Omakotitalo | 4mh, k / rt / oh, kph, s, khh, wc, vh, varasto ja autokatos

Tilkanpolku 7, Järvihaka, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

374 000 €

Koko

129 / 159 m²

Vuosi

2019

Kuvittele koti, jossa jokainen yksityiskohta on suunniteltu viihtyisyyttä ja toimivuutta silmällä pitäen. Vuonna 2019 valmistunut omakotitalo Klaukkalan uudehkolla asuinalueella tarjoaa juuri tämän – modernin ja huolettoman asumisen ilon. Tässä kodissa yhdistyvät avara ja korkea olohuone keittiöineen, laadukkaat materiaalivalinnat sekä mietitty pohjaratkaisu, jotka tekevät päivittäisestä elämästä sujuvaa ja nautinnollista. Kodin sydämessä on tyylikäs keittiö, jossa on runsaasti kaappitilaa. Erillinen saareke luo täydellisen ympäristön yhteisille kokkailuhetkille. Keittiön yhteydessä oleva olohuone, varustettuna varaavalla takalla, luo lämpimän tunnelman koko perheen yhteisiin hetkiin. Olohuoneesta avautuu näkymä suojaisalle ja lasitetulle terassille, jossa voit nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden. Terassin yhteydessä oleva ulkoporeallas tarjoaa rentoutumisen hetkiä arjen keskellä. Tontti rajoittuu vehreään hulevesialueeseen. Neljä makuuhuonetta antaa jokaiselle perheenjäsenelle oman rauhallisen tilan, ja suurimmasta makuuhuoneesta löytyy käytännöllinen seinän levyinen liukuovikaapisto. Kodin kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, mikä helpottaa kiireisiä aamuja, ja erillinen saunaosasto tarjoaa oivan paikan rentoutumiselle. Käytännöllisyyttä arkeen tuo kodinhoitohuone, josta on suora käynti ulos – ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi lemmikkien tai lasten kanssa. Lisäksi talossa on erillinen wc, joka lisää asumismukavuutta. Vaikka koti itsessään on kuin unelma, sen sijainti Klaukkalan keskustan läheisyydessä tekee siitä vieläkin houkuttelevamman. Klaukkalan palvelut ovat kävelyetäisyydellä, ja alue tarjoaa hyvät koulut ja päiväkodit perheen pienimmille. Lisäksi ympäröivä luonto ja liikenneyhteydet luovat puitteet viihtyisään arkeen. Tämä koti on valmis toivottamaan uuden perheen tervetulleeksi – tartu tilaisuuteen ja tee tästä unelmiesi koti. Järjestän esittelyitä sopimuksen mukaan, joten varaathan rohkeasti esittelyajan ja tilaat myyntiesitteen jo etukäteen tutustuttavaksi. Myyntiä hoitaa: Kirsi Lehtinen puh. 0400-194195 kirsi.lehtinen@remax.fi I provide service also in english!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80357746
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh, k / rt / oh, kph, s, khh, wc, vh, varasto ja autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
129 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
159 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2019
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta tai tarvittaessa nopeamminkin

