Lea Jakama Oy LKV [A]

Tapiontori 3 C, 02100 ESPOO

Kuvaus

Harkitsetko asunnon vaihtoa? Meillä saattaa olla Sinulle ratkaisu.Lea Jakama Oy lkv (A) aloitti toimintansa pääkaupunkiseudun kiinteistönvälittäjänä vuonna 1987. Asuntokauppaa olemme siten tehneet jo miltei 28 vuotta. Kauteen on mahtunut niin lamavuosia kuin hyviäkin asuntokaupan aikoja.


Tiimimme muodostuu yhdestätoista kokeneesta myyntialan ammattilaisesta, joille kaikille palvelualtis myyntityö, asiantuntemus, tunnollisuus ja tinkimätön rehellisyys ovat sydämen asioita. Osalla välittäjistämme on kotikielenä ruotsi, palvelemme asiakkaitamme myös englannin, venäjän ja saksan kielellä.

Toimistollamme on maine, että myymme paljon nk. arvokohteita. Tämä pitää paikkansa, mutta sen lisäksi välitämme paljon myös keskihintaisia, hyviä perheasuntoja, tontteja ja kesäasuntoja. Vuokrausyksikkömme puolestaan hoitaa asuntojen vuokraustoimeksiantoja.

Tiedustele myös Täyden Palvelun Tonttikauppaamme.

Välityspalkkiomme on sopimuksen mukaan 4,34% - 4,96% velattomasta myyntihinnasta. Palkkio sisältää alv 24%.

Toimistomme on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsentoimisto. Y-tunnus 2347571-1. Kaupparekisteritunnus 393.963. Palvelemme teitä Espoon Tapiolassa Tapiontorilla osoitteessa Tapiontori 3 C, 02100 Espoo.

Ota yhteyttä

Lea Jakama Oy LKV [A]

  • Tapiontori 3 C, 02100 ESPOO
  • 09 8676 555
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje