Koruton, luonnollinen, käytännöllinen ja ajaton. Mitä tulee kodin piensisustukseen, on minuun aina vedonnut pohjoismaalainen muotokieli sekä luonnon näkyminen materiaaleissa ja pinnoissa. Näistä aineksista on tehty myös alla olevat mainiot sisustus- ja säilytysratkaisut.

Kolmannessa, Oman maan mainiot-postauksessa esittelen kolme kotimaista yritystä, joiden tuotteet ovat kiinnittäneet huomioni lehtien sivuilla ja sisustuskaupoilla. Kaikkien tuotteiden takana ovat suomalaiset suunnittelijat ja yrittäjät!

 

Everyday Design

EverydayDesign_paperbagholder_interior_press

EverydayDesign_multifunctionalholder_white_woodholder_pressKuvat ja tuotteet: Everyday Design

Suomalaisen Everyday Designin valikoimista löytyy mitä käytännöllisin paperikassiteline. Sinne säilöö mainiosti luetut lehdet ja täynnä olevan kassin kiikuttaminen paperinkeräysastiaan käy kuin tanssi! Irrotettavalla pohjalla teline muuttuu todelliseksi monitoimitelineeksi, jolla voi kantaa ja säilöä muun muassa polttopuut. Kaikki Everyday Designin tuotteet ovat yrityksen omia ja ne ovat suunnitellut yrityksen perustaja Helena Mattila. Tuotteet ovat pääosin valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

 

Design Palet

design palet

Kuva: Design Palet

Design Paletin LUMO- sisustustekstiilimallisto on kuin palanen suomalaista luontoa. Inspiraatiota tuotteiden suunnittelija, Kirsi Niemelä, on hakenut mökiltä ja korpimetsän keskeltä. Valikoimasta löytyy muun muassa hauskoja tarjottimia, sisustustyynyjä ja raheja. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa.

 

Verso Design

verso_design_2

verso_design_1Kuvat: Verso Design

Kuukausi sitten etsin naulakkoa lastenvaatteille, ja törmäsin mitä näteimpään naulakkoon Verso Designin kotisivuilla. Samalla löytyi muitakin kauniita kotimaisuutta huokuvia tuotteita. Yritys on toteuttanut Iittalalle muun muassa raikkaan version kaikille niin tutusta pärekorista! Myös Verso Designin kotimaiset suunnittelijat saavat inspiraationsa tuotteille luonnosta ja ne ovat pääosin valmistettu Suomessa.

 

/Liisamaija

P.S. Lue myös kaksi aiempaa Oman maan mainiot postausta täältä:
Oman maan mainiot – Levytavarasta on moneksi
Oman maan mainiot – Seinät osana sisustusta

 

Liisamaija Vanhala

Liisamaija Vanhala

Katso myös nämä

Värikäs Habitare 2015
Blogi Sisustus
Designtori tarjosi kevään makeimmat herkkupalat
Blogi Sisustus
Oman maan mainiot – Seinät osana sisustusta
Blogi Remontti
Hedelmällinen Habitare 2014
Blogi Sisustus
Saunaremontti: 10 hintaesimerkkiä
Blogi Remontti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *