Kiinteistömaailma | Seinäjoki, Asuntolakeus Oy LKV

Kauppakatu 18, 60100 SEINÄJOKI

Kuvaus

Oikea hetki on täsmälleen nyt.


Kun haaveet muuttuvat harkinnaksi ja toiveista on aika tehdä totta, muista mistä onnistunut asuntokauppa alkaa. Se alkaa siitä, että valitsee itselle parhaan välittäjän. Sellaisen, joka tekee mitä lupaa ja saa aikaan tuloksia. Sellaisen, joka välittää oikeasti.

Haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Sinulle parhaan välittäjän lisäksi saat meiltä liki 900 ammattilaisen myyntivoiman ja koko maan kattavan ostajarekisterin. Tärkeintä on kuitenkin paikallinen erityisosaamisemme, yrittäjyytemme ja meidän ammattitaitoiset välittäjämme, jotka tietävät, että luottamus pitää ansaita joka päivä uudestaan.

Kun haluat keskustella asuntosi arvosta ja myynnistä, kutsu meidät Kotikäynnille. Se ei sido sinua mihinkään, mutta sen aikana saat tietää, miten ja missä asuntoasi kannattaa markkinoida ja millä hinnalla. Tilastojemme mukaan onnistumme hinta-arvioissa 98 % varmuudella.

Emme ole tyytyväisiä, jos emme ylitä odotuksiasi. Haasta meidät. Testaa meidät. Vaadi meiltä. Kutsu kotiisi ja anna tunti. Se tunti voi olla elämäsi tärkein.

Ota yhteyttä

Kiinteistömaailma | Seinäjoki, Asuntolakeus Oy LKV

  • Kauppakatu 18, 60100 SEINÄJOKI
  • 050 3565 180
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje