RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Erillistalo | 4 h + k + s + 2wc

Rauduntie 19, Tapiola, Pohjois-Tapiola, Espoo

Hinta

549 000 €

Koko

129 / 154 m²

Vuosi

1956

ETSITKÖ 50-LUVUN KAUNOTARTA, joka kutsuu perhettäsi kokemaan historiaa ja samalla nauttimaan nykyajan mukavuuksista. Arvostatko turvallista kotiseutua? MEILLÄ ON LOISTAVA EHDOTUS: Tapiolan pientaloalueella on nyt tarjolla perinteikäs rintamamiestalo RYHDIKÄSTÄ 21.5 KUNTOTARKASTETTUA PERINNETALOA ON NYKYAIKAISTETTU mm. Salaojaremontti ja viivästyslinjan asennus 2022 Noblessa keittiön asennus 2023 Ilmalämpöpumpun asennus 2021 Sähköauton 22 kW latausyksikön asennus 2021 Öljysäiliön tarkastus ja sisäpuolen lasikuitupinnoitus 2017 Käyttövesiputkien ja pääviemärin uusinta 2014 jne. HYVÄ POHJARATKAISU Rakennuksen sisääntulokerroksessa on keittiö-ruokailutila- olohuone yhdistelmä, jossa on hyvät puitteet perheen yhteisille hetkille niin arjessa kuin juhlapäivinäkin. Lisäksi tässä kerroksessa on oma wc ja tunnelmaa syksyn sateisiin sekä talvipakkasiin tuo olohuoneen uunin rauhoittava ääni ja lämpö. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, wc ja pukeutumistila / vaatehuone. Kellarikerroksessa sijaitsee pesuhuone kodinhoitotiloineen, sauna, erillinen wc ja mahdollisuuden vakka askarteluhuoneeksi. Tähän kerrokseen on myös oma sisäänkäynti suoraan ulkoa. MAINO POHJOIS-TAPIOLAN ALUE Laajalahti, Villa Elfvikin luonnonsuojelualue ja meri 1 km päässä. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät ja alueen luonto on viehättävä. Vieressä Pyhäristin puisto, Silkkiniitty, Tapiolan golfkenttä, lenkkipolut ja hiihtoladulle pääsee miltei kotiovelta. Läheisen Pohjantorin palveluiden lisäksi Tapiolan keskustassa on uudenlainen kauppakeskus Ainoa, mikä palvelee aamusta iltaan runsaine palveluineen. Erinomaiset bussiyhteydet mm. Tapiolan metroasemalle ja Leppävaaraan. Raidejokerin pysäkki kävelyetäisyydellä ja omalla autolla jouhevat yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Linja-autolla 111 Aalto-yliopiston metroasemalle 10min, kävellen 20min. TÄÄLLÄ LASTEN ON TURVALLISTA ELÄÄ JA KASVAA. Harrastuksista kiinnostuneelle on tarjolla mm. Jäähalli, urheilukentät, Esportcenter ja Arena-halli. Tapiola on Espoon kulttuurinen keskus, sillä siellä sijaitsevat Espoon kulttuurikeskus (jossa muun muassa Tapiola Sinfonietta toimii), Espoon kaupunginmuseo (WeeGee-talossa), Espoon Kaupunginteatteri, sekä Emma, Espoon modernin taiteen museo. Alle kilometrin säteellä on kolme päiväkotia ja Pohjois-Tapiolan koulu. Paljon mukavia naapureita lapsiperheineen. Täältä lapsesi saa helposti uusia kavereita. risto.karjalainen@remax.fi tai 045 133 8888. Vaihtomahdollisuus. Tervetuloa tutustumaan, ehkä tässä on uusi omakotitalosi?

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 2.6. 12:10 - 12:50
Esittelijänä Risto Karjalainen
p. 045 133 8888

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356550
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h + k + s + 2wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
129 m²
Muiden tilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
154 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa 129 m2. Lisäksi muuta tilaa arviolta noin 25 m2.
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
2 kk

Hinta

Myyntihinta

549 000,00 €

Velaton hinta

549 000,00 €

Neliöhinta

4 255,81 €/m²

Vastike

Hoitovastike

80,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

80,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Vesimaksut (Arvio 15 € / henkilö) peritään kunkin huoneiston osalta huoneistokohtaisen mittarin osoittaman kulutuksen mukaan. Huoneisto maksaa vuosittain jyvitetyn osuuden kiinteistöverosta ja oman kiinteistön täysarvovakuutuksen. Vastikkeena peritään yhtiön välittömään hallintaan jäävien tilojen ja alueiden energiakustannukset sekä niihin kohdistuvat verot ja julkiset maksut. Kiinteistövero noin 1.000 € / vuosi. Lämmityskulut arviolta noin 300-350 € / kk. Jätehuolto noin 10-20 € / kk. Huoneiston osakkaat vastaavat kaikesta huoneistossaan ja hallinta-alueeseensa tehdyistä rakentamisesta, kunnossapidosta ja hoidosta ja niistä aiheutuvista kustannuksista, rakennuksen kohdistuvasta verosta ja julkisista maksuista. Katso yhtiöjärjestyksen 5 pykälää

