Memmu Pitkänen

Leikkisän luova sisustussuunnittelija ja rakentaja

Olipa kerran jos toisenkin kaaos eteisessä. Olipa myös liikaa kenkiä ja vaatteita sekä liian vähän säilytystilaa, mutta näinhän se on aina – ainakin lapsiperheissä! Haaveissa oli siis eteisen muutos. Onneksi oli myös parin päivän loma sekä muutama käyttökelpoinen esine eteisen uudelleen fiksaamiseksi. Vähän maalia, pari vanhaa lankkua, vanhat vaatekoukut, rikkinäinen Ikean valaisin sekä muutama Luona In -vanerikehikko ja kaksi jakkaraa. Muuta ei tähän edulliseen pikaremppaan tarvita.   Eteisen muutos - vanerikehikot ja muut tarvikkeetLopputuloksena on sama vaatevallankumous, mutta hieman järjestäytyneempänä!

Seinä sai pintaansa Tikkurilan Symphony-värikartan sävyn J487 kun taas puumatskut maalattiin ”keskiyön” mustalla Y498. Leveät ja massiiviset laudat tuovat vähän rotia sekamelskaan ja maalatut vanerikehikot ottavat hienosti kengät haltuunsa. Vanhan ajan ”mustekala-koukut” taas sopivat hyvin 100-vuotiaan talorouvan seinän kylkeen.

Eteisen muutos -  uusi säilytysratkaisu  Eteisen muutos - uusi säilytysratkaisu

Ainakin meidän muksut tykkäs! Äiti sai erityismaininnan hienosti käännetystä lampunvarjostimesta 😉

Miten te olette taikoneet eteiseen hallitumpaa kaaosta?

/ Memmu

Psst. Luona In -tuotteisiin voit tutustua Dekologialla sekä osoitteessa www.luonashop.fi Eteisen muutos - vanerikehikot Kuva: LuonaIn

Memmu Pitkänen

Memmu Pitkänen

Leikkisän luova sisustussuunnittelija ja rakentaja

Katso myös nämä

Lapin mökit kiinnostavat erityisesti talvella
Blogi Remontti
Näin stailaat asuntosi myyntikuntoon, osa 2/2
Blogi Remontti
Blogi Remontti
Maali vs. tapetti – Uusi ilme seinäpinnoille
Blogi Remontti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *