Bo LKV Espoo
Bo LKV Espoo

Vapaa-ajan tontti

Siikajärvenranta 1, Nuuksio, Espoo

Hinta

89 000 €

Koko

1 570

Unelmiesi kakkoskoti luonnon ympäröimään Nuuksioon? Valoisa vapaa-ajan tontti Espoon Siikajärven välittömässä tuntumassa, lähellä Helsinkiä (vain 14 km Espoon Ikealta pohjoiseen). Tänne ehtii kiireisenkin arjen keskeltä nauttimaan luonnonrauhasta, vaikkapa läheiselle Korpinkierrokselle. Nuuksion kansallispuisto kokonaisuudessaan, sen metsät, järvet, suot ja kalliot tarjoavat ainutlaatuisen ulkoiluympäristön. Noin 20 metrin päässä on alueen mökkiläisten yhdistyksen oma ranta. Yhdistykseen liittyminen maksaa 500€, liittymisvuonna ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Jäsenmaksu on tällä hetkellä 30€/vuosi, jonka lisäksi käyttötarpeesta riippuen on tenniskentän maksu 60€/vuosi sekä venepaikan maksu 15€/vuosi. Ranta on niin lähellä, että omasta saunasta voi helposti kipaista kadun yli järveen uimaan. Tilalla on myös oikeus yhteisiin vesialueisiin. Tontille on mahdollisuus hakea rakennuslupaa vapaa-ajan asunnolle suunnittelutarveratkaisulla kokonaiskerrosalaltaan 80m2. Tämän lisäksi sallitaan talousrakennuksen rakentaminen siten, että kokonaiskerrosala on yhteensä enintään 120m2. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet. Bussi 244 kulkee aivan tontin viereltä. Tämän tontin avainsanat: Espoo, Nuuksio, Siikajärvi, ainutlaatuinen luonto, vaellus, laituri, tenniskenttä. Tule katsomaan ja rakenna tänne unelmiesi kakkoskoti! Myyntiä hoitaa: Marianne Beckman | marianne@bo.fi | 0400 879 816

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20014165
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 89 000 €
Myyntihinta
  • 89 000 €
Kiinteistövero
230,50 € / vuosi
Kohteen lisätiedot
Muutaman kymmenen metrin päässä Siikajärvellä on Haukilahtelaisten ry:n kyläyhdistyksen yksityinen uima- ja veneranta, joka on vapaa-ajan asukkaiden käytössä. Yhdistykseen on liittymismaksu noin 500€ sekä vuosittainen perusmaksu noin 50€.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-441-11-411
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 570
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kiinteistöllä sijaitsee kerrosalaltaan 160m2 suuruinen purkukuntoinen loma-asunto vuodelta 1934. Kaavoituksen tässä vaiheessa ei ole mahdollista kasvattaa asuntojen lukumäärää kiinteistöllä. Sen sijaan saattaisi olla mahdollista, että kiinteistölle saisi myönteisen suunnittelutarveratkaisun korvaavalle loma-asunnolle. Tontin yläosassa on hyvä rakennuspaikka vapaa-ajan asunnolle, josta avautuvat kauniit näkymät Siikajärvelle. Tontilla on purkukuntoinen vapaa-ajan rakennus, ostaja vastaa tämän rakennuksen mahdollisista purku-, poisvienti- ja jätekustannuksista.
Tontin nimi
Puu-Villa
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Espoon rakennusjärjestyksen 25§:n mukaan tällä alueella loma-asunnon kerrosala saa olla enintään 80m2. Tämän lisäksi sallitaan jokaista loma-asuntoa kohden talousrakennusten rakentaminen siten, että kokonaiskerrosala on yhteensä enintään 120m2.
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa Espoon pohjoisosien yleiskaava, osa 1.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Ranta
  • Rantaoikeus
  • Rannan tyyppi: Järvi

Beckman Marianne

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.