Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Laattaa, maalia, tapettia…mitä keittiön välitilaan? Tällä kertaa Viikon valinnat -postauksessa on aiheena keittiön välitila, joka saattaa aiheuttaa päänvaivaa pientä keittiöremonttia tai ihan uutta keittiötä suunnittelevalle. Vaihtoehtoja on niin monia. Ja onhan sitä aina kiva ihailla kauniita keittiöitä, vaikka ei itse olisikaan remontoimassa tai rakentamassa. Tähän postaukseen keräsin ideoita erilaisiin keittiön välitiloihin – nämä ideat löytyivät myytävistä kodeista Etuovi.com Sisustus ideagalleriassa.

Trendikästä tiililadontaa keittiön välitilaan

keittiön välitila tiililadonta

Kuva: Etuovi.com / Bo LKV

Laatat ovat ehkä se tavallisin valinta keittiön välitilaan, tosin niissäkin on lukuisia vaihtoehtoja niin laattojen koossa, väreissä kuin ladonnoissakin. Yllä olevassa kuvassakin näkyvä tiililadonta on ollut pinnalla jo jonkin aikaa. Eikä mikään ihme, tämä on tosi kivan näköinen! Samaan aikaan klassinen ja trendikäs, tähän ei ihan helposti kyllästy. Kaunis pinta syntyy fasettilaatoilla. Katso lisää kuvia ja tietoja tästä myytävästä asunnosta.

Tällä tyylillä Liisamaijakin asensi laatat keittiönsä välitilaan, lue lisää tästä

Keittiön välitilan värikäs maalipinta

keittiön välitila moderni sininen

Kuva: Etuovi.com / Kasslin LKV

Jos ajatus värillisistä kaapeista tuntuu liian villiltä mutta keittiöön halutaan väriä, on varteenotettava vaihtoehto tuoda sitä välitilaan. Yllä olevan kuvan keittiössä sininen välitila valkoisten kaapistojen kera muodostaa todella tyylikkään kokonaisuuden. Keittiön välitilan maalia valitessa tulee ottaa huomioon oikeanlaisen maalin valinta. Maalipinnan tulee nimittäin kestää hyvin puhdistamista. Katso lisää kuvia ja tietoja tästä myytävästä asunnosta.

Valokuvalla persoonallista ilmettä

keittiön välitila

Kuva: Etuovi.com / Turun Huoneistomarkkinat Oy LKV

Tässä keittiössä tehosteväriksi on valittu raikas vihreä, jota löytyy niin välitilasta kuin kahvinkeittimestäkin. Välitilaan on asennettu levy, jossa on sopivasti salaattiaiheinen valokuva. Hauska idea, jolla on helppo tuoda persoonallista ilmettä keittiöön! Katso lisää kuvia ja tietoja tästä myytävästä asunnosta.

Keittiön välitilan tapetointi

keittiön välitila

Kuva: Etuovi.com / Bo LKV

Tämän keittiön välitilassa kaulailevat Humphrey Bogart ja Greta Garbo. Keittiön välitilaan voi asentaa myös mieleisensä tapetin. Myös tällä tavalla voi luoda yksilöllistä ilmettä keittiöön. Yllä olevassa keittiössä tapettia suojaamaan on asennettu lasilevy. Katso lisää kuvia ja tietoja tästä myytävästä asunnosta.

Rouheaa tiiliseinää loft-asunnon keittiössä

keittiön välitila

Kuva: Etuovi.com / Kahdeksas päivä Oy, Helsinki-Etelä

Keittiön välitilassa voidaan kaivaa esiin myös alkuperäisiä pintoja kuten tiili- tai hirsiseinää. Tässä eiralaisessa, vanhassa Apteekkareiden kivennäisvesitehtaassa sijaitsevassa loft-yksiössä keittiön välitilaan on paljastettu tiilisenä, joka sopii mainiosti asunnon loft-henkiseen olemukseen. Katso lisää kuvia ja tietoja tästä myytävästä asunnosta.

Jos haaveissasi on uudistaa keittiön välitila tai kaipaat ideoita omaan keittiöösi, klikkaa ideagalleriaan!

Keittiön ilmeeseen vaikuttaa myös yllättävänkin paljon liesituuletin – lue Memmun juttu aiheesta!

Juulia

Juulia Vuori

Juulia Vuori

Esteetikko ja sisustusintoilija / Etuovi.com

Katso myös nämä

Puu sisustuksessa – vaneri, OSB-levy ja korkki
Blogi Viikon valinnat
Ammattilaisen vinkit laattojen valintaan
Blogi Remontti
Maali vs. tapetti – Uusi ilme seinäpinnoille
Blogi Sisustus
Meilahdenmutsi muuttaa Lauttasaareen
Blogi Asunnonvaihto
Värit kodin sisustuksessa – näin käytät väripareja!
Blogi Sisustus
Makuuhuoneen värit – vaihtoehtoja vaalealle
Blogi Viikon valinnat

7 kommenttia sivuun “Mitä keittiön välitilaan? – Viikon valinnat

  1. Hienoja ratkaisuja, meillä poistettiin vanhat notkahtaneet pyökkipinnoite kaapit välitilan päältä ja tilalle laitettiin nämä hyllyt (kuva–>> https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15085575_1020644054730872_4868693570692080577_n.jpg?oh=7f07e56290afa8a77331572a5c73a132&oe=58E27B5A ) Ateljee Amnelin toimittaa myös Chromaluxe alumiinisia välitilatauluja joihin saa valokuvan, kestävämpää kuin mikään tapetti, voi pestä ja koittaa naarmuttaa mielin määrin, ei naarmuunnu nimittäin 😀

    1. Moi Johanna ja kiitos kommentista! Yläkaappien poistaminen avartaakin keittiön ilmettä kivasti ja avohyllyt ovat ihanan kodikkaat 🙂 Kiitos vinkistä välitilatauluihin!

      -Juulia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *