Kuulutko sinäkin meihin, jotka aikana ilman naamaryppyjä siirtyivät aina uskollisesti rantapyyhettä laahaten auringonsäteiden perässä paikasta A paikkaan B? Muistan vieläkin erään tuskaisen paluulennon Kyprokselta vuonna 2000, kun koko kroppaan sattui edellisen päivän auringonoton ansiosta. Nyt, mukavuudenhaluisena ja ryppynaamaisena kolmevitosena, paikannan ulos siirryttäessä vampyyrin tavoin aina ensimmäiseksi kaikki potentiaaliset varjopaikat ennen kuin takapuoli asettuu aloilleen. Jos parveke on suurimman osan päivästä UV-säteiden tulilinjalla – tai jos liian innokas isäntä on onnistunut sahaamaan kaiken puumateriaalin pois tontilta – löytyy markkinoilta useita vaihtoehtoja suojata oleskelupaikka polttavimmalta auringonpaahteelta.

FLISÖ Aurinkovarjo, mustaKuva: Ikea

Vihdoinkin! Olen jo pitkään ihmetellyt, miksi pikkuparvekkeille ei ole saatavilla sopivan kokoista auringonsuojaa. Pisteet Ikealle puolikkaasta FLISÖ-aurinkovarjosta! Omalla parvekkeellamme on pieni, mutta kokonainen varjo, jonka vedellä täytetty jalka aiheuttaa tämän tästä ärräpäitä sijaintinsa ja kokonsa vuoksi. Oi, missä olit ”flisöö” kaksi vuotta sitten, kun etsin sinua kaupoista?! Florida aurinkovarjo, violetti Kuva: Isku

Tässä taannoin näin kuvan, jossa oli kaunis pinkki, shanghai-tyylinen sateenvarjo rekvisiittana. Samanlainen, useasta tukikaaresta koostuva itämainen malli ihastuttaa myös aurinkovarjoissa! Iskun valikoimista löytyy herkullisen violetti FLORIDA-aurinkovarjo, jonka kauniin värinen kangas piristää ja luo hienostunutta tyylikkyyttä terassille. Tähän vielä pullo puolikuivaa roseeta coolerissa ja miljöö kesäillanviettoon kera ystävien on täydellinen… 😉

 

Roma Aurinkovarjo Kuva: Kruunukaluste

Jos neliöitä riittää, niin Roma-aurinkovarjo suojaa isommankin alueen yhdeksän neliömetrin kankaallaan. Varjo pyörii myös 360 astetta varren ympärillä ja sen kallistusta voi säätää tarpeen mukaan. Mainio ratkaisu vaikka kookkaalle takapihalle!

purjevarjo, auringonsuojaKuva: Suomen Purjevarjot Kiinteä purjevarjo on tyylikäs ja kestävä ratkaisu ulkotiloihin. Mittatilauksena tehtyjen varjoratkaisuiden kulmaa voidaan säätää ja itsepuhdistautuva kangas suojaa ulkoilijat myös sadesäällä. Teknisimmät, rullautuvat varjot voidaan varustaa jopa tuuli- ja aurinkosensoreilla, jolloin itse ei tarvitse koskea edes säätimiin.

/Liisamaija

P.S. Poimi lisää ideoita ulkotiloihin.

Liisamaija Vanhala

Liisamaija Vanhala

Katso myös nämä

Kotona kaupassa – kylässä Iskun mallikodissa
Blogi Sisustus
IKEA joulu 2016: joulukoristeet vanhan ajan tunnelmaan
Blogi Sisustus
Näin stailaat asuntosi myyntikuntoon, osa 2/2
Blogi Sisustus
Meilahdenmutsi muuttaa Lauttasaareen
Blogi Sisustus
Sisustusvinkit kesäparvekkeelle
Blogi Sisustus
Kylpyhuoneen uudistus edullisesti ja nopeasti – laattojen pinnoitus pelasti
Blogi Sisustus
Värikäs Habitare 2015
Blogi Sisustus
Meilahdenmutsi muuttaa Töölöön
Blogi Sisustus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *