LOCAL LKV Oy

Kerrostalo | 2h + kt

Merikannontie 5 B, Taka-Töölö, Helsinki

Hinta

592 000 €

Koko

51,5 m²

Vuosi

2022

Nyt vapautumassa huoneisto halutulta Kesäkadulta! Töölön Kesäkatu Arvokas ja uniikki Yleisradion toimitalo kunnostettiin moderniin asuinkayttöön ja massiivinen projekti saatiin päätökseen joulukuussa 2022. Kulttuurihistoriallisesti vaikuttavassa talossa on 146 asuntoa ja 114 autohallipaikkaa, joista kolme paikkaa on varattu asukkaiden yhteiskäyttöautoille. Tasokkaiden asuntojen lisäksi yhtiössä on panostettu erityisesti asukkaiden viihtyvyyteen ja vaativimmatkin toiveet on otettu huomioon. Näyttävästä sisäänkäynnistä avautuu hotellimainen aula joka huokuu arvokkuutta. Ensimmäisestä kerroksesta löydät koko Suomen taloyhtiöistä kattavimmat ja korkeatasoisimmat yhteiset tilat kuten kuntosalin, SPA-osaston, rentouttavia oleskelutiloja ja jopa koirien pesupaikan. SPA-osastosta löytyy naisten ja miesten saunat, hetivalmiit kiukaat, höyrysauna, uima-allas, erillinen kylmäallas sekä ulkoterassi. Rakennuksesta löytyy myös kaksi liiketilaa, jotka jäävät yhtiön omistukseen. Lisäksi asukkaiden käytössä on oma postipakettiautomaatti, digitaaliset porrastaulut sekä turvaovet jokaisessa asunnossa. "Kerrostaloasuminen on viety uudelle tasolle" Tässä toisen kerroksen kaksiossa on laadukas varustelu ja moderni tekniikka. Upea koti tarjoaa sinulle huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Ikkunapinta-alaa on poikkeuksellisen paljon ja tästä syystä asunto tuntuu entistäkin avaremmalta. Avokeittiö on sopivan kokoinen ja siellä on riittävästi kaappi- ja laskutilaa. Kotimaisen keittiövalmistajan Saaren suunnittelemassa keittiössä sointuu kauniisti raikkaat ja lämpimät sävyt luoden samanaikaisesti kotoisan ja tyylikkään tunnelman. Tämän lisäksi keittiö on varusteltu Mielen integroiduilla kodinkoneilla. Asumismukavuutta lisää kylmällä säällä lattialämmitys sekä helteiden taltuttava viilennys. Kylpyhuone on tilava ja ajattoman tyylikkäät materiaaliratkaisut viimeistelevät tasokkaan ilmeen. Tutustu lisää tähän upeaan ja ainutlaatuiseen projektiin: www.toolonkesakatu.fi https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-hienoin-asuintalo-avautuu-vihdoin-asukkaille-yhtiossa-on-kymmenia-yli-miljoonan-euron-asuntoja/3264bf19-8536-4dd9-b22c-8f6a27879397 https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/6f8ea0c0-9e7e-4de9-bca6-f9b878105ed2 Tämä koti ja kokonaisuus on ehdottomasti koettava paikan päällä! Ole yhteydessä ja varaa oma esittelyaikasi: Patrik Sariola Kiinteistönvälittäjä LKV, 044 222 3442/patrik.sariola@locallkv.fi Ammattimaista ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä yli 200 asuntokaupan kokemuksella. Esimerkkejä myydyistä kohteista: https://locallkv.fi/myydyt-kohteet/ *****Oletko myymässä asuntoasi? ***** Myyntisuunnitelma ja hinta-arvio kodistasi veloituksetta ***** Tutustu kiinteään välityspalkkioomme! Yksiöt 3970 € (sis. alv 24 %) Kaksiot 4970 € (sis. alv 24 %) Kolmiot 5970 € (sis. alv 24 %) Tästä suuremmat 6970 € (sis. alv 24 %)

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80358507
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51,5 m²
Kokonaispinta-ala
51,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/9
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

288 689,29 €

Velkaosuus

303 310,71 €

Velaton hinta

592 000,00 €

Neliöhinta

11 495,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

298,70 € / kk

Pääomavastike

2 302,05 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 600,75 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kylmän ja lämpimän veden kustannuksista suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Yhtiön hallitus voi kuitenkin päättää ennakkovesimaksun perimisestä, jonka perusteena on käytettävä asuinhuoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärää. Ennakkovesimaksut tasataan vastaamaan todellisia kustannuksia kerran vuodessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Autopaikkaosakkeiden ja varasto-osakkeiden lunastusoikeus. Tarkempi ohjeistus on yhtiöjärjestyksessä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Saari keittiöt : Kaapistot, Työtaso: Kvartsikomposiitti, Allas: Franke Box BXX Hana: Oras Kodinkoneet: Kaikki kodinkoneet ovat laadukkaita Mielen koneita : Liesituuletin, Astianpesukone, Kylmälaitteet, Liesi (induktio), Uuni, Mikroaaltouuni,
Jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Timberwise-parkettilattia
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, allaskaappi ja bidee-suihku
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Timberwise-parkettilattia
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Timberwise-parkettilattia
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Pääovi, Annika Helala, annika.helala@paaovi.fi, 09 7002 8760
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Aulatilat, monitoimitila, kerhohuone, saunaosastot, uima- allasosasto, kuntosali, talopesula, kuivaushuone, jätehuone, ulkoiluvälinevarastot, irtaimistovarastot, autohallin aulatilat ja auton pesupaikka.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Talon hisseillä pääsee suoraan rakennuksen kellaritasoon, josta on käynti autohalliin. Autohallissa on 114 autopaikkaa, joista kolme jää yhteiskäyttöautojen autopaikoiksi. Noin puolet autopaikoista on mahdollista varustaa sähköauton latauspisteellä. Autopaikat myydään osakkeina.

Tulevat remontit
Kyseessä on uusi yhtiö, joka on valmistunut joulukuussa 2022 ja tästä syystä sillä ei ole yhtiökokouksen hyväksymää suunnitelmaa rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapidosta. Taloyhtiössä ei ole suunniteltuja korjauksia, sillä kyseessä on sillä rakennusaikainen takuu on voimassa.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
9 063 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto (09) 310 1673
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Töölön Kesäkatu, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Patrik Sariola, 0442223442, patrik.sariola@locallkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Patrik Sariola

Kiinteistönvälittäjä LKV

LOCAL LKV Oy

LOCAL LKV Oy
LOCAL LKV Oy

Keilaniementie 1,
02150 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.