Kiinteistömaailma Helsinki Herttoniemi-Laajasalo | Amuletti Asunnot Oy

Paritalo | 4h + k + ask. + kodinh. + saunaosasto

Hevossalmentie 26, Hevossalmi, Helsinki

Hinta

375 000 €

Koko

124,5 m²

Vuosi

1986

Tarjolla tilava perheasunto idyllisestä ja rauhallisesta naapurustosta, Hevossalmentien varrelta! Kahdessa tasossa oleva, lattiapinta-alaltaan 124,5 m² huoneisto pitää sisällään yhteensä 5 huonetta, keittiön, saunaosaston ja kodinhoitohuoneen. Huoneistolle kuuluu oma viihtyisä parveke sekä aidattu yksityinen piha-alue. Alakerran tiloissa on normaalia ilmavampi huonekorkeus ja kahdesta huoneesta on käynti omalle pihalle. Yläkerrasta aukeaa miellyttävästi maisema naapurustoon korkean rakennuspaikan myötä. Taloyhtiöllä on suuret yhteiset piha-alueet aivan myytävän huoneiston vieressä, jossa on hyvät leikkipaikat lapsille. Yhtiö on rakennettu aikanaan laadukkaasti ja tiiliverhoiltu talo on kaunis ulospäin. Rakennuksissa on tiilikatto, joka hyvin huollettuna kestää aikaa. Huoneiston ensimmäiset omistajat ovat viihtyneet tässä kodissa rakennusvaiheesta saakka. Keittiö on remontoitu, mutta muuten pinnat ovat alkuperäiset. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kohteeseen paikanpäälle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1368021
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + ask. + kodinh. + saunaosasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
124,5 m²
Kokonaispinta-ala
124,5 m²
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1986
Vapautuminen
sopimuksen mukaan / heti kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

375 000,00 €

Velaton hinta

375 000,00 €

Neliöhinta

3 012,05 €/m²

Vastike

Hoitovastike

250,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

250,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

7,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkön kokonaiskulutus (sisältää talous- ja lämmityssähkön) on arvioitu 0,10€/kwh hinnalla, keskimäärin noin 130€/kk. Sähkönkulutus tieto vuodelta 2023.
Sähkönkulutus: 1500.0 €/vuosi
Vesimaksu: 7€/hlö/kk, tasataan vuosittain vesimittareiden mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
ulkopuolinen
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Palveluntarjoajilta saatavilla 5G kodin verkkoyhteys.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Esittelyssä näkyvä tarpeisto kuuluu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
TV-Antenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys (sähköpatterit ja lattialämmitys)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Pääasiallinen rakennusmateriaali betoni, tiiliverhoilu. Katto harjakatto, tiilikate.
Keittiön kuvaus
Kaapistot, erillisuuni ja liesitaso, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni.
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
2x wc, suuri kodinhoitohuone alakerrassa, kuivauskaappi, kylpyhuone ja sauna.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta kulku parvekkeelle, keittiössä alkuperäinen kevytrakenteinen tilanjakaja.
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot.
Lattiamateriaalit: Parketti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot. Huoneistolla ei ole erillistä irtaimistovarastoa. Huoneiston lupapiirustuksissa mainittu askartelutila/varasto on otettu jo rakennusaikana asumiskäyttöön. (saunaosastoa vastapäätä)
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiöllä on venevalkamaoikeus rantaosuuskunta Kråkuddenin hallinnoimassa satamassa. Käytöstä päättää hallitus. Yhtiön piha-alueella on käynnissä jyrsijätorjunta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia kustannuksia. Yhtiö suunnittelee ikkunaremonttia, josta tulee aiheutumaan kustannuksia ostajalle.
Taloyhtiön autopaikat

autokatospaikkoja: 6, piha-autopaikkoja: 6, lisätietoa: Jokaisessa autokatospaikassa on sähköauton latauspiste ja latauslaite, jonka sähkö tulee kunkin huoneiston ryhmäkeskuksesta.

Tehdyt remontit
2022 kesä-2023 kevät; Piha-alueelta raivattu ylikasvanutta pensaistoa, Leikkialuetta kunnostettu, B3 WC:tä korjattu, Taloyhtiön lämminvesivaraajat vaihdettu, Asuntojen B3/B4 autokatoksen puinen tukirakenne korjattu, A1 keittiön hana vaihdettu, A2 vessan bidet-suihku vaihdettu. 2021 kesä-2022 kevät; Sähköautojen latauspistokkeiden asennushanke viety loppuun, Puutarhavajaa korjattu, Pensasaitaa karsittu kapeammaksi, Asunnon B4 pohjaviemäri avattu, Asunnon A1 parvekkeen oven salpamekanismi vaihdettu, Asunnon A1 boileria korjattu (varoventtiili vaihdettu). 2020 syksy-2021 kevät;
Taloyhtiön antenniviritin vaihdettu digitaaliseksi, B3 ja B4 huippuimurit vaihdettu, B4 varaston kattoa korjattu, C6 huippuimuria korjattu, C5 pattereita vaihdettu, C5 lattialämmitystä korjattu, B4 parvekkeen oven salpamekanismi vaihdettu, Sähköautojen latauspistokkeiden asennushanke aloitettu. 2019 syksy-2020 kesä;
Kattojen aluskatetta korjattu A1 ja C6 kohdalta, Postilaatikot uusittu, Pohja- ja sadevesiviemärit huuhdeltu ja kuvattu, B4 varaston kattoa korjattu, Pensasaita leikattu, Taloyhtiön vesimittari vaihdettu. 2018-2019 kevät; Kattojen kunnon kartoitusta, Autokatoksen laudoituksen uusimista B3 ja C5, B3 hana vaihdettu, C6 viemäri avattu ja hanoja vaihdettu, A2 hanoja vaihdettu, Taloyhtiön venepaikalle vaihdettu poiju, Autokatoksiin asennettu hämäräkytkimellä varustetut valot pihan valaisun parantamiseksi, Talon numerovaloja vaihdettu. 2017; Parvekkeiden kunnostusmaalausta sekä puutarhavälinevajan seinän kunnostus. Autokatosten liiketunnistusvalojen vaihtoa led-valoihin. A2:n huippuimurin vaihto. B4:n katon aluskatteen ja piipun pellitysten korjaus. Taloyhtiön vesimittaritilan rikkoutuneen patterin vaihto. Antennijärjestelmän uudelleenviritys lähetystaajuuden muutoksen takia. 2016; Vanhojen lämpöpattereiden vaihtoa useampi patteri kerrallaan. 2015; Vanhojen wc-istuimien vaihto. Jätehuoneeseen asennettiin palovaroitin. 2014; Jätehuoneen seinät vuorattiin palamattomilla levyillä. Asunnon B 4 lämpöpatterien vaihdot. 2013; Yhtiön pihojen ja ajoväylän asfalttipinnoitteiden uusiminen ja pohjusteiden uusiminen. Talojen kattotiilien pesu, rikkinäisten tiilien korvaus uusilla ja päällystäminen pinnoitteella. 2012 Talojen yläpohjien lisäeristys. Puhallusvillaa lisättiin noin 30 senttimetriä.
Tulevat remontit
Yhtiössä on ikkunaremontti esikartoitusvaiheessa. Merkittävimmät korjaustarpeet kunnossapitotarveselvityksestä, koko selvitys saatavilla välittäjältä: Piha: Asunnon A2 pihan puoleisen seinän salaojaputken kunnostus tai uusiminen. Julkisivut ja parvekkeet: Metalliosien huoltomaalausta (talkoilla) Kuistille vievien rappusten kunnostus (rappaus). Katto: Käyntisiltojen uusinta, lapetikkaiden asennus pystytikkailta käyntisillalle. Huoneistojen märkätilat: Alkuperäisten hanojen vaihto kerralla, ensin kartoitus tarpeen laajuudelle. Lämmitysjärjestelmä: Vanhoja sähköpattereita uusitaan tarpeen mukaan. Vesi- ja viemärilaitteet: Ei tarvetta, lämminvesivaraajat vaihdettu 2022. Ilmanvaihto: Uusitaan huippuimurien moottoreita tarvittaessa. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihdon tasaus.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 808 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Hevossalmentie 26

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Laajasalon peruskoulu (n. 2.5 km), Poikkilaakson ala-asteen koulu (n. 2.1 km)
Ruokakaupat: Kauppakeskus Saari (n. 2.5 km), Alepa Jollas (n. 0.8 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Kirsikka (n. 0.65 km)
Liikenneyhteydet
Bussi: 86 (n. 0.4 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatos ja pihapaikka
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: etelä
Tiedustelut
Jesse Nylund, yrittäjä, LKV, +358 50 556 4130, jesse.nylund@kiinteistomaailma.fi, https://www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-herttoniemi-laajasalo/jesse-nylund

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jesse Nylund

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, RAKI

Kiinteistömaailma Helsinki Herttoniemi-Laajasalo | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Herttoniemi-Laajasalo | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.