Oulun Arvokiinteistöt Oy
Oulun Arvokiinteistöt Oy

Omakotitontti

Pappilantie 25, Oulunsalo, Oulu

Hinta

68 000 €

Koko

1 738

Rakentajat ja rakennusliikkeet! Erittäin hyvällä sijainnilla aivan Oulunsalon palveluiden tuntumassa reilun kokoinen 1705 m2 tontti. Rakennusoikeutta on 426 kem2, joten tähän mahtuu suurempikin talokokonaisuus. Kaavamerkintä on AO ja rakennusoikeus määräytyy tehokkuusluvun 0,25 mukaisesti. Tontille saa rakentaa yksi- tai kaksiasuntoisia omakotitaloja: omakotitalon/taloja, paritalon/taloja tai erillistaloja, rakennusoikeuden ja Oulun kaupungin rakennusjärjestyksen puitteissa. Tontti on hyvää rakennusmaata: maaperä on hiekkaista ja tontti on hieman kohollaan ympäristöstä (ks. korkeuskäyrä kartalla). Kiinteistöllä on purkukuntoisia rakennuksia, joiden purkaminen jää ostajalle. Maaperän haitta-ainekartoitus (öljyhiilivetypitoisuus) on tehty. "Oulunsalon asemakaavoitetun alueen täydennysrakentaminen - Selvitys potentiaalisista täydennysrakentamiskohteista 25.11.2016". Rakennusliikkeillä on mahdollisuus pyytää kaupungilta asemakaavamuutos. Muutoksen yhteydessä myytävä tontti ja sen viereinen Oulun kaupungin omistama asemakaavaan VL-merkitty alue voidaan yhdistää, jolloin rakennusoikeus moninkertaistuisi. Kaupungin kanssa voi tällöin neuvotella ko. lisämaan ostosta. Ks. lisätietolinkki. Koulut ja päiväkodit ovat turvallisen lähellä ja lähistöltä löytyy hienot ulkoilumaastot. Lisätiedot ja esittelyt: Tiina Kivilinna 050 467 8307 tiina.kivilinna@oulunarvokiinteistot.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20073117
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 68 000 €
Myyntihinta
  • 68 000 €
Kohteen lisätiedot
Sähköliittymä taloon 3*25A ja autotalliin voimavirta 3*63A. Voimassa olevan asemakaavan lentomeluvyöhykkeet lm1 ja lm2 (ks. kuva asemakaavakartta) liittyvät aiemmin ajankohtaisen lentokentän sivukiitotien aluevarauksiin ja sen lentomeluvaikutuksiin. Sivukiitotie on poistunut suunnitteluvarauksista, eikä sitä ole merkitty asemakaavaa myöhemmin laadittuun voimassa olevaan Oulunsalon keskeisten alueiden yleiskaavaan. Yleiskaava ohjaa tulevaa asemakaavoitusta, joten mikäli alueen asemakaavaa muutetaan, lentomeluvyöhykkeet voidaan todennäköisesti poistaa asemakaavasta. Koska lentomeluvyöhykkeet ovat edelleen voimassa olevassa asemakaavassa, rakentaminen voi vaatia poikkeamisluvan. Poikkeamisluvan todennäköisesti saa, mutta sen käsittelyprosessi vie vähintään kuukauden. Rakennusluvan myöntäminen suunniteltavalle hankkeelle voidaan kirjata myös (purkavaksi) ehdoksi kauppakirjaan. Tontilla ei ole öljysäiliötä maassa.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohtoliittymä ostettava Oulun Vedeltä.
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-430-228-0
Tontin pinta-ala
1 738 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaupungin kaavarekisterin mukaan kaavatontin pinta-ala on 1705 m2, tästä rakennusoikeus 1705 * 0,25 = 426 kem2. Kiinteistötietojärjestelmässä tilan pinta-ala on 1738 m2.
Tontin nimi
Loistokumpu
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kivilinna Tiina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Oulun Arvokiinteistöt Oy

Oulun Arvokiinteistöt Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Oulun Arvokiinteistöt Oy
SKVL jäsenyritys

Vanhantullinkatu 8,
90120 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.