Kerrostalo | 3h, avok, kph, erill. wc, ransk. parveke, lasitettu parveke

Särkiniementie 3b B 43, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

708 900 €

Koko

79 m²

Vuosi

2024

Hyödynnä Särkiniemenpuiston koteihin nyt mukavat uuden kodin ostajan edut; saat velattomasta kauppahinnasta 10 % alennuksen, ja lisäksi Pohjola Rakennus maksaa puolestasi 12 kuukauden hoito- ja rahoitusvastikkeet. Edut ovat voimassa 31.8.2024 saakka. Tämän kodin pohja muuntuu moneen ilman ainuttakaan hukkaneliötä. Selkeä kulmahuoneisto ja sopusuhtaiset tilat mahdollistavat toimivan arjen. Oma sauna ja erillinen wc, saareke sekä kaksi parveketta ovat vain osa tämän asunnon viehätystä. Tähän kotiin mahtuu koko perhe. Kaksi makuuhuonetta ja avara keittiö-olohuonetila mahdollistaa sujuvan arjen, joka täydentyy taloyhtiön ainutlaatuisilla yhteistiloilla. Kodin tilavalta parvekkeelta pystyt tarkkailemaan pihalla leikkiviä lapsia ja nauttimaan kesästä aurinkotuolissa. Talon upea, laatoitettu porraskäytävä toivottaa tulijat tervetulleeksi. Parkkihalliin pääset suoraan hissillä. Sähköautojen latauspisteteet löytyvät myös. Yhtiössä on hulppeat varastotilat sekä kuraeteinen. Mitä luksusta! Leppoisaa ulkoilmaelämää vietät upealla omalla parvekkeellasi, viihtyisällä talon pihamaalla tai kasvatat elinpiiriäsi esimerkiksi vieressä avautuvaan Veijarivuoren puistoon ja merenrannoille. Lauttasaari on perinteikäs ja turvallinen kaupunginosa. Täällä viihdytään mainiosti. Särkiniemenpuisto kohoaa saaren eteläkärjessä, päättyvän tien päässä eikä merenrantaankaan ole kaukana. Elä ja hengitä Särkiniemenpuistossa. Täällä nautitaan jokaisesta päivästä, kohdataan niitä tärkeimpiä ja keskitytään laadukkaaseen arkeen - sekä juhlaan. Sellaiseen, jota et voi edes rahassa mitata. Tervetuloa kotiin. Ole meihin yhteydessä niin lähdetään katsomaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
to 6.6. 14:00 - 15:00

Tervetuloa muuttovalmiin Lauttasaaren Särkiniemenpuiston Avoimet ovet -tapahtumaan! Voit myös sopia oman yksityisesittelysi, mikäli et pääse tapahtumaan.

Esittelijänä Soile Sikström
p. +358 400 991 036

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1369592
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, erill. wc, ransk. parveke, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

258 486,00 €

Velkaosuus

450 414,00 €

Velaton hinta

708 900,00 €

Neliöhinta

8 973,42 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

124 602,75 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

425,02 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

124 602,75 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

300,20 € / kk

Pääomavastike

3 397,86 € / kk

Tontin vuokravastike

425,02 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

3 698,06 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Tonttiosuus mahdollista lunastaa vuosittain ilmoittamalla viimeistään kunkin vuoden elokuun loppuun mennessä. Lunastushinta arvioitu 12/2023 julkaistun indeksin mukaan eikä sisällä kuluja (varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatus)

