RE/MAX Avainideat

Naaranpajuntie 3, Prisman 2krs, 03100 NUMMELA

Kuvaus

Erinomaisia välittäjiä, erinomaisia tuloksia

RE/MAX Avainideat on RE/MAX-ketjun toimisto Nummelassa. Liiketilamme sijaitsevat Prisman Kauppakeskuksen 2 kerroksessa. Palvelemme asiakkaitamme Vihdin alueella sekä koko pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla.

Toimistomme henkilöstöllä on laaja ja pitkäaikainen kokemus kiinteistöalalta sekä vahva alueellinen osaaminen toimialalla. Tuomme perinteiseen kiinteistönvälitystapaan uutta potkua yrittäjävetoisella konseptilla. Välittäjämme ovat huippumotivoituneita työhönsä!

Ammattitaitoiset välittäjämme hoitavat mm. asuntojen, tonttien sekä liiketilojen myymisen tai vuokraamisen.

Jos haluat ostaa kauttamme uuden kodin tai liiketilan, niin sekin onnistuu. Ota reippaasti yhteyttä, jätä yhteystietosi ja toiveesi, teemme työn sinun puolestasi. Olemme yhteydessä, kun sinulle sopiva asunto on tulossa myyntiin.

Olemme Suomessa noin 300 välittäjän voimin osa maailmanlaajuista verkostoa, jossa yli 6.000 toimistolla ja 100.000 välittäjällä yli 90 maassa autamme kodin ja vapaa-ajan asuntojen osalta kaikkialla maailmassa vahvalla paikallistuntemuksella.

Voimakkaasti muuttuva toimintaympäristö asettaa jatkuvasti lisävaatimuksia asunto- ja kiinteistökaupan onnistumiselle kaikkien osapuolten kannalta. Meidän ammattitaitoisten välittäjien avulla saatte turvallisen ja mutkattoman palvelun.

RE/MAX tuo kotiin!


Suosittele meitä!

Teittekö onnistuneet asuntokaupat kanssamme? Onko joku tutuistasi suunnittelemassa asuntonsa myyntiä? Mikäli vastaus on kyllä ja aiot suositella meitä, lähetä omat sekä myyntiä suunnittelevan tuttavasi tiedot meille.

Kauppaan johtaneesta myyntitoimeksiannosta tarjoamme sinulle kuumailmapallolennon tai vaihtoehtoisesti annamme 200 euron lahjakortin valitsemaasi kohteeseen. Maksamme lahjakortista koituvat sivukulut.

Ota yhteyttä

RE/MAX Avainideat

  • Naaranpajuntie 3, Prisman 2krs, 03100 NUMMELA
  • 044 - 047 4474
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje