Rivitalo | 3h, k, s, ph, kh, wc, 2vh, et, ter

Karhunkierros 22, Kortekangas, Kangasala

Hinta

159 000 €

Koko

73,5 m²

Vuosi

2003

Viehättävä yksitasoinen rivitalon päätykolmio, jossa on oma takka! Asunto Oy Kangasalan Nallepuisto on v. 2003 valmistunut yhtiö, joka sijaitsee erittäin suositulla ja lapsiystävällisellä Kortekankaan alueella. Yhtiö on alun alkujaan ollut osaomistuskohde. Osa huoneistoista on lunastettu ja osa (5 kpl) on edelleen vuokra-asuntoina. Yhteensä huoneistoja on 16. Yhtiö on hyvin hoidettu ja maksuvalmius on hyvä. Lämmitysmuotona toimii sähkölämmitys, tässä huoneistossa lisälämmönlähteenä on myös tunnelmallinen, varaava takka, jollaista ei jokaisesta yhtiön asunnosta löydy. Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi pistokkeellinen autopaikka. Koulumatka Tursolan korttelikouluun on esikoululaisille ja 1.-2. luokkalaisille lyhyt, vain noin 1,9 km. Isommat koululaiset 3. luokasta eteenpäin käyvät Suoraman koulua, jonne matkaa tulee noin 3 km. Tursolan korttelikoulun yhteydessä toimii myös Tursolan päiväkoti. 1-tasoinen rivitalokolmio on suosituimpia asuntotyyppejä. Tämä koti sopii kohtuullisen hintansa, edullisen vastikkeensa ja neliömääränsä puolesta mainiosti niin ensiasuntoaan etsiville, yksinhuoltajille kuin monen ikäisille pariskunnillekin. Oma sauna, kaksi vaatehuonetta ja erillinen WC tuovat arkeen käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Kirkkoharjun maisemissa ulkoireitit ovat mahtavat ympäri vuoden. Lenkin jälkeen on mukava paistaa vaikka lenkkimakkarat omalla takaterassilla. Esittelen tätä kaunista, muuttovalmista kotia teille erittäin mielelläni. Varaattehan oma yksityisesittelyaikanne. Tervetuloa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1346842
Sijainti
  • Kangasala Kortekangas
  • Karhunkierros 22, 36100
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, ph, kh, wc, 2vh, et, ter
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73,5 m²
Kokonaispinta-ala
73,5 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2003
Vapautuminen
Viimeistään 2 kk kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

157 820,06 €

Velkaosuus

1 179,94 €

Velaton hinta

159 000,00 €

Neliöhinta

2 163,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

183,75 € / kk

Pääomavastike

57,93 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

241,68 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

21,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Talousarvion 2023 mukaan vastikkeet nousivat 1.7.2023 seuraavasti: hoitovastike 2,4 €/m2 => 2,5 €/ m2 (uusi hoitovastike/183,75 €/kk), pääomavastike 2./0,0036 €/os => 0,0057 €/os (uusi po-vastike 2/ 57,93 €/kk)

