Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kerrostalo | 2h + kk + s + p

Välikuja 2, Keskusta, Nokia

Hinta

140 000 €

Koko

53 m²

Vuosi

1998

Kaunis ylimmän kerroksen kulmakaksio keskustassa! Keskeltä Nokian ydinkeskustaa – Välikadun Välikujalta – on nyt tarjolla hissitalon esteetön ja tilava 53 m²:n kaksio, jonka pohjaratkaisu talonsa kulmauksessa on toimiva. Eteinen avartuu olohuoneen ja keittokomeron kokonaisuuteen, jonka jatkona on lasitettu parveke länteen keskustan ylle. Pääoleskelutilan vieressä on kerrankin mukavan iso makuuhuone, ja eteisen kylkeen jää vaatehuone sekä käynti tilavaan pesuhuoneeseen ja omaan saunaan. Vaatehuoneen ohella säilytykseen on makuuhuoneen ja eteisen kaapistot. Nykyaikaisena mukavuutena olohuoneesta löytyy viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Tästä asunnosta näkee, että sitä on asuttu hyvää huolta pitäen, ja seuraavan asukkaankin on helppo muuttaa sisään nauttimaan huolettomasta asumisesta hyvällä keskeisellä paikalla. Taloyhtiön tiloissa yläkerrassa on asunnon käytössä myös irtainvarastotila sekä kylmäsäilytystila. TILAT Eteinen, olohuone ja käynti parvekkeelle, keittokomero, makuuhuone, vaatehuone, pesuhuone ja sauna. TALOYHTIÖ Tämä 1998 rakennettu yhden talon yhtiö koostuu 31 asunnosta ja 2 liikehuoneistosta. Tontti on oma. Lämmityksestä vastaa kaukolämpö ja ilmanvaihdosta koneellinen poisto. Taloyhtiössä hoitovastikkeeseen sisältyy 10 Mbit/s laajakaista, jonka nopeus on omalla sopimuksella nostettavissa aina 1000 Mbit/s asti. Yhtiö on juuri päättänyt uusia kaukolämmön lämmönvaihtimen, josta on tälle asunnolle tulossa joko pieni arviolta 549,57 € kertaosuus tai vaihtoehtoisesti arviolta 18,06 € / kk rahoitusvastike. NOKIAN YDINKESKUSTA Ympäristössä on kaikki keskustan palvelut ja helpot liikenneyhteydet, lähimmät bussipysäkit kun löytyvät heti Pirkkalaistorilta / Härkitien varresta. Vaihtoehtoisesti linja-auto- ja rautatieasemalle matkaa tulee vajaa kilometri. Välittömästi lähellä on keskustan elämä ja arkinen vilske, uusi kirjasto ja myös Poutunpuisto ja Puropuisto. Oman talon alakerrassa palvelee apteekki. Lähikauppana palvelee K-Supermarket Löytis tai Prisma. Tervetuloa tutustumaan! Voit myös varata omaa esittelyaikaa. Esitteen ja yhtiön dokumentit saat pyynnöstä sähköpostiisi pilvipalvelun kautta. Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV | Olemme Nokian ympäristössä palveleva rakennusalan tunteva kiinteistönvälittäjä. Valitsemalla välittäjäksesi meidät saat luotettavan aktiivisen tekijän – paikallisen perheyrityksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
54319849
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + s + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1998
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

140 000,00 €

Velaton hinta

140 000,00 €

Neliöhinta

2 641,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

201,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

201,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk

Pihapaikka: 15,00 € / kk

Autohallipaikka: 25,00 € / kk

* Varsinaisessa yhtiökokouksessa 17.4.2024 päätettiin, että lämmönsiirrin uusitaan ja urakka rahoitetaan 25.000 €:n ja kolmen vuoden rahoituslainalla. Lainaosuusarviolaskelman mukaan tämän asunnon tuleva lainaosuus on n. 549,57 €.

Urakan ja taloudellisen loppuselvityksen valmistuttua hankeosuudet kohdistetaan osakeryhmille ja osakkaille lähetetään kyselyt halukkuudesta maksaa yhtiölainaosuus kerralla pois, tai vaihtoehtoisesti aletaan periä rahoitusvastiketta, joka tälle huoneistolle on arviolta n. 18,06 € / kk.

Tuleva lainaosuus ei ole osa asunnon hintaa eikä varainsiirtoveron alainen ennen kuin lainaosuudet kohdistetaan asunnoille urakan ja taloudellisen loppuselvityksen valmistuttua.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke länteen. Parvekelasit huollettu 2022 / Lumon Oy antanut 5 v. käyttöturvan huollon yhteydessä.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistoissa valkoiset peilikuviolliset ovet ja tilavaraus mikroaaltouunille, vaalea välilaatoitus, valkoinen taso, teräksinen tiskipöytälevy 1,5-altaalla. Sähköliesi, liesikupu, jääkaappi / pakastin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa, sähköinen lattialämmitys. WC-istuin, käsisuihku, allas, taso, alakaapit, peili, yläkaapit, saranoitu suihkuseinä, suihku, pesukoneliitäntä, pyyhkeenkuivausteline. Silikonisaumat uusittu 2022 / Vevex Oy.
Saunan kuvaus
Lasiovi. Sähkökiuas.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Katemateriaali: Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteensä 38 kpl autopaikkoja, joista 13 kpl on talon pihassa ja 25 kpl on viereisessä pysäköintihallissa, saatavuus tarkistettava isännöitsijältä. Osakkeina 2 kpl autotalleja.

Ulkoiluvälinevarasto (käynti ulkoa pohjakerroksessa), lastenvaunuvarasto (1. kerroksessa), ja ullakolla on kuivaushuone, irtainvarastokopit ja kylmäsäilytystila. Väestönsuoja sijaitsee naapuriyhtiön Asunto Oy Nokian Liljankulman tiloissa.

Kiinteistönhoito huoltoliikkeellä. Yhtiöjärjestyksessä ei lunastuslauseketta eikä yhtiöllä ole erityisiä omistuksia.

DNA:n Talokuitu 10 Mbit/s sisältyy vastikkeeseen. Lisämaksusta omalla sopimuksella kiinteitä yhteyksiä saatavilla DNA:lta kautta 1000 Mbit/s asti.
Tehdyt remontit
2011: Alaovet automatisoitu.
2012: Osa parvekeovista uusittu.
2014: Ilmanvaihtokanavat puhdistettu.
2021: Hissi modernisoitu ja ovipuhelimet uusittu.
2023: Liiketilan ulko-ovi uusittu.
Tulevat remontit
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 17.4.2024 päätettiin, että lämmönsiirrin uusitaan ja urakka rahoitetaan pankkilainalla Tampereen Seudun Osuuspankista. Lainasummaksi päätettiin yhteensä 25.000 € kolmen vuoden laina-ajalla. Isännöitsijä valtuutettiin hyväksymään laina- ja panttausehdot sekä hoitamaan lainan nostoon tarvittavat toimet. Isännöitsijän mukaan remontti alkaa aikaisintaan elokuussa 2024.

Lisäksi päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä yksi ylimääräinen hoitovastike taloyhtiön taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä.

Yhtiöllä on hallitusen vuonna 2024 tekemä viiden vuoden korjaussuunnitelma.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
1 968 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Nokian Pihapihlaja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Keskusta, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marko Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.