Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy LKV
Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy LKV

Kerrostalo | 3H, K, KPH, PARV

Meripuistotie 5, Lauttasaari, Helsinki

Hinta

530 000 €

Koko

83 m²

Vuosi

1955

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan päätyhuoneistoon Lauttasaaren Meripuistotiellä! Tässä kodissa yhdistyvät kaikki ne elementit, jotka tekevät asumisesta ainutlaatuisen ja viihtyisän kokemuksen. Asunnon sijainti talon päädyssä mahdollistaa avarat näkymät koilliseen, kaakkoon ja lounaaseen, luoden kodikkaan tunnelman ja tarjoten runsaasti valoa ja avaruutta jokaiseen huoneeseen. Tähän kotiin astuessa sen lämminhenkinen tunnelma vie välittömästi mennessään. Pohjaratkaisu on sekä ihanan erilainen että käytännöllinen. Tilava ja kaunis keittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla, joten ruoanlaitto täällä sujuu vaivatta. Myös säilytystilaa löytyy runsaasti. Täällä voit nauttia elämästä iltapäiväauringon alla omalla parvekkeella tai rentoutuen avarassa ja tunnelmallisessa olohuoneessa, jonne tulvii valoa suurista ikkunoista joka puolelta kotia. Modernista kylpyhuoneesta löytyy paikka myös pyykinpesukoneelle. Tämä huoneisto on täydellinen yhdistelmä kodikasta tunnelmaa, modernia muotoilua ja toimivaa tilankäyttöä – ja se kannattaa tulla kokemaan paikan päälle. Sijainti on viihtyisä ja kaunis, eivätkä kauppapalvelutkaan kaukana ole. Kauppakeskus Lauttiksen palveluiden äärelle matkaa on vain puolisen kilometriä. Julkiset kulkuyhteydet ovat myös hyvät: Lauttiksen yhteydessä on Lauttasaaren metroasema sekä talon edestä kulkevat bussit. Merellinen Lauttasaari on yksi idyllisimmistä asuinalueista Helsingissä. Viihtyvyys on taattua, sillä täältä löytyy kaikki mitä tarvita saattaa. Runsaasti vehreitä ulkoilualueita, uimarantoja, rantaravintoloita ja satamia, hyviä kouluja ja päiväkoteja, monipuolisia palveluita sekä hyvät julkiset kulkuyhteydet. Keskustasta saaren turvalliseen ympäristöön on matkaa vain sillan verran. Olisiko tässä unelmiesi asunto? Ota yhteyttä, niin sovitaan näyttöaikaa paikan päälle! Erkkeri, perustettu 1995, on Lauttasaaren kokenein asuntokauppias. Kun harkitset kodinvaihtoa, hyödynnä osaamisemme. Asunnon arviointi on maksuton ja välityspalkkio edullinen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ti 21.5. 15:30 - 16:00
Esittelijänä Miikka Oksanen
p. +358400371185

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
53851510
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H, K, KPH, PARV
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/5 (keskikerros)
Rakennusvuosi
1955
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

440 893,75 €

Velkaosuus

89 106,25 €

Velaton hinta

530 000,00 €

Neliöhinta

6 385,54 €/m²

Vastike

Hoitovastike

473,10 € / kk

Pääomavastike

871,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 344,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tehdyt remontit
2019 Muu
Huoneiston maalaus

2019 Muu
Lattia uusittu

2019 Keittiö
Kaapit ja koneet uusittu, samoin lattia. Työnsuorittaja: Keittiömaailma ja putkimies

2019 Lattia
Parkettilattia asennettu vanhan lattian päälle
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Tiili/betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus
WC-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinät, pesukoneliitäntä, bidee-suihku
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Fortes Isännöinti Oy, Puustellinpolku 25, 00410 Helsinki
Isännöitsijä Tanja Partanen, p. 044 205 7935, tanja.partanen@fortes.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Kotikatu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Hissi, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiön ottamat lainat laskettu päivämäärälle 31.3.2024.

Yhtiön vuokratuotot ovat vuodelta 2022.
Taloyhtiön autopaikat

Toteutetut autopaikat 8 kpl

Tehdyt remontit
Parvekeovien uusiminen (asunnot) -96, vesikaton maalaus, vesikourujen uusiminen (pohjoispuoli), päätyparvekkeiden kunnostus -97, sisäänvedettyjen parv. kunnostus -99, ulko-oven koodilukkojärjestelmä -00, tuuletusparv. kunnostus -01, pihan asfalttikorjaukset, lämmönjakokeskuksen uusiminen -02, julkisivun rappauskorjaus ja maalaus -04, ikk. korjaus ja maalaus (taloyhtiön vastuulla olevat osat) -07-08, saunan lauteiden ja seinäpaneelien uusiminen -07, pääsisäänkäynnin ovien uusiminen -08, pihan asfaltointi -09, katon kävelytasojen uusiminen ja uuden tason lisääminen, muiden kiinteistön ulkopuolisten ovien uusiminen (ei autotallit) -11, julkisivun uusiminen, itäpääty ja puolet eteläsivusta -12-13, vesikaton tarkastus, korjaus ja maalaus -13, LVIS-saneerauksen hankesuunnittelu, kattoluukkujen uusinta -16, LVIS-saneerauksen toteutussuunnittelu -17, lukituksen uusiminen (iloq-järjestelmä) -18, vesikaton uusimisen suunnittelu ja kilpailutus, LVIS-saneeraus, jätekeräysaseman uusiminen syväkeräysjärjestelmäksi, etupihan sadevesien viemäröinnin korjaaminen, kellaritilojen, liiketilojen ja autotallien kunnostaminen, porrashuoneiden kunnostus -18-19, vesikaton tarkastus, läpivientien tiivistys tarvittavissa määrin, lämmönvaihtimen pumpun uusiminen -20, vesikaton tarkastus, läpivientien tiivistys tarvittavissa määrin LVIS-saneerauksen takuukorjaukset (2. vuosi), A-portaan poistoilmakoneen uusiminen -21, takapihan puoleisten ikk. kunnostus (taloyhtiön vastuulle kuuluvat kuntokartoituksessa havaitut viat ja puutteet), A- ja B-portaan kellarin sähkömittarikeskuksien ilmanvaihdon rakentaminen, vesikaton tarkastus, läpivientien tiivistys tarvittavissa määrin -22, ikk. kunnostaminen (etupihan puoli ja päädyt, taloyhtiön vastuulle kuuluvat viat ja puutteet), vesikaton pinnoitus ja maalaus -23.
Tulevat remontit
2024: vesikaton pinnoitus ja maalaus.
2028: takapihan kunnostus, autopaikkojen sähköjen uusiminen, PILP-järjestelmän asennus (sis. lämmönvaihtimen uusinta), autotallien ovien kunnostaminen/uusiminen, ullakon palo-osastointi, leikkipaikan kunnostus, aulan suihkulähteen mosaiikin ja vedeneristeen uusiminen.
2031: hissien kunnostaminen/uusiminen (mahdollinen ullakkokerrokseen vienti)
2033: ikk. peruskorjaus/uusiminen, julkisivun kunnostamattomien osien (puolet eteläsivusta, länsipääty ja pohjoissivu) uusiminen, parv. kunnostaminen, vesikaton uusiminen, piha-alueiden viihtyisyyden parantaminen.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
2 568 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Meripuistotie 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Näkymät
3 ilmansuuntaa, koillinen-kaakko-lounas

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lauttasaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Veli-Pekka Närhi

toimitusjohtaja, osakas, KED

Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy LKV

Kiinteistötoimisto Erkkeri Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.