Hinta

Myyntihinta

374 000,00 €

Velaton hinta

374 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

452,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi- ja jätevesimaksu kuten myös puhtaanapitomaksu oman kulutuksen mukaan. Jätteenkuljetus sopimus tehtävä Kiertokapula jätehuollon kanssa. Tontin vuokra 7032€/vuosi 2024 tai lunastettavissa itselle hintaan 98 700 euroa (tilanne 14.5.2024)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilavassa eteisessä peililiukuovikaapisto ja tilaan mahtuu myös erillinen lipasto säilytystä varten. Seinät maalattu ja lattia laminaattia (lattialämmityksellä).
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, olohuoneen Led-valot himmennyksellä, saarekkeen mustat valot, ulkoporeallas ja lasiterassin lämmitin.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Elisa, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Olohuoneesta käynti 14 m² kokoiselle terasille, jossa on Lumonin lasitukset. Lasitetulta terassilta käynti terassilaajennukselle, johon mahtuu hyvin myös erillinen ruokapöytä. Rentoutumiseen ja vilvoitteluun terassiin on upotettu ulkoporeallas helppokäyttöisellä kansimekanismilla. Terassilta käynti myös aidatulle ja suojaisalle nurmikkoaluelle, joka sopii vaikkapa pienten lasten leikkeihin.
Tehdyt remontit
Vuosittaiset huoltotoimenpiteet
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 25.10.2029
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Lattialämmitys huonekohtaisella lämmönsäätelyllä, PILP (poistoilmalämpöpumppu) viilennysominaisuudella. Kokonaissähkön kulutus: 20757 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka ja nuohottu 12/2023
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikkäässä Keittiömaailman keittiössä on runsaasti kaappi- ja pöytätilaa. Keittiössä valaistuksena Led-valot yläkaappien ala- ja yläpuolella, joten valaistus myös ylöspäin. Erillinen saareke tuo helpotusta useamman kotikokin työskentelyyn. Varustuksena erilliset korkeat jääkaappi ja pakastin, kalusteuuni, induktioliesi, liesituuletin, intergroitu mikroaaltouuni ja astianpesukone. Musta Franken komposiittiallas tasolla tuo lisätyylikkyyttä tilaan. Saarekkeen päällä kauniit huomaamattomat mustat valaisimet, jotka jäävät asuntoon. Välitila tyylikästä valkoista laattaa, pöytätaso laminaattia. Seinät maalattu ja lattia laminaattia (lattialämmityksellä).
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua helpottamaan perheen arkea. Lisäksi wc-istuin, lavuaari, peili ja ikkuna ulos, joten tila on mukavan valoisa sekä lattialämmitys. Seinät kaakelia ja lattia laattaa (lattialämmityksellä).
WC-tilojen kuvaus
Helpotusta arkeen tuo erillinen wc, jossa varustuksena peili valolla, allas- ja allaskaapisto, wc-istuin sekä erillinen korkeakaappi. Seinät maalattu ja lattia laatoitettu (lattialämmityksellä).
Saunan kuvaus
Tyylikkään värisessä saunassa on Lumi-saunalauteet ja tummaksi käsitellyt puupaneliseinät. Sähkökiukaana toimii korkea pylväsmallinen kiuas, joka on hienosti upotettu lauteisiin. Saunan seinä pesuhuoneeseen päin on lasia, joten tuo tyyliä ja avaruutta molempiin tiloihin. Lattia laatoitettu ja lattialämmityksellä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Runsaasti kaappitilaa, niin pyykkihuollolle kuin siivoustarvikkeille. Pyykinpesukoneliitäntä ja paikka myös pyykkintornille. Tilaan mahtuu hyvin myös erilliset kuivaustelineet, jos tarvetta. Käynti ulos suoraan piha-alueelle, joten kätevää vaikkapa pienten lasten kanssa liikkumiseen tai lemmikkieläimen tassujen pesua varten. Seinät maalattu ja lattia laatoitettu (lattialämmityksellä).
Olohuoneen kuvaus
Tilavaan olohuoneeseen mahtuu isompikin sohva ja tunnelmaa tilaan tuo tyylikkään valkoinen varaava takka. Olohuone avointa tilaa keittiön ja ruokailutilan kanssa. Seinät maalattu ja lattia laminaattia (lattialämmityksellä).
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä makuuhuonetta, joissa kaikissa seinät maalattu ja lattia laminaattia (lattialämmityksellä). Isoimmassa päämakuuhuoneessa on seinän levyinen liukuovikaapisto. Yhdessä makuuhuoneessa peililiukuovikaapisto. Sisäänkäynnin vieressä olevan makuuhuoneen yhteydessä on erillinen vaatehuone. Perheen työhuoneen toimii yksi makuuhuoneista, jossa ei ole erillisiä vaatekaappeja. Seinät maalattu ja lattia laminaattia (lattialämmityksellä).
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
543-3-61-4-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
705 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tonttiosuuden lunastushinta 98 700 euroa (tilanne 14.5.2024)
Rakennusoikeuden pinta-ala
176.3 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 450000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta on vielä jäljellä
Kaavoitustiedot
Nurmijärven kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Nurmijärven kunta
Vuokrasopimus päättyy
27.02.2079
Tontin vuokra
7 032 € / vuosi
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Klaukkalan keskustassa ja lähialueella
Paikallistiedot: Klaukkalan palvelut kävelymatkan päässä, kuten myös lähin bussipysäkki
Koulut: Alueella

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Pihan kuvaus
Tontti rajoittuu vehreään hulevesialueeseen.
Tiedustelut
Kirsi Lehtinen, 0400 194 195, kirsi.lehtinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Järvihaka, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Lehtinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, NHS, Kaupanvahvistaja / Uusi Koti Oy LKV

RE/MAX Classic | Uusi Koti Oy LKV

RE/MAX Classic | Uusi Koti Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.