IN LKV Oy
IN LKV Oy

Rivitalo | 3 h + avokeittiö + 2 vh + wc + ph / s + eteinen ja tuulikaappi.

Vilkastuksenkatu 18, Teräsrautela, Turku

Hinta

289 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1987

Turun täydellisin rivitalokoti on todennäköisesti tässä! Tämä koti pitää upeita elementtejä sisällään lähes loputtomasti. Sijainti on Länsikeskuksen monipuolisten palvelujen ja Kauppakeskus Myllyn, sekä Ikean polttopisteessä, silti kodin takapiha rajoittuu puistoalueeseen tarjoten ruhtinaallisen määrän luonnonvoimaa ja omaa yksityisyyttä. Taloyhtiön tontti on oma ja taloyhtiössä on juuri valmistunut todella mittavat remontit, jotka ovat vasta edessäpäin alueen muiden rivitalokotien kohdalla. Remontin yhteydessä on uusittu huoneistojen ikkunat, ovet, katto, pihojen väliaidat ja yhteiset piha-alueet. Vastaavien remonttien teettäminen tulevaisuudessa muilla yhtiöillä on jatkuvasti vain kalliimpaa, joten tämän yhtiön kohdalla kustannuksia ei tarvitse enää jännittää ja ko. lainasta on jo lähes 100.000 euroa ehditty maksamaan pois ja taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä. Itse huoneisto on enemmän kuin täydellinen, sillä tässä yhdentason ratkaisussa ei ole ainuttakaan hukkaneliötä ja toiminnallisuus on huippuluokkaa. Eteisessä on 2 komerokaappia, tyylikäs avonaulakko ja vaatehuone. Toisen makuuhuoneen yhteydessä myös vaatehuone ja toisessa puolestaan ruhtinaalliset kaapistotilat. Oma ulkovarasto on heti sisäänkäynnin yhteydessä ja myös kodin wc-tilassa on hyvät säilytystilat. Keittiö on aukaistu täysin niin eteisen kuin olohuoneen suuntaan ja kevyen oloinen keittiö kätkee sisälleen runsaat säilytystilat ja todella toimivan kokonaisuuden. Ruokailutila on heti keittiön vieressä ja avoin yhteys olohuoneeseen lisää koko tilan avaruutta, joka puolestaan jatkuu suoraan kodin suojaisalle takapihalle. Kodin remontti on erityisen hyvin suunniteltu ja toteutus on tyylikkyyden lisäksi laadukasta. Tämä koti täyttää varmasti vaativankin ostajan toiveet ja vastaavan kokonaisuuden löytäminen tulee olemaan vaikeaa. Sijainti, kodin laatu, suunnittelulla saavutetut yksityiskohdat ja hyvin hoidettu yhtiö tekevät tästä kohteesta todella kilpailukykyisen kodin tämän hetken markkinoilla, joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän unelmien kotiin. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästä uniikista kohteesta antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin ja alan aidosti parhaimpiin palvelupaketteihin www.inlkv.fi. Ostajien käytössä on pohjakuvapalvelussa ilmainen suunnitteluohjelma, joten toivotan sinut viihtymään tähänkin kotiin jo etukäteen. Meidän palvelupakettimme sekä aito ja vakaa ammattitaito ovat mahdollistaneet vilkkaan kaupankäynnin myös tässä markkinatilanteessa, joten kärsimme jälleen kohdepulasta. Ota siis yhteyttä, mikäli haluat ammattimaisen myynnin myös omalle kodillesi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21445423
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + avokeittiö + 2 vh + wc + ph / s + eteinen ja tuulikaappi.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1987
Käyttöönottovuosi
1987
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

248 394,00 €

Velkaosuus

40 606,00 €

Velaton hinta

289 000,00 €

Neliöhinta

3 612,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

291,24 € / kk

Pääomavastike

136,72 € / kk

Erityisvastike

60,68 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

491,54 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiön taloutta on hoidettu hyvin ja mm. kerätty korjausvastiketta, jotta taloyhtiöllä on mahdollisia yllättäviä korjauskuluja varten rahavaroja olemassa.

