Kerrostalo | 4h + kt + s

Myyrmäentie 2e A 81, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

397 000 €

Koko

87 m²

Vuosi

2023

Tämä valoisa ja hurmaava perheasunto odottaa Myyrmäessä, muuttamaan pääset vaikka heti! Asunnon keskiössä on avara olohuone, johon keittotila avautuu. Keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Siemensin koneet, esimerkkinä täyskorkeat kylmälaitteet! Makuuhuoneet on sijoitettu asunnon eri laidoille, mikä tuo rauhaa asumiseen. Eteisessä on runsaasti säilytystilaa ja päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Kylpyhuoneen jatkona on oma sauna, lisäksi asunnossa on erillinen wc. Asunnon ikkunat avautuvat etelään ja länteen. Valtava lasitettu parveke avautuu myös molempiin suuntiin. Asunto sijaitsee talon 11. kerroksessa. Katso näkymät asunnon parvekkeelta! Näkymät on kuvattu syyskuussa 2023. Huomaathan, että korttelin rakentuminen saattaa muuttaa näkymiä tulevaisuudessa. 16-kerroksinen Tirehtööri sijaitsee Myyrmäen uudessa kaupunkikorttelissa palveluiden ja liikenneyhteyksien ympäröimänä. Lenkkireitit ja muut liikuntamahdollisuudet kotiovella. Täällä asut aidosti ympäristöystävällisemmin, sillä yhtiö on rakennettu Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti ja sille on sen valmistuessa myönnetty Joutsenmerkki. Asunto Oy Vantaan Tirehtööri on rakennettu valinnaiselle vuokratontille. Valinnaisuus tarkoittaa, että osakas voi lunastaa asuntokohtaisen osuuden tontin lunastushinnasta, tai maksaa siitä kuukausittaista tontinvuokravastiketta. Tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Huomaathan, että ilmoituksen kuva asunnosta on digitaalisesti sisustettu. Osa kuvista on taloyhtiön monipuolisista yhteistiloista.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
10001200
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87 m²
Kerrokset
11/16
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)

Hinta

Myyntihinta

159 664,00 €

Velkaosuus

237 336,00 €

Velaton hinta

397 000,00 €

Neliöhinta

4 563,22 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

278,40 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

87 511,64 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

281,90 € / kk

Pääomavastike

954,80 € / kk

Tontin vuokravastike

278,40 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 515,10 € / kk

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Tasauslaskutus

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Paikallavaletut väli- ja yläpohjat tuovat hyvän äänieristyksen.
Keittiön kuvaus
Keittiökaapit ja –laatikot, vetimet, laminaattityötaso, keittiöallas ja kaariputkihana. Kalustepeitteinen astianpesukone, induktiokeittotaso, kalusteisiin sijoitettu uuni, liesikupu ulosvedettävällä lipalla, kalusteisiin sijoitettu mikroaaltouuni, jääpakastinkaappi tai erillinen jääkaappi ja pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinillä ja lattiassa keraaminen laatta, katossa kuusipaneeli. Tasoallas, allaslaatikosto, valopeili tai peilikaappi, kääntyvä suihkuseinä, termostaattihana suihkusetillä, wc-istuin, koukustot ja wc-paperiteline, pesukoneliitäntä ja varaus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kattoon upotettu led-valaisin, laatoituksen alla määräysten mukainen sertifioitu vesieristys. Asuntokohtainen vedenmittaus.
Saunan kuvaus
Lattiassa keraaminen laatta, seinillä ja katossa kuusipaneeli. Lauteet haapaa. Kokolasiovi, saunavalaisin, laatoituksen alla määräysten mukainen sertifioitu vesieristys.
Olohuoneen kuvaus
Tammiparketti, valkoiseksi maalatut seinät.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tammiparketti, valkoiseksi maalatut seinät. Liukuovellinen avokomero Elfa-säilytysjärjestelmällä.
Säilytystilojen kuvaus
Asuntoon kuuluu irtaimistovarasto
Kattotyypin kuvaus
Kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, talopesula sekä talosauna, jonka yhteydessä kerhohuone.
Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti II Ky
Palvelut
Myyrmäen keskustan palvelut ovat lähellä. Kauppakeskus Isomyyri ja Kauppakeskus Myyrmanni sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Kauppakeskuksista löytyvät päivittäistavarakauppojen lisäksi mm. ravintoloita ja kuntosali. Lähistöllä sijaitseva Myyrmäen urheilupuisto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen. Urheilupuistosta löytyy mm. jalkapallostadion, kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, hiekkakenttä, squashkentät sekä kuntosali.
Liikenneyhteydet
Myyrmäestä on erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan. Myyrmäen Rautatieasema sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Junalla kuljet kätevästi reilussa 15 minuutissa sekä Helsingin keskustaan että Helsinki-Vantaan lentokentälle. Myös useat bussit liikennöivät Myyrmäen keskustan läpi. Omalla autolla Myyrmäestä liittyy hetkessä kaikille pääteille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Myyrmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

JM Asuntomyynti

JM Suomi Oy

JM Suomi Oy
JM Suomi Oy

Hevosenkenkä 3, 15 krs.,
02600 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.