OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Omakotitalo | 4mh + oh / tupakeittiö + 2wc + vh + khh + s

Ketunkulmantie 114B, Pitkäniitty, Aura

Hinta

269 000 €

Koko

125 / 141 m²

Vuosi

2016

Unelmakoti maaseudun rauhassa - tilava ja hyväkuntoinen omakotitalo Aurassa! Tämä upea koti mahdollistaa asumisen rauhallisessa ympäristössä, jossa saat nauttia luonnon kauneudesta ja rauhasta. Tämän tilavan kodin asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Alakerrasta löydät kaksi makuuhuonetta, tilavan tupakeittiön ja olohuoneen sekä pesutilat. Keittiössä on modernit laitteet ja runsaasti kaappitilaa. Tilavasta kodinhoitohuoneesta löytyy mukavasti kaapistoja ja tilat arjen askareisiin. Lattialämmitys pitää huolen mukavasta asumisesta, ja olohuoneen varaava takka luo tunnelmaa ja säästää lämmityskuluissa. Vasta valmistuneessa yläkerrassa sijatsee kaksi tilavaa makuuhuonetta, erillinen wc, vaatehuone sekä hyvän kokoinen aulatila, johon voit sisustaa perheellsi vaikka lukunurkkauksen tai vaikka pelitilan. Talon takapihan puolella sijaitsee mukavan kokoinen terassi ja pihaa ympäröi kauniit metsäiset näkymät. Pihan perällä sijaitsee saunakota, jonka edustalla puilla lämmitettävä palju kutsuu luokseen. Saunakodassa tilat sekä grillaamiseen että saunomiseen. Pihalla sijaitsee myös yli 100 neliöinen autokatos-/tallirakennus, jonka suojiin saat useammankin kulkuvälineen, sekä tilava puuvaja. Tämä kaunis koti on rakennettu vuosina 2015-2016, ja se on erittäin siistissä kunnossa. Kodin tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja muun muassa maalämpö ja koneellinen ilmanvaihto pitävät huolen talon energiatehokkuudesta. Käyttövesi tulee porakaivosta. Asunto sijaitsee rauhallisella sijainnilla maaseudun ympäröimänä. Läheltä löytyvät hyvät ulkoilumaastot sekä sieni- ja marjametsät ovat lähellä. Auran yhtenäiskoululle tulee matkaa hieman runsaat 4 kilometriä. Turkuun ajat noin puolessa tunnissa! Tämä on tilava ja valoisa koti maaseudun rauhassa, joka sopii hyvin perheelle tai pariskunnalle, jotka haluavat nauttia luonnonläheisyydestä ja tilasta ympärillään. Tule tutustumaan ja ihastu tähän kauniiseen kotiin! Lisätiedot ja esittelyt: Essi Mäkilä, puh. 040 153 3888 tai essi.makila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574289
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh + oh / tupakeittiö + 2wc + vh + khh + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

269 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

743,93 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 6200kwh/2022 (pörssisähkö) . Puhtaanapito: jätehuollon tyhjennys ja perusmaksu. Tiemaksut: 149,20€ (sis perusmaksun 15,00€ ja tieyksikön hinta on 0,10€) (yksi auto). Kiinteistövero: 743,93€/2024. . Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 93 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (pörssisähkö) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (1-3henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 6200 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 743,93€/2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Koneellisen ilmanvaihdon nuohous 4/2024
Maalämpölaitteiston huolto ja suodatinjärjestelmän putsaus 1/2024
Vesijärjestelmän huolto tammikuussa 2024, heinäkuussa tehtävä seuraavan kerran.
Ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdettava 2 kertaa vuodessa, vaihdettu 2024.
Piipun nuohous 22.4.2024.
Rännit putsattu syksyllä 2023.
Liesituulettimen perhosläppä putsattu 1/2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 12.4.2026
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Lisäksi varaava takka leivinuunilla.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa laminaatti, seinät maalattua. Olohuone: Lattiassa laminaatti, seinät maalattua/tapetoitu. Makuuhuone 1: Lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 3: Lattiassa laminaatti, seinät maalattua. Sauna: Laattalattia, seinät paneloitu, kiukaan takana seinä laatoitettu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät kaakeloitu. Eteinen: Lattiassa laatta ja laminaatti, seinät tapetoitu. Wc: Yk:Laattalattia, seinät maalattu. Ak:Laattalattia, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 4: Lattiassa laminaatti, seinät maalattua.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet (2kpl), pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc (2kpl), suihku, peilit (wc:t), allaskaappi (alakerran wc), pesukoneliitäntä (khh), lattialämmitys, kiinteät valaisimet. kodinhoitohuoneessa työvalo sekä laatikosta vedettävä silityslauta.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Tiilikuvioinen peltikate.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
19-417-1-38
Tontin pinta-ala
3 970 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Männikkö, 1:38
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 749 m². Käytetyn rakennusoikeuden määrä on n. 255 m².
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 13.11.2014, käyttöönottotarkastus. Maisemallisesti arvokas peltoalue. Maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla on erityisiä ympäristöarvoja ja jolla ympäristö säilytetään. Alueen säilyminen avoimena ja viljelykäytössä on maisemakuvan kannalta tärkeää. Alueella olevia rakennuksia saa korjata ja korvata. Uudisrakennuksina sallitaan vain maa- ja metsätaloutta palvelevia tuotanto- ja talousrakennuksia. Rakennukset tulee sijoittaa pihapiirien tai metsänreunan tuntumaan siten, että ne eivät sulje avoimia näkymiä. Lähelle sijoittuu SR-2, paikallinen rakennus- ja kulttuurihistoriallisesti arvokas kohde.
Lisätietoja kaavoituksesta: Auran kunta
Rakennukset
Autotalli/-katos 105m2 (Autotallissa koneellinen nosto-ovi ja ilmalämpöpumppu, on mahdollista saada vesipiste. Voimavirta) Puuvaja 15m2 Vedenhuoltojärjestelmärakennus Saunakota

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Aura

Asuinalueena Pitkäniitty, Aura

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.