Muut maksut

Autopaikkamaksu

5,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Laajakaistavastike 2,90 per kk. Varainsiirtovero 1,5 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaapissa on 2 komerokaappia säilytystarpeita varten ja lattiapintana on kulutusta kestävä iso laattalattia. Tuulikaapin jatkeena on vielä tyylikäs eteinen, jossa iso peili luo avararuutta ja tyyliin sopiva naulakkotila puolestaan viimeistelee tunnelman. Lisäksi eteisen yhteydessä on vielä vaatehuone. Ruokailutila on keittiön yhteydessä ja sulautuu täydellisesti kodin avariin oleskelutiloihin.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Koko huoneistoon on sähkömiehen toimesta asennettu 2024 koko huoneiston kattava valaistus.
Kohteen lisätiedot
Kodin keskeisestä sijainnista ja palvelujen läheisyydestä huolimatta koti sijaitsee loistavien ulkoilumahdollisuuksien vieressä ja itse kodin takapiha rajoittuu puistoalueeseen. Nämä alkavat olla todella harvinaisia ominaisuuksia näin palvelujen keskipisteessä olevalle kodille.
Tehdyt remontit
Huoneiston täydellinen remontti.
Kaikki lattiapinnat on uusittu, seinät tasoitettu ja maalattu. Sähköjä on osittain uusittu ja osa sähkökalusteista. Huoneistoon on lisäksi asennettu kattava valaistus, joka sisältyy kauppahintaan.
WC- ja pesutila on uusittu kalusteineen ja vesikalusteineen, sauna on remontoitu ja kiuas uusittu. Keittiö on täysin uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on tasokkaammassa kunnossa kuin pääsääntöisesti uudistuotanto. Kaikki pinnat ja varustelu on asumattomassa kunnossa remontin jäljiltä.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestikartoitus on tehty sääntöjen mukaisesti ennen kattavan remontin aloitusta. Huoneisto on niin kattavasti remontoitu, että enää ei voida olettaa asbestia löytyvän. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, tiilielementti
Keittiön kuvaus
Tämä upea ja hyvin suunniteltu keittiö on Puusepän valmistama (Nero kaluste Oy). Keittiön toiminnallisuus on myös aivan huippuluokkaa, sillä ruokailutilan päässä on leveät (hieman syväydeltään pienemmät) vetolaatikostot esim. servettejä, kynttilöitä ym. tarpeistoa varten ja saarekkeen olohuoneen puolella puolestaan pomppusalvoilla olevien huomaamattomien ovien takana kunnon säilytystilat. Kaikki kodinkoneet ovat integroituja, keittiö on väriltään hienostuneen tumman ruskea ja liesituuletin on vaativaan tyyliin sopivasti upotettu suoraan induktiotasoon. Näin täydellistä keittiötä näet tuskin koskaan rivitalokodeissa. Keittiö on kattavan remontin yhteydessä kokonaan uusittu ja on edelleen käyttämätön. Myös keittiön väliseinä on kokonaan poistettu ison remontin yhteydessä.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
WC-tila on todella kaunis ja täydellisesti muun kodin tyyliin sopiva kokonaisuus. WC:ssä on tilava allaskaapisto, johon saa helposti kunnon pyykkikorit ja pesutornin saa puolestaan hyvin asennettua tilavan suihlutilan puolelle. Allas on puolestaan lasinen ns. malja-allas. Kylpyhuone on 2-osainen, jossa ensin on wc-tila upealla wc-istuimella ja allaskaapistolla. WC-tila uusittu 2023-2024. Lisäksi tilava täyspeilinen yläkaappi hyvillä säilytystiloilla. Saunan ja wc-tilan välissä on pesuhuone, jossa 2024 asennettu suihku ja valmius pesutornille. Tilassa luonnollisesti myös uudet vesieristeet. Pesutilan seinät laattaa, wc-tilan seinät modernia saneerauslaastia, asennus vanhojen laattojen päällä, sekä saunasuoja suoja-aineena.
Saunan kuvaus
