RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Omakotitalo | 5-6 + k + kph + s + wc

Satakielentie 6, Peippola, Porvoo

Hinta

289 000 €

Koko

130 / 167 m²

Vuosi

1975

Löydä perheellesi uusi koti Porvoon Peippolasta, jossa yhdistyvät rauhallinen asuinalue ja kaikki tarvittavat palvelut käden ulottuvilla. Tämä valoisa ja tilava omakotitalo Satakielentiellä tarjoaa reilut asuintilat mukaan lukien neljä makuuhuonetta ja suuren ruokailutilan takkoineen. Talo on rakennettu vuonna 1975 ja se on pidetty hyvässä kunnossa; kattava kuntotarkastus on tehty vastikään, ja monet kodin osa-alueet on uudistettu ajatuksella. Bonuksena suuri kellaritila ja valokuitu! Talon 912 m²:n tontti rajoittuu takaosastaan viheralueeseen, on suojaisa ja vehreä, tarjoten täydelliset puitteet oleilulle, puutarhanhoidolle ja vapaa-ajan viettoon. Siellä on myös vuonna 2021 hankittu poreallas, joka kruunaa kesäiset illat. Lapsille on tilaa leikkiä ja koirallekin on jo valmiina aitaus. Sijainti Peippolassa on ihanteellinen. Alue on tunnettu rauhallisuudestaan ja idyllisestä ympäristöstään, mutta on silti lähellä Porvoon keskustan palveluita. Koulut, päiväkodit, kaupat ja monipuoliset kuntoilumahdollisuudet ovat vain kävelymatkan päässä, ja alueelta on hyvät liikenneyhteydet niin bussilla, autolla kuin pyörälläkin. Tässä kodissa yhdistyvät mukavuus, tila ja sijainti – täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa rauhallista asumista lähellä kaupungin palveluita. Älä jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä, vaan ota yhteyttä ja sovi näytöstä. Tämä voi olla juuri se koti, josta olet unelmoinut! Varaa oma paikkasi esittelyyn! Lähetä sähköpostiositteesi tekstiviestillä tai WA-viestillä Minna 045 672 7117 tai Tia 040 532 8678 Saat esitteen jo etukäteen tutustuttavaksi, ja sovitaan teille sopiva näyttöaika!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 10:45 - 11:45

Ilmoittaudu esittelyyn, saat esitteen etukäteen sähköpostiisi! TXT tai WA-viestillä Minnalle 045 672 7117 tai Tia 040 532 8678.

Esittelijänä Tia Laurmaa
p. 040 532 8678

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80355197
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6 + k + kph + s + wc
Asuintilojen pinta-ala
130 m²
Kokonaispinta-ala
167 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Porvoon Rakennusvalvonnan RAHU-kortin mukaan sekä kerros- että kokonaisala on 167 m2. Siinä myös mainitaan toimitila 69 m2. Maininnan perustetta ei tiedetä. Mainittu asuinpinta-ala 130 m2 aiemmista asiakirjoista. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta. Voidaan myös sopia aikaisemmasta vapautumisesta.

Hinta

Myyntihinta

289 000,00 €

Velaton hinta

289 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

440,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

82,78 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Ylläpidon kulut kolmihenkiselle perheelle. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Porvoon Veden voimassa olevan hinnaston mukaan: perusmaksu 23,58 e/kk, vesi 1,93 e/m3 ja viemäri 2,74 e/m3. Jätehuollon hinnoittelu eri vaihtoehtoineen: https://rosknroll.fi/