Isännöitsijältä 5.12.2023 saadun tiedon mukaan tietoliikennevastiketta 14.90 €/huoneisto/kk aletaan periä siinä vaiheessa kun kuituyhteys on muodostettu ja päätös yhtiöjärjestyksen muutoksesta on tehty. Ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Pääomavastiketieto on yhtiökokouksen 7.6.2023 mukainen. Korkojen nousu saattaa vaikuttaa yhtiön keräämän pääomavastikkeen suuruuteen.
Yleinen elinkustannusten nousu saattaa vaikuttaa muidenkin yhtiön keräämien maksujen suuruuteen. Sähkönkulutus 11600 kWh/vuosi/5 hlön perhe.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: yhtiö on liittymässä kuituverkkoon, aikataulu vielä auki.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Takka (varaava), sälekaihtimet, eteisen naulakko, olohuoneen verhotangot, makuuhuoneiden verhokiskot
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Yhtiö on alun perin ollut osaomistuskohde. Osa huoneistoista on edelleen vuokra-asuntoja. Lunastusmahdollisuutta on käyttänyt kymmenen osakasta. Myynnissä oleva kohde on kokonaisuudessaan omistusasunto.
Tehdyt remontit
Asennettu laminaatit lattioihin, maalattu seinäpinnat 2017. Asennettu eteiseen naulakko 2020. Uusittu astianpesukone 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen: kaapisto, seinät maalattu, lattia laminaatti
Rakennusmateriaali: Puuelementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin (2017), keraaminen liesi, astianpesukone (v. 2023), liesituuletin hormiin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laatoitettu
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna: lauteet, sähkökiuas, ikkuna, lasiovi. Pesuhuone: suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys. Erillinen WC: wc-istuin, bidee, korkea kaappi, pesuallas alalaatikoilla, valopeili
Seinämateriaali: Saunassa paneeli, pesuhuoneessa laatta, WC:ssä maalattu + laatta
Lattiamateriaali: Muovi
Olohuoneen kuvaus
Varaava takka (nuohottu säännöllisesti 1 krt/vuosi, viimeksi 09/23). Takka on osakkaan kunnossapitovastuulla, hormi ja nuohous on yhtiön vastuulla.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmissa makuuhuoneissa on vaatehuone.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
2 x vaatehuone, irtaimistovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiö on ollut aluksi korkotuettu osaomistuskohde. Vuokra-asuntojen ja asumisoikeustalolainojen korkotuesta annettu laki (29.6.2001/604), asetus korkotuesta (19.7.2001/666) ja lainan muuttamisesta annettu laki (28.3.2002/232). Osakkeet ovat vapautuneet korkotukilainan ehdoista lainan tultua maksetuksi 9.3.2008. Osa huoneistoista on omistusasuntoja, osa vuokra-asuntoja. Pirkanmaan Avo-asunnot Oy omistaa yhtiössä viisi vuokrattavaa huoneistoa. Lisätietoja yhtiöjärjestyksen 6§ ja 8§.

Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Isännöitsijältä 5.12.2023 saadun tiedon mukaan ylimääräinen yhtiökokous 26.10.23 päätti, että taloyhtiö hyväksyy Valoo- yhtiön tarjouksen valokuituun liittymisestä. Yhtiö vastaa verkon rakennuksen kustannuksista (250 €/huoneisto) yht. 4000 €. Huoneistolta omistajilta tullaan perimään 150 € kertavastikkeena liittymismaksu. Hoito- ja tavanomaiset korjaukset katetaan hoitovastikkeella ja ylijäämin.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 22, lisätietoa: Jokaiselle huoneistolle kuuluu ytiöjärjestyksen mukaan yksi sähköpistokkeelinen autopaikka.

Tehdyt remontit
2011 piha-alueen ja sadekaivojen kunnostus. 2015 IV-laitteiden puhdistus ja säätö. 2016 Tiilikattojen puhdistus ja suoja-ainekäsittely. 2022 rakennusten ulkovuorien maalaus.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 mukaan (ei vielä yhtiökokouksen vahvistama): parkkipaikkojen kunnostus, sähköautojen latausvalmius
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
6 166 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kangasalan Nallenpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tursolan korttelikoulu 0.-2. lk (n. 1.9 km), Suoraman alakoulu 0.-6. lk (n. 3.0 km), Pikkolan koulu 7.-9. lk (n. 3.0 km)
Ruokakaupat: K-Market Mäntyveräjä (n. 3.0 km), Prisma Lentola (n. 4.0 km)
Lähipalvelut: Kangasala-talo (n. 4.0 km), Kangasalan uimahalli (n. 4.2 km), Kirkkoharjun upeat ulkoilureitit (n. 0.5 km), Kyötikkälän urheilukenttä (n. 1.5 km), Sorolan ulkoliikuntapaikka (n. 1.3 km)
Päiväkodit: Tursolan päiväkoti (n. 1.9 km)
Liikenneyhteydet
Linja-auto asemantietä (n. 0.3 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistolle kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan yksi sähköpistokkeellinen autopaikka.
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: luode, kaakko
Tiedustelut
Satu Haavisto
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, Sisustussuunnittelija
satu.haavisto@kiinteistomaailma.fi
p. 0505971528

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Haavisto

Kiinteistönvälittäjä, sisustussuunnittelija, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.