Sauna käsitelty saunasuojalla 2023, kiuas uusittu 2024. Saunassa on myös ikkuna tuuletuksia varten.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen taustaseinä on hienostuneen greige sävyltään ja luo sopivasti tunnelmaa tähän avaraan ja isojen ikkunoiden sylissä olevaan tilaan. Olohuone on mallinsa ja kokonsa ansiosta todella helppo kalustaa mieleisekseen ja avoin yhteys upeaan keittiöön ja ruokailutilaan avartaa tilantuntua entisestään. Lattiamateriaalina on kaikkialla kuivissa tiloissa oleva ajattoman kaunis kalanruotolaminaatti, joka kestään katseen lisäksi kovaa käyttöä.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmat makuuhuoneet ovat todella hyvän kokoisia kauniin olemuksensa lisäksi. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on tilavat yläkaapistot koko takaseinän leveydeltä. Kaapistot on maalattu mustaksi ja kauniit messinkiset vetivet luovat lämpöä ja hienostuneisuutta. Takaseinä on puolestaan samaa greigen sävyä kuin muuallakin käytetty tehostesävy on. Lisäksi tässä huoneessa on 2 komerokaapistoa, jotka on yhteneväisesti täysin samaa tyyliä yläkaappien kanssa. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on puolestaan oma vaatehuone. Molemmissa makuuhuoneissa sama kalanruotolaminaatti kuin muualla huoneistossa.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Tilava ulkovarasto sijaitsee käytännöllisesti heti oman sisäänkäynnin vieressä. Lisäksi huoneiston ja varastotilan väliin jää ns. katostilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikate, uusittu 2023.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Nättinummen Isännöinti Oy, Ari Vuorela 0400-829008. ari.vuorela@nattinummenisannointi.fi.
Taloyhtiöön kuuluu
Mankeli, Talopesula/itsepalvelupesula
Tehdyt remontit
Kattojen pesuja, lukoston uudelleensarjoitus, ilmastointikanavien ja ilmastointikojeen nuohous 2012, loppujen kattojen pesu 2013, Ulko-ovet/pääsisäänkäyntien ovet 2016, IV-koneet uusittu 2016, VS tarvikeuusinta 2016, ulkovaipan ja välikaton kuntoselvitys (energiatalous) 2016, varasto-ovien kunnostus 2017, yläpohjan huoltokorjauksia 2017, lämmönvaihtimen uusiminen ja patteriverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusinta 2019.
2022-2023 sadevesiviemäröinnin saneeraus.
2023: Ikkunat uusittu ja korvausilmaratkaisu asennettu ikkunoihin, loput ulko-ovet uusittu, pihoja korjattu sekä asfaltit uusittu, huoneistojen väliaidat uusittu, sekä vesikatto kokonaan uusittu.
Tulevat remontit
Huoltomaalauksia.
Energialuokka
E (2007), Energiatodistus on vanhentunut 11.4.2023. Yhtiön uusi energiatodistus tulee oletettavasti olemaan parempi, koska taloyhtiön katto sekä ikkunat ja ovet on uusittu 2023.
Tontin koko
8 090 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun Rakennusvalvonta
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Pelimanni

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Teräsrautelan koulu autolla 2,3 km, kävellen 1,8 km.
Hepokullan koulu kävellen 650 m.
Palvelut: Citymarket Länsikeskus autolla 1,9 km/kävellen 1,3 km. Ikea autolla 2,4 km/kävellen 2,2 km.
Kauppakeskus Mylly autolla 5,4 km ja kävellen vain 3,6 km.
Muut palvelut: Urheiluhallit, jalkapallokentät, pururata, ulkokuntoilulaitteet ja luonnonsuojelualue ovat kävelyetäisyydellä kodista.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja lähistöllä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki talon edessä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella asunnolle on 1 autopaikka. Lisäksi kadulla hyvin paikoitustilaa.
Pihan kuvaus
Takapiha rajoittuu puistoalueeseen ja ilmansuuntana on itä. Pihaa ei ole uusittu, mutta raja-aidat on yhtiön tuoreen remontin yhteydessä kaikki täysin uusittuja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Teräsrautela, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kuusisto Sari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä

IN LKV Oy

IN LKV Oy
IN LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Korkeavuorenkatu 2 C 48,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.