Kiinteistömaailma | Vapaaherrantie, Asuntosilta Oy

Vapaaherrantie 2, 40100 Jyväskylä

Kuvaus

Onnistunut asuntokauppa alkaa siitä, että valitsee itselleen parhaan välittäjän.

Aito välittäminen keskisuomalaisten kotien parhaaksi on ollut meidän intohimomme jo pian 15 vuotta. Ja työmme jatkuu... Tarjoamme ihmisläheistä ja asiantuntevaa välittämistä koko koulutetun henkilökuntamme voimalla.
Asuntomyymälästämme saat paikallisen erityisosaamisemme sekä oman välittäjäsi lisäksi 700 välittäjäkollegaa yli sadasta asuntomyymälästä ympäri Suomen maan. Me kaikki tiedämme omasta kokemuksesta, että sinun luottamuksesi on ansaittava joka päivä uudestaan ja uudestaan.

Haasta meidät. Testaa meidät. Vaadi meiltä. Kun haluat keskustella mistä tahansa asumiseen liittyvästä; paikallisista asuntomarkkinoista, nykyisen kotisi arvosta ja myyntinäkymistä, uuden kodin hankkimisesta ja siihen liittyvästä rahoituksesta tai muusta mieltäsi askarruttavasta asiasta, ota yhteyttä ja kutsu meidät Kotikäynnille. Se ei sido sinua mihinkään, mutta sen aikana saat tietää, miten ja missä asuntoasi kannattaa markkinoida, Tarjouskaupalla vai kenties ihan perinteisellä kauppatavalla ja kuinka hinnoittelu on syytä tehdä.

Kyllähän me tunnemme kaikki myynnissämme olevat kohteet. Sinä saat henkilökohtaista palvelua ja aikaa, kun lähdemme kanssasi tutustumaan kohteisiin silloin kun sinulle sopii. Ota yhteyttä meihin, sovitaan sinun oma esittelyaikasi!

Meille Sinä olet aina tärkein.

Ota yhteyttä

Kiinteistömaailma | Vapaaherrantie, Asuntosilta Oy

  • Vapaaherrantie 2, 40100 Jyväskylä
  • 010 622 3700
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä