OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 2h, k, pukuh, ph, s, wc

Liinakatu 17, Tikkakoski, Jyväskylä

Hinta

55 000 €

Koko

83,5 m²

Vuosi

-

Tämä alunperin 1940-luvun lopulla valmistunut ja 1980-luvun loppupuolella laajennettu kompakti koti olisi heti luovutettavissa uudelle ja osaavalle omistajalle. Alkuperäinen rakennus on käsittänyt nykyisen keittiön ja olohuoneen osan. Laajennuksessa on tehty makuuhuone, pesutilat sekä talon yhteydessä olevan autotalli. Kodin sisätilat henkivät 1980-luvun loppupuolen tunnelmaa. Talo lämpiää sähköllä. Lämmitystä tukee keittiön puuliesi sekä olohuoneen pönttöuuni. Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Päärakennus on kuntotarkastettu keväällä 2024. Iso piha-alue ja paljon varasto-/säilytystilaa. Ne ovat tämän kodin valtteja! Piha-alueella mahtuu puuhaamaan vaikka mitä. Valmiina täällä on useampikin ulkovarasto, työ- tai säilytystilaksi. Piha-alueella tilaa riittää phapeleihin, tänne voit luoda mieleisesi kukka- tai hyötypuutarhan tai kasvattaa omassa maassa talven juurekset... Tikkakoski sijaitsee noin 20 km päässä Jyväskylän ydinkeskustasta. Alueellisesti Tikkakosken kantavana voimana on ollut kautta vuosikymmenten ilmailu ja varuskunta. Tikkakoskelaisille on tärkeää luonto ja liikkuminen. Tikkakosken alueella on loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, unohtamatta lähiluonnon tarjoamia monia vaihtoehtoja luonnossa liikkumisesta marjastukseen ja kalastukseen. Ei siis lainkaan ihme, että Tikkakoski alueena on lapsiperheiden suosiossa. Kattavat arjen palvelut, koulut ja päiväkodit löytyvät omilta kotikulmilta. Uuden nelostien ansiosta saavutettavuus Jyväskylän keskustaan on lyhentynyt ajassa huomattavasti. Joustavaa liikkumista tukee myös kattava paikallisliikenne. Löytyykö sinulta osaamista ja innostusta? Ehdota ajankohtaa, käydään tutustumassa tähän kohteeseen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575914
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, pukuh, ph, s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83,5 m²
Kokonaispinta-ala
83,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

55 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

252,18 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: Kulutus (13 kk) 13144 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan, Alva Oy. Puhtaanapito: Mustankorkea Oy:n hinnaston mukainen. Kiinteistövero: 252,18 €/2023. . Kokonaissähkönkulutuskustannus (261,86 euroa/kk) on ollut keskimääräinen kustannus aikavälillä 1.4.2023-30.4.2024, sisältäen sähköenergiamaksut (9,38 snt/kWh) perusmaksuineen (9,89 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (5,62 snt/kWh) perusmaksuineen (21,24 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh).

Vuotuinen sähkönkulutus nykyisillä asukkailla (1 henkilöä) on edellisen 13 kuukauden ajalta ollut 13144 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 252,18 €/2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Käyttövesiputkisto uusittu 2012
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energiatodistus voimassa 19.04.2034 saakka
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Lisälämmönlähteenä ilmalämpöpumppu ja tulisijat, keittiön puuliesi ja olohuoneen pönttöuuni
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiapinnat muovia, seinät paneelia. Olohuone: Lattiapinnat muovia, seinät paneelia. Makuuhuone 1: Lattiapinnat muovia, seinät paneelia. Sauna: Lattia muovia, seinät paneelia. Kylpyhuone: Lattia muovia, seinät maalattu. Eteinen: Lattiapinnat muovia, seinät paneelia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kotiliesi. Keittiön lattian alla kellari
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit wc:ssa, allaskaappi wc:ssa.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-410-1-115
Tontin pinta-ala
1 800 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Hovimaa, 1:115
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 450 m². Kaavassa e=0.25 Kiinteistön käytetty rakennusoikeus ei ole tiedossa, koska kiinteistön luvattomat piharakennukset/-rakennelmat eivät ole rekisterissä. Käytetyn rakennusoikeuden määrittämiseksi tulee selvittää piharakennusten/-rakennelmien koot ja käyttötarkoitukset sekä luvitustarve. (Autosuoja luvitettava aina.)
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa laajennuslupa myönnetty 26.4.1984. AO-I, I1/2, Asemakaava, sitova tonttijako
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki, Palvelupiste Hannikainen
Rakennukset
Kiinteistöllä sijaitsee talousrakennus ja 2 pihavajaa
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa S-market, Tervaruukinkatu 1 K-Market Tikkari, Kirkkokatu 6 posti Toimii K-Market Tikkarin tiloissa Kirkkokatu 6 kirjasto Tikkakosken lähikirjasto, Kirkkokatu 3 terveysasema Tikkakosken terveysasema, (arkisin 8.00-16.00), Kirkkokatu 3. Koulut: Tikkakosken yhtenäiskoulu, toimipisteet Koulukatu 6, Koulukatu 10 ja Tervaruukinkatu 36. Päiväkoti: Liinalammin päiväkoti, Tervaruukinkatu 36, Tikkakosken päiväkoti, Myllylammenkatu 10. Liikenneyhteydet: Linja-auto

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Tikkakoski, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Vänttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.