alku LKV

Kerrostalo | 3h, kk, 2kph, s, 2wc, las.parveke

Visseli 13 A 33, Veneenveistäjänranta/Pateniemi, Oulu

Hinta

575 000 €

Koko

109

Vuosi

2021

Esittelyt pidetään osoitteessa Purjelaivankaari 8, n.100m tontilta vasemmalle. Nyt on ennakkomarkkinoinnissa Veneenveistäjänrannan ensimmäinen kerrostalo Asunto Oy Fregattisatama, joka rakennetaan alueen parhaalle paikalle aivan meren äärelle. Talo rakennetaan todella laadukkaasti vastaamaan vaativaakin makua, näistä kodeista tulee todella upeita. Taloyhtiö muodostuu 32 asunnosta, joiden koot ovat 41 m2 2h,kk,s, 51m2 2h,k,(s) 56m2 2h,k,s, 78m2 3h,k,s, 82,5m2 3h,k,s sekä 95,5 m2 4h,k,s. Huoneistoja on mahdollista yhdistää myös suuremmiksi asunnoiksi kokoihin 109m2, 140m2 ja 197m2. Merenpuoleisissa asunnoissa on mahtavankokoiset lasitetut parvekkeet merelle. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota valoisuuteen, suuriin ikkunapintoihin, toimiviin pohjaratkaisuihin sekä suuriin, merelle suunnattuihin parvekkeisiin sekä pesutilojen kokoon ja riittävyyteen. Keittiöt liittyvät luontevasti oleskelutiloihin, joista on vapaat näkymät länteen merelle. Asunnoissa on vesikiertoinen, kaukolämpöön liitetty lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys. Rakennustapaselosteessa eritellyt pintamateriaalit ja kiintokalusteet edustavat samaa korkeaa laatutasoa kuin koko taloyhtiö. Fregattisataman asukkaiden käytössä on korttelin yhteinen, poikkeuksellisen iso ja monipuolinen leikkipaikka sekä puistot. Veneenveistäjänranta alueena on ulkoilun ystävälle täydellinen. Kevyenliikenteen väyliä on kattavasti ja urheilupuisto sijaitsee aivan meren äärellä. Alueelle on tulossa oma päivittäistavarakauppa, bussilinja ja päiväkoti. Läheltä löytyy myös kaikki Pateniemen ja Ritaharjun palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit. Autoja varten asukkaat voivat ostaa joko autokatospaikan tai oman lämpimän autotallin. Irtainvarasto sijaitsee joko päärakennuksen yhteydessä tai erillisenä osakkeena ostetun autotallin yhteydestä. Taloyhtiön välittömään läheisyyteen on valmistunut laadukas venesatama, josta on mahdollista hankkia oma venepaikka sähkö- ja vesiliittymillä. Fregattisataman asukkailla on näin ainutlaatuinen mahdollisuus pitää omaa venettä lyhyen kävelymatkan päässä kotiovelta. Asunto Oy Fregattisatama hallitsee tonttiosuuttaan hallinnanjakosopimuksella, ja jokaisella asunnonostajalla on mahdollisuus joko maksaa tonttiosuudestaan vuokraa, tai lunastaa sen omakseen. Mikäli asunnon ostaja päättää maksaa tonttiosuudestaan vuokraa, voi sen silti lunastaa omakseen myöhemmin, elämäntilanteen mukaan. Tontinlunastuksen kustannuksista ja veroista vastaa ostaja. Näiden kotien rakennustyöt ovat jo käynnissä ja ne valmistuvat 2021. Nyt kannattaa ottaa pian yhteys ja varata oma uusi koti! Näin upealle paikalle valmistuvia koteja on vain hyvin harvassa, merenrannan arvoasuntoja, joiden varustelutaso on huippuluokkaa! Myyntiä hoitaa, Niko p. 044 732 5961. Kohteen rakennuttaja Aalto Development https://www.aaltodevelopment.fi/ Lisää kohteesta ja alueesta: https://www.aaltodevelopment.fi/fregattisatama