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Poreallas pihalla, hankittu 2021. Altaan katteena kevyesti (ei kuitenkaan lapsen) liikuteltavissa oleva kansi. Huolto on tarvittaessa myös helppoa, sillä altaan rakenne on purettavissa. Pihalla oleva "toivomuskaivo", ulkoseinään asennettu letkukela, markiisit, paineilmakompressori
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Osin katettu, tilaa oleskelulle ja ruokailulle. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Naapureiden asuintiloista ei näköyhteyttä yksityiselle takapihalle.
Tehdyt remontit
Edellisen omistajan toimesta:
1994: Asuinrakennuksen autotalli on muutettu asuinhuoneiksi. Rakennus- tai toimenpidelupa nro 13/B/94 myönnetty ja loppukatselmoitu.
1998: Vesiputkiston siirto pinta-asennukseen, sähkötyöt, kellarin koolaukset (bitumikaistat) ja levytykset, kodinhoitohuoneen korjaus: vedeneristys 40-50 cm korkeudelle ja kaakeloinnit
1999: Marcello-keittiö asennettu
2000: Sokkelin suojaus; bitumikaista, tuuletuslevy, routasuojaus, rakennuksen vierustäyttö uusittu kokonaan, salaoja- ja hulevesijärjestelmä uusittu kokonaan, ympäri rakennuksen.
2002: Koneellinen ilmanvaihto, putkistot ja lämmön talteenotto (Vallox 130). Sähköpattereiden vaihto.
2004: Uusi varaava takka asennettu (TU 1450)
2005: Lämminvesivaraaja uusittu (Haato)
2009: Ilmalämpöpumput asennettu yläkertaan ja kellariin (Mitsubishi GE25 VAH ja FD 35 VAHB)
Nykyisen omistajan aikana:
2014: Pintaremontti: pistorasioiden vaihto, vinyylikorkkilattia asennettu (vesirasitusta kestävä komposiittikorkkilattia, loistava lapsi- ja koiraperheisiin), sisäkattojen maalaus (kaikki muut huoneet pois lukien ruokailutila, sinne asennettiin uusi katto), ovet takapihalle uusittu, (ei tekn. tila), väliseinien kaato: takka/ruokailutilan uusi yhtenäinen tila + sen osuuden sähkötyöt, uudet listat makuuhuoneet ja olohuone & osittain muut tilat. WC-istuimen vaihto.
2016: Terassin laajennus
2017: Ikkunaremontti: Pihla Varma-ikkunat, Pihla Varma-ovi ja Yale-Doorman lukko.
2018: Kylpyhuoneremontti ja sauna
2019: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja virtaamien säätö
2021: Kattoremontti: Sarka-suoraprofiili
2021: Poreallas asennettu
2022: Yläpohjan eristeiden poisto ja uusien eristeiden asennus: 50m2 x 20 cm = 10m3
2023: Takan ja savuhormin nuohous (1.12.2023)
2024: Ilmalämpöpumppujen sisäyksiköiden puhdistus, piipun välikatossa menevän osan rappaus, iv-kanavien lisäeristys, kylpyhuoneen silikonien vaihto, saunan korvausilman säätöventtiilin asennus, jakorasioiden kansien asennukset.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Uusittu 2021. Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastuksen oleellisimmat havainnot ja suositukset 18.4.2024: -Parannustoimet rakennuksen vierustassa ja kellarissa. -Salaojien toimintakunnon selvitys: kuvataan 30.4.2024. -Ulkopuoliset puuosat tarvitsevat huoltoa. -Kellarin ovien huolto/uusiminen. -Puutteet yläpohjatilassa: myyjä rappauttaa piipun ja asennuttaa iv-kanaviin lisäerist. -Iv-koneen puhaltimen tekn. käyttöikä. Ilp:t ikääntymässä. -Viemäreiden ja päävesiputken tekn. käyttöikä -Sähköjärjestelmän vanhojen osien tekn. käyttöikä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems Oy, raportti saatavissa välittäjiltä näytön jälkeen mikäli ostotarjouksen tekoa harkitaan. Voimme myös järjestää "Ostajan kierroksen", jossa kuntotarkastaja käy läpi tärkeimmät havainnot ostajan kanssa.
Kuntotarkastus
Tehty 18.04.2024
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 25.04.2034
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta tiettävästi ole tehty. Asbestilainsäädännön 684/2015 ja 798/2015 nojalla tulee tehdä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit ja sähkölattialämmitys, sekä kaksi ilmalämpöpumppua, joista toinen kellarikerroksessa. Kokonaissähkön kulutus: 22150 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Talossa on LPOnet valokuitu. Uuden omistajan tulee tehdä oma sopimuksensa palveluntuottajan kanssa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (katto): Ruokailutilaan asennettu uudet sisäkattolevyt, muissa huoneissa sisäkattopaneelit maalattu valkoisiksi.
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Marcello-keittiö, ajaton ja tyylikäs, 1999. Liesituulettimen valaisimen kytkimessä saattaa joskus ilmetä ohimenevä kosketushäiriö.
Liesi (Husqvarna), jääkaappipakastin (Electrolux), astianpesukone (Bosch) ja liesituuletin (Franke)
Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2018, Fixteam Finland rakennus.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, pesuallas, allaskaappi, peili ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Osalaatoitus
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Uudistettu 2018 vaaleaksi, kiuas kulmamallinen Sawo, ikkuna.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa ilmoituksen mukaan vesieristys lattialla ja ylös seinillä 30-40 cm saakka.
Seinämateriaali: Osalaatoitus
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattiakaivo, pesukoneliitäntä, Bidet-suihku ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja Iso kellari. Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuoneita on kaksi, joista toinen todella tilava. Iso kellari soveltuu hyvin esim. nikkarointitilaksi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Profiilipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
638-453-1-319
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
912 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Suojaisa, vehreä piha, rajoittuu takaosastaan kaupungin viheralueeseen. Naapureiden asuintiloista ei näköyhteyttä pihalle.
Rakennusoikeuden pinta-ala
273.6 m²
Tehokkuusluku
0.3
Rasitteet
Kiinnitykset: 322355.71, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Ei ole.
Kaavoitustiedot
Vanha rakennuskaava: rk8, Peippolankolmio, vahvistettu 4.12.1973 . Porvoon keskeisten alueiden osayleiskaava 15.12.2004, AP-alue.
Palvelut
Palvelut: Palvelut: S-market Näsi 1km, Apteekki 1 km, useita ravintoloita 1 km, R-kioski, 900 m, Kokonniemi jossa useita liikuntamahdollisuuksia (tenniksestä ratsastukseen ja lasketteluun) 1 km, maauimala ("Santtari") ja skeittirampit 600 m.
Porvoon tori ja keskusta 2,5 km.
Paikallistiedot: Peippola on jo vanhempi, rauhallinen, liki idyllinen alue lähellä kaikkia palveluita.
Koulut: Albert Edelfeltin koulu, luokat 1-9(etäisyys n. 1 km), Strömborska skolan, luokat 1-9 (etäisyys n. 1 km),

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Suojaisa, ihanan vehreä piha, johon mahtuu trampoliini, leikkimökki ja poreallaskin! Koira-aita keskikokoiselle koiralle on jo valmiina.
Tiedustelut
Tia Laurmaa, 040 532 8678, tia.laurmaa@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Peippola, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tia Laurmaa

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KTM / Solera Solutions Oy Ab

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.