Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Kiinteistömaailma | Tuusulan Asuntomyymälä LKV

Muu

Paijalantie 522, Ruskela, Tuusula

Hinta

215 000 €

Koko

69 340

Tuusulan Ruskealan kylässä asfalttitiehen rajoittuvat iso pelto-alue. Rakentaminen edellyttää myönteistä suunnittelutarveratkaisua. Alueella ei ole rakennuksia.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1189963
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti
Velaton hinta
  • 215 000 €
  • ( Myyntihinta 215 000 € + Velkaosuus 0 €)
Myyntihinta
  • 215 000 €
Velkaosuus
0 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: Ei kiinteistöveroa, koska ei ole rakennuksia ja luokitus maatalousmaa.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
69 340
Rakennusoikeuden pinta-ala
800
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alueelle on kunnan rakennuspaikkakartassa merkitty kaksi rakennuspaikkaa. Rakennuspaikalle saa sijoittaa yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen. Erilliset sauna- ja talousrakennukset ovat suositeltavia. Rakennuspaikalle saa sijoittaa lisäksi ympäristöä häiritsemättömiä työtiloja, kuitenkin niin, että rakennuspaikan pääkäyttötarkoituksen tulee olla asuntorakentaminen. Rakennuspaikalle sijoitettavien rakennuksien yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 400 m2, rakentamiseen ei saa kuitenkaan saa käyttää yli 10 % rakennuspaikan pinta-alasta.
Kaavoitustiedot
Rakentaminen edelyttää myönteistä suunnittelutarveratkaisua. Kiinteistö sijaitsee Ruskela-Vanhakylä-Ritasjärven osayleiskaavan maa- ja metsätalousalue /viljelymaisema-alueella (MV-1) sekä sr-m alueella. Osayleiskaavamääräyksen mukaan alue muodostaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan maisemakokonaisuuden, joka tulee säilyttää. Kiinteistölle on osoitettu kaksi käyttämätöntä rakennusmahdollisuutta, mutta rakentamismahdollisuus ratkeaa ainoastaan hakemalla suunnittelutarveratkaisua Tuusulan kaavoitukselta. Alueen kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden maisema-arvojen vuoksi ei ole varmaa, voidaanko rakennuspaikkoja tuolla alueella toteuttaa. Myös maankäyttö- ja rakennuslaissa (137 §) edellytetään, että rakentamisen tulee olla sopivaa maisemalliselta kannalta. Rakentaminen ei myöskään saa vaikeuttaa erityisten luonnon- tai kulttuuriympäristön arvojen säilyttämistä eikä virkistystarpeiden turvaamista. Kaikki asemakaavoittamattomat alueet ovat Tuusulassa ns. suunnittelutarvealuetta. Mikäli suunnittelutarvealueelle halutaan esimerkiksi rakentaa uusi tai korvaava asuinrakennus, muuttaa olevan rakennuksen käyttötarkoitusta tai laajentaa vähäistä enemmän olemassa olevaa asuinrakennusta, täytyy Tuusulan kaavoitukselta hakea suunnittelutarveratkaisua. Myönteinen suunnittelutarveratkaisu on edellytyksenä rakennusluvan myöntämiselle. Suunnittelutarveratkaisu on voimassa korkeintaan 2 vuotta. Kaavoitus pyytää hankkeesta Maakuntamuseon lausunnon sekä Uudenmaan ELY-keskuksen lausunnon tieliittymästä sekä tiemelusta. Kunta pyytää ko. lausunnot vasta, kun heille on jätetetty hakemus tai kun hakijalla on tarkemmin tiedossa, mitä ja mihin kohtaan rakentamista haetaan. Mikäli suunnittelutarveratkaisua päätetään hakea, kannattaa hakijan olla kuntaan yhteydessä ennen lopullisen hakemuksen ja asemapiirroksen laatimista.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Koulut: Paijala alakoulu (n. 4.3 km) Ruokakaupat: K-market Hyrylä (n. 6.5 km) Päiväkodit: Paijala päiväkoti (n. 3.5 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.2 km)

Kiinteistömaailma | Tuusulan Asuntomyymälä LKV

Kiinteistömaailma | Tuusulan Asuntomyymälä LKV
Kiinteistömaailma | Tuusulan Asuntomyymälä LKV

Kiinteistömaailma | Tuusulan Asuntomyymälä LKV

placeAutoasemankatu 1,
04300 TUUSULA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.