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Rahoituslaitos Nordea. Yhtiölainan takaisinmaksuaika 25 vuotta asuinhuoneistojen käyttöönotosta. Viitekorkona 12kk euribor (16.2.2024=3,648%+marginaali 1%+puskuri 0,052%, jolloin kokonaiskorko 4,7%). Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. 1. lyhennys 27.3.2026. Lyhennyksen osuutta ryhdytään keräämään viimeistään 1/2 vuotta ennen tätä. Lyhennysvapaan aikana huoneiston pääomavastike 1764,78 €/kk. Ostajalla oikeus maksaa huoneistokohtainen osuutensa yhtiön lainasta ilman pankin kuluja kaupanteossa. Tonttiosuus mahdollista lunastaa vuosittain ilmoittamalla siitä viimeistään elokuussa. Valinnaisen vuokratontin lunastushinta arviolta 124 602,75 €. Lunastushinta sidottu elinkustannusindeksiin ja arvioitu 12/2023 indeksin mukaan. Hinta ei sisällä kuluja (vs-vero, kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatus). Tontin vuokravastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osan lunastushintaa. Vuokravastiketta peritään, jos et lunasta asunto-osakkeisiin kohdistuvaa tontin osuutta.
Vesimaksu: 20 €/hlö/kk, tasaus vuosittain kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: pohjoinen, koillinen, itä
lasitettu
ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: 50/50 Mbit/s taloyhtiölaajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Parvekematto, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys viilennyksellä. Rakennuksen vesikatolla aurinkopaneeleita, joiden tuottama sähkö käytetään kiinteistön yleisten tilojen hyväksi
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisen liukuovikaapisto
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Kalustepeitteiset jääkaappi, pakastin ja astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni, kiinteä saareke, jossa induktioliesitaso, kalusteuuni ja liesikupu, hana elektronisella pesukoneventtiilillä, rosteliallas, kiinteät led-valaisimet
Lattiamateriaalit: Triofloor vaalea tammi parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, allas, peilikaappi valolla, allaslaatikosto, käsisuihku, hana sekä sauna. Erillisessä wc/kodinhoitotilassa peilikaappi valolla, allaslaatikosto, pyykkikaappi, wc-istuin ja pesukoneliitäntä
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Käynti ranskalaiselle parvekkeelle
Lattiamateriaalit: Triofloor vaalea tammi parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneen yhteydessä lasitettu parveke, kaapistot
Lattiamateriaalit: Triofloor vaalea tammi parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, irtaimistovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiöj. 17 § tupakointikielto: Tupakointi on kiellettyä kaikissa osakashallinnassa olevissa tiloissa (asuinhuoneistot, parvekkeet, terassit), yhtiön yhteistiloissa ja yhtiön hallinnoimilla piha-alueilla.
Yhtiöj. 18 § Kielto lyhytaikaiseen majoitukseen:
Yhtiölle myönnetyssä rakennusluvassa uudisrakentamisen rakentamiseksi on seuraava yhtiöjärjestykseen sisällytetty maininta: Asuinhuoneistoja ei saa käyttää tai luovuttaa lyhytaikaiseen (alle 30 vuorokautta kestävään) vuokraus- tai majoituspalvelutoimintaan. Majoitustoimintana ei pidetä oman asunnon (jossa asuja on kirjoilla) vuokraamista tilapäisen poissaolon ajaksi.
Tontilla on leikkipiha ja ulko-oleskelualue asukkaiden ja naapuriyhtiön käytössä. Vierasautopaikat, yhteensä 9 paikkaa, ovat yhteiskäytössä naapuriyhtiön kanssa. Vierasautopaikoista 5 paikkaa on pihalla ja 4 puolilämpimässä pysäköintihallissa.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa olevia
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä Ks. yhtiöj. 10§ koskien autohallipaikkojen ja pienajoneuvopaikkojen lunastuslauseketta, lunastusoikeus osakkailla Ks. yhtiöj. 10§ koskien autohallipaikkojen ja pienajoneuvopaikkojen lunastuslauseketta
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 63, sähköpistokepaikkoja: 63, lisätietoa: Paikoista 2 liikuntaesteisille, lisäksi 12 pienajoneuvopaikkaa. Autopaikoissa hidaslatausjärjestelmä ja varaus tehokkaammalle latausjärjestelmälle

Tehdyt remontit
Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2024
Tulevat remontit
Ei korjaustarpeita
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
3 442 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Lisätietoa tontista
Tontti yhtiön omistuksessa n. 60%:n osuudella. Loppuosan tontista omistaa FIM Vuokratontti Ky. Tontti vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Taloyhtiöllä on oikeus lunastaa koko tontti omistukseensa. Maanvuokrasopimuksen saa nähtäväksi välittäjältä

Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Vattuniemen ala-asteen koulu (n. 1.0 km), Drumsö Lågstadieskola (n. 1.2 km), Lauttasaaren yhteiskoulu (n. 1.7 km)
Ruokakaupat: S-Market (n. 0.7 km), K-Supermarket (n. 1.0 km), Lidl Lauttasaari (n. 0.9 km)
Lähipalvelut: Uimaranta (n. 0.5 km), Talviuintipaikka (n. 0.9 km), Terveysasema (n. 2.0 km), Kuntosali Easy Fit -Lauttasaari (n. 0.75 km), Kokkapuisto (n. 1.2 km)
Päiväkodit: INTO SCHOOL päiväkoti (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
Bussi (21) (n. 0.55 km)
Metro (n. 1.7 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari Taittonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kamppi | Sydänkoti Real Estate Kamppi Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.