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20048147
Sijainti
 • Oulu Pateniemi Veneenveistäjänranta/
 • Visseli 13 A 33, 90800 Oulu
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kk, 2kph, s, 2wc, las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
109
Kokonaispinta-ala
109
Lisätietoja pinta-alasta
Avarapohjainen ja laadukas koti täysin meren äärellä. Kodissa on olohuone – keittiöalueelta ainutlaatuiset merelliset maisemat. Isot ikkunat tuovat asuntoon paljon luonnonvaloa. Olohuone-keittiöalueelta on käynti merensuuntaan avautuvalle suurelle parvekkeelle. Kodissa on kaksi makuuhuonetta. Kylpyhuone-saunakokonaisuus on ainutlaatuinen. Päämakuuhuoneen yhteydessä on toinen ylellinen kylpyhuone. Lisäksi erillinen kodinhoitohuone sekä vaatehuone. Tosi mahtava kokonaisuus, joita vain harvoin tarjolla!
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
2021 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2021
Varaustilanne
Vapaa
Velaton hinta
 • 575 000 €
 • ( Myyntihinta 230 460 € + Velkaosuus 344 540 €)
Myyntihinta
 • 230 460 €
Velkaosuus
344 540 €
Neliöhinta
5 275,23 € /
Yhtiövastike
 • 615,85 € / kk
 • (Hoitovastike 321,55 € / kk + Rahoitusvastike 294,30 € / kk)
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari YHTIÖLAINA JA YHTIÖVASTIKKEET: Asunto Oy Fregattisataman yhtiölaina on lyhennysvapaa ensimmäiset 2 asumisvuotta, minkä jälkeen laina-aika on 20 vuotta. Laina on annuiteettilaina, jonka korko on 6kk euribor+1%. Rahoitusvastikkeet on arvioitu 6.8.2020 korkotasolla. Korkotason muutokset voivat vaikuttaa rahoitusvastikkeisiin. Arvioidut yhtiövastikkeet ovat: - Hoitovastike: 2,95 eur/m2/kk. - Rahoitusvastike lyhennysvapaan aikana: 2,70 eur/m2/kk. - Rahoitusvastike lainan lyhennyksen aikana: 14,86 eur/m2/kk. - Tonttivastike niiden huoneistojen osalta, jotka eivät ole lunastaneet tonttiosuuttaan: 1,64 eur/m2/kk. Tontin lunastushinnat riippuen asuntojen koosta 16 451 eur -38 320eur. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina: - Autokatospaikka lämpöpistokkeella 7 500 €. - Lämmin autotalli auton laturivalmiudella 22 000 €. - Lämmin autotalli auton laturivalmiudella ja varastolla 26 500 €. Venepaikat myydään erillisinä osakkeina: - Venepaikka 6 metrin puomilla 6000 €. - Venepaikka 8 metrin puomilla 8000 €. - Venepaikka 10 metrin puomilla 10 000 €. - Venepaikka 12 metrin puomilla 12 000 €.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Todella upea ja suuri ylimmän kerroksen koti, jossa joka asia on mietitty tarkoin ja harkiten. Valoisa olohuone ja keittiötila on tämän kodin keskus. Kodin makuuhuonetilat ovat hyvänkokoiset, ja molemmissa kaunis sisustus.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
 • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikkiin asuntoihin on tulossa viilennys. Parvekkeet ovat lasitetut. Materiaali- ja pohjaratkaisuihin voi vaikuttaa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Ennakkomarkkinoinnissa uusi todella avarapohjainen ja huippulaadukas koti merenrannalla upeassa Asunto Oy Fregattisatamassa. Kaikissa huoneistoissa koneellinen ilmanvaihto sekä erillinen viilennys.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Avara ja laadukas keittiö, josta näkymät merelle. Keittiössä on laadukkaat kalusteet sekä kattava koneistus, mikroaaltouuni on integroitu kalusteisiin. Keittiössä todellakin kokataan ja viihdytään. Keittiö jatkuu avonaiseen ja tilavaan olohuoneeseen.
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio, integroitu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku, wc
Kodissa on kaksi kylpyhuonetta. Kylpyhuone-sauna kokonaisuus sekä päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitseva erillinen kylpyhuone-wc-kokonaisuus. Kummassakin on tyylikäs ja harkittu värimaailma.
WC-tilojen kuvaus
Kaksi wc-tilaa on kauniisti sisustettu ja värimaailma on harkittu sekä rauhallinen. Toinen wc-tila on erillisenä tilana kylpytilojen yhteydessä, toinen päämakuuhuoneen kylpyhuoneen yhteydessä.
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Tyylikäs sauna, jossa lämpöiset sekä unohtumattomat löylyt.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava erillinen kodinhoitotila sijaitsee päämakuuhuoneen yhteydessä. Kodinhoitotiloissa hyvin tilaa kodin pyykkihuollolle sekä pesutornille. Kodinhoitotilasta käynti erilliseen vaatehuoneeseen.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Olohuone-keittiötila on tämän kodin keskus. Valoisaa ja avaraa olohuonetta sisustaa todella ilolla. Täältä myös käynti lasiliukuovien kautta isolle lasitetulle parvekkeelle, mistä esteettömät näkymät merelle. Lasitettu parveke on todella suuri, n40m2.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kodin makuuhuoneet on kauniit ja tarkoin harkittu värimaailmaltaan. Makuuhuoneissa on myös hyvin kaappitilaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä ylellinen kylpyhuone.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kodissa hyvin säilytystilaa. Jokaiselle huoneistolle kuuluu irtainvarasto, jos asunnolla ei ole varasto autotallin yhteydessä. Lisäksi voi erillisenä osakkeena ostaa lämpimän autotallin tai autotallin + erillisen varaston.

