyvät siinä hyvin paikoillaan. Puuaiheinen tapetti on K-raudan Eco-mallistosta.

elain_maatuskat

Mainiot eläinmaatuskat löytyivät Konglomerat-verkkokaupasta.

elefanttijuliste

Kartonkisen Elefantti-julisteen on suunnitellut suomalainen Sami Vähä-Aho ja sitä on saatavilla mm. Polkka Jam-studion omasta verkkokaupasta.

keinuhevonen

Ihana keinuhevonen tuli talouteen perheenäidin lapsuudenkodista, samoin kuin Muuramen ajaton pinnasänky. Autot-elokuvista tuttu Martti-hinausautopehmolelu saatiin ristiäislahjaksi työkavereilta ja SkipHopin veikeä elefanttireppu löytyi lastenvaateliike Kuopuksesta. Seinällä oleva hyvänyön-toivotus on koottu Tigerista löytyneestä kirjainsetistä.

zicco_koristehahmot

Mainiot, paperipallovatsaiset koristehahmot löytyivät lastentavaraliike Ziccosta, Helsingin Punavuoresta.

lelukori

Hauska, puunrunkokuvioinen lelukori on H&M Homen valikoimista. Vasemmalla Brion pinottava Klovni-lelu ja oikealla mainiot grafiikat sisältävä Marimekon Raitti-laatikkosetti. Settiin kuuluu yhteensä seitsemän puista laatikkoa, joita voi leikkimisen lisäksi käyttää myös pikkutavaroiden säilytykseen.

/Liisamaija

Kuvat: Liisamaija Vanhala

P.S. Lue myös sarjan aiemmat postaukset Ensiasunnon sisustus – harkiten uutta, valikoiden vanhaa. Osa 1. Makuuhuone ja eteinen ja Ensiasunnon sisustus – harkiten uutta, valikoiden vanhaa. Osa 2. Lastenhuone

P.S.S. Lisää ideoita lastenhuoneen sisustukseen.

 

 

Liisamaija Vanhala

Liisamaija Vanhala

Katso myös nämä

Näin stailaat asuntosi myyntikuntoon, osa 2/2
Blogi Kylässä
Talohaaveet todeksi
Blogi Kylässä
Lastenhuoneen tapetit – Kun lapset saavat päättää
Blogi Kylässä
Unelmien koti maalla – Ruokailuhuone
Blogi Kylässä
Kylpyhuoneen uudistus edullisesti ja nopeasti – laattojen pinnoitus pelasti
Blogi Kylässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *