Huoneistokeskus Helsinki Itä

Omakotitontti

Matosaarenkuja 2, alue 2, Laajasalo, Helsinki

Hinta

700 000 €

Koko

2 140

Rauhaa, merituulta ja historiaa Jollaksen Matosaaren alueella Nyt myynnissä kiinteistön (2140 m2) rakennuspaikka 2, jossa rakennusoikeutta 175 kem² (määräosan pinta-ala n. 1292 m²). Rakennuspaikka sijoittuu tontin keskelle. Koko tontilla rakennusoikeutta enintään kahdelle talolle, yhteensä 320 kem2. Rakennuspaikat myydään erikseen. Tonttia ei voi lohkoa, joten hallinnanjakosopimus on laadittava. Vesi- ja viemärijohdot ja telekaapelointi kulkevat kadun alla. Maalämpömahdollisuus ja venevalkamaoikeus. Porvariskuninkaan uimaranta on saaristolaismäntyjen reunustamaa polkua pitkin n. 300 m päässä. Jollaksessa on lähikauppa, päiväkoti ja peruskoulu. Jollaksentien varresta on bussiyhteys Laajasalon uuteen, monipuoliseen kauppakeskukseen. Kauppakeskus Saaresta löytyvät ruokatavarakauppojen lisäksi mm. apteekki, kuntosali, kirjasto sekä monen muun yrityksen palvelut. Terveyspalvelut sekä päiväkodit ja peruskoulun ylemmät luokat sijaitsevat myös Laajasalossa. Ruotsinkielinen päiväkoti sijaitsee Laajasalossa ja ala-aste Herttoniemen puolella. Lähin metroasema on Herttoniemessä, johon pääsee bussilla. Kruunuvuoren sillan valmistuttua raitiovaunu- ja kevyenliikenteen yhteys kantakaupunkiin nopeuttaa liikkumista keskustaan. Lähellä sijaitseva Jollaksen kartano suojeltuine rakennuksineen ja puistoalueineen on upea ulkoilupaikka. Matosaari on entinen pieni saari, joka sijaitsee Matosaarentien päässä ja Jollaksen eteläkärjessä. Sen yhdistää mantereeseen kapea kannas. Alueelta avautuvat merimaisemat useaan suuntaan. Puhdas ilma ja valoisuus, merelliset näkymät, hienot kävely- ja pyöräilyreitit. Olisiko tämä sinun uuden kotisi sijaintipaikka? ------------------------------------------------ Peace, sea breeze and history in the Matosaari area of Jollas. For sale, property 2140 m² which has building right for two houses. Both places are sold separately. The possible floor area on this part is 145 m² (the area of the plot 1292 m²). Please contact the real estate agent for more information.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20014824
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 700 000 €
Myyntihinta
  • 700 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 6734.45 (koko tontti. v. 2020)
Vesihuollon kuvaus
vesijohto- ja viemärilinjat johtokartan mukaan sekä Matosaarenkujan että Kuninkaansormuksenpolun puolella.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-49-262-2
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 140
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Metsäinen rinnetontti Matosaarentien ja Matosaarenkujan kulmassa. Tontin toisella puolella Kuninkaansormuksenpolku. Maapohja osittain kalliota. Maaperätutkimusta ei ole tehty. Alue 2:n pinta-ala n. 1292 m². Tontilla on rakennuspaikka kahdelle talolle: määräosat myydään erikseen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
175
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO II, koko tontilla kaksi rakenuspaikkaa, yhteensä 320 m². Asemakaavaan merkityn kerrosalan lisäksi saa rakentaa asunnon ulkopuolisia, asuntoja palvelevaa aputilaa kuten autosuojia tai -katoksia sekä varasto-, huolto- ja askartelutiloja. Nämä sijoitetaan rakennusalalle rakennuksen pohjakerrokseen, talousrakennukseen tai -siipeen tai talousrakennuksen rakennusalalle. Aputiloja saa yhteensä olla enintään 60 m²/asunto, jos niistä vähintään 20 m² on pohjakerroksessa, muuten enintään 50 m²/asunto. Rakennuksen pihat ja tiet on sovitettava maastoon ja puustoon louhintaa, täyttöä ja isokokoisten puiden kaatamista välttäen. Istutukset ja välttämättömät maastotyöt on suoritettava korkeatasoisesti alueen luonteeseen soveltuvalla tavalla.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Poikkilaakson koulu Jollas, Laajasalo,
Palvelut: lähikauppa Jollas, kaupat, posti ja kirjasto Kauppakeskus Saari, terveysasema Laajasalo
Päiväkodit: Jollas, Hevossalmi, Laajasalo
Liikenneyhteydet
bussi, metro Herttoniemi

Ahvonen Terhi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, AKA (a)

Huoneistokeskus Helsinki Itä

Huoneistokeskus Helsinki Itä
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Huoneistokeskus Helsinki Itä

Hitsaajankatu 20,
00810 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.