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Oulu toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Fregattisatama
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Taloyhtiön autopaikat
 • Autokatospaikkoja: 25
 • Autotalleja: 15
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
LähiTapiola Tontit II Ky
Palvelut
Palvelut: Asunto Oy Fregattisatama rakennetaan Veneenveistäjänrantaan, joka on uusi kaupunginosa Pateniemen ranta-alueella.

Veneenveistäjänrannassa meri, uimaranta, venesatama, leikkipuisto, liikuntapuisto, ulkoilureitit ja luonto tekevät asumisesta viihtyisää. Tulevien asukkaiden käytössä ovat kaikki Pateniemen ja Ritaharjun palvelut eli kaupat, koulut, harrastuspaikat ja muut päivittäispalvelut. Jo olemassa olevien palvelujen lisäksi Veneenveistäjänrantaan rakennetaan uusi päiväkoti, päivittäistavarakauppa sekä venesataman rantapaviljonki kahviloineen.
Liikenneyhteydet
Etäisyys niin autotietä kuin kevyen liikenteen väylääkin pitkin Oulun keskustaan on noin 12 kilometriä, ja Linnanmaalle sekä teknologiakylään noin 5 kilometriä. Pateniemenrannan ja Veneenveistäjänrannan kautta suunniteltu uusi bussilinja mahdollistaa julkisten liikennevälineiden käytön. Veneenveistäjänrannasta voit mennä torinrantaan auton, bussin ja polkupyörän lisäksi myös omalla veneellä.
Auton säilytys
Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Useita erilaisia autopaikkavaihtoehtoja: - Autokatospaikka lämpöpistokkeella 7500 €. - Lämmin autotalli auton latausvalmiudella 22 000 €. - Lämmin autotalli auton latausvalmiudella + varastolla 26 500 €.
Ranta
 • Yhteisranta
 • Taloyhtiö sijaitsee ihan merenrannassa upealla alueella Veneenveistäjänrannassa Oulun Pateniemessä. Veneenveistäjänranta on upea Perämeren rannalla oleva alue, joka on ainutlaatuinen Oulussa ja koko Pohjois-Suomessa. Rannasta löytyvät mahtavat laituritilat myös isoillekin veneille. Tarkoituksena on perustaa pursiseura, joka hallinnoi venepaikkoja ja niihin liittyvää toimintaa.

Keinänen Anne

Alku LKV:n omistaja, LKV, Kaupanvahvistaja

alku LKV

alku LKV
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

alku LKV

placeHintantie 95,
90650 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.