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Nopea, 22 kW sähköauton latausasema. Sälekaihtimet/rullaverhot.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Harava-antenni). Laajakaistaliittymä: 5G.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, Vesikeskus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen ja induktio. Noblessa laatukeittiö integroituvine kodinkoneineen, 2023.
Astianpesukone (Integroitu, Miele), uuni (Integroitu, Whirlpool), jääkaappipakastin (Integroitu, Whirlpool), liesi (Keraaminen liesi induktiolla ja tuulettimella, Bora) ja mikroaaltouuni (Whirlpool)
Lattiamateriaalit: Lauta
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Lauta
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Lauta
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
049-016-0040-0008
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen, Esa Autio
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiön lainojen otto edellyttää yhtiökokouksen yksimielisen päätöksen lisäksi kaikkien osakkeenomistajien suostumuksen. Kiinnitysten hakeminen yhtiön omistamaan tonttiin ja näiden kiinnitettyjen velkakirjojen panttaaminen lainojen vakuudeksi edellyttää yhtiökokouksen yksimielisen päätöksen lisäksi kaikkien osakkeenomistajien suostumuksen. Taloyhtiön kiinnitykset: 0 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 5 Autokatospaikkoja: 3 Parkkipaikkoja: Nopea, 22 kW sähköauton latausasema

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 891 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vireillä olevat kaavamuutokset mm.: Valkjärventien täydennysrakentaminen (noin 400 m tontilta). Tavoitteena on muuttaa liike- ja toimistorakennusten korttelialue asuinkerrostalojen korttelialueeksi. Nykyiset rakennukset puretaan. Uusi rakentaminen on aiempaa tehokkaampaa. Mittakaava sovitetaan kaupunkikuvallisesti ympäröivään pientalovaltaiseen alueeseen. Kaavaehdotus nähtävillä 13.11.–13.12.2023. Kaava etenee hyväksymiskäsittelyyn arviolta keväällä 2024. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/valkjarventien-taydennysrakentaminen Hoivatiloja tai asuinrakentamista Pohjois-Tapiolan Tietäjäntiellä (n. 400 m tontilta). Tietäjäntien päässä sijaitseva liikerakennus muutetaan ikääntyneiden hoivatiloiksi tai liikerakennus puretaan ja rakennetaan asuinkerrostalo. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä valmisteluaineisto tulevat nähtäville arviolta syyskaudella 2024. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/hoivatiloja-tai-asuinrakentamista-pohjois-tapiolan-tietajantiella Tapiolassa Spektrin autopaikoitusalueen kehittäminen (n. 400 m tontilta). Kaavoituksen tavoitteena on kehittää Spektrin autopaikoitusaluetta. Pysäköintilaitosten rakentamisen myötä alueen käyttöä on mahdollista tehostaa ja sijoittaa sinne myös asuntorakentamista. Alueesta on tehty kolme erilaista ideasuunnitelmaa, miten parkkihallit ja uudet asuinrakennukset sijoitteellaan alueelle. Viheryhteyksiä ei unohdeta. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä 27.12.2021 – 25.1.2022. Tutustu aineistoon kohdassa Valmisteluvaihe. Kaava etenee ehdotusvaiheeseen arviolta keväällä 2025. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/tapiolassa-spektrin-autopaikoitusalueen-kehittaminen
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Rauduntie 19

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Julkinen liikenne mm. Linja-autopysäkit 111, 113, 523 (alle 10 min kävely), 212, 213, 213N, 548 (alle 20 min kävely), 213X (33 min kävely). Pikaratikan 15 pysäkille noin 17 minuuttia kävellen (ns. Raide-Jokeri, joka otettiin käyttöön 2023 lopulla). Tapiolan metroasemalle noin 15 minuuttia linja-autolla, ja Aalto-yliopiston metroasemalle noin 33 minuuttia kävellen. Leppävaaran juna-asemalle noin 27 minuuttia linja-autolla tai pikaratikalla.
Tiedustelut
Risto Karjalainen, 045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI / Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.