Kotilinkki Oy

Uusikatu, 90120 Oulu

Kuvaus

Kotilinkki on uusi, nopea ja edullinen tapa tehdä asuntokauppaa. Säästä aikaa ja rahaa – sähköisen toimeksiannon teet turvallisesti verkossa vain muutamassa minuutissa. Verkkopankkitunnuksilla tehtävä toimeksianto pienentää kiinteistönvälityksen kuluja taaten edullisen, kiinteän välityspalkkion.

Toimimme valtakunnallisesti paikallisten vastuuvälittäjiemme verkoston voimin. Kaikki välittää® -myyntitavan ansiosta kuka tahansa kiinteistönvälittäjä, jolla on potentiaalinen asiakas, voi myydä Kotilinkin kohteen. Paikallinen vastuuvälittäjä hoitaa asunnon myyntiin kuuluvat työt esitietojen keruusta aina kaupanvahvistukseen saakka.

Verkossa toimeksiannon voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta, ja jos asunnolla on useampia omistajia, voivat he kaikki hyväksyä toimeksiannon verkkopankkitunnuksilla. Voit myydä asunnon etänä, jopa välittäjää tai mahdollisia muita myyjiä tapaamatta.

Kotilinkki on tehokasta ja tuloksellista asuntokauppaa, jossa yhdistyvät 20 vuoden kokemus ja nykyaikainen palvelu. Klik – ja asuntosi on myyty.

Ota yhteyttä

Kotilinkki Oy

  • Uusikatu, 90120 Oulu
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje