Omakotitontti

Åminnen kartanon tie 10 f, Åminnefors, Nordcenter, Raasepori

Hinta

78 154 €

Koko

2 118

Hienoja omakotitalotontteja myynnissä upeassa Nordcenterissä! Lähellä mm. meri, kuntosali ja laskettelukeskus, vieressä upeat golfkentät. Tontit sijaitsevat kauniin Benz-golfkentän ja luonnon ympäröimänä. Golfbungalows alueen tontit: - koot 1100 - 2400 m2 - rakennusoikeudet 100 - 200 kem2 - hinnat 66.000 - 99.000 eur Nordcenter sijaitsee luonnon rauhassa, meren äärellä, noin 70 - 80 km päässä pääkaupunkiseudulta ja noin 100 km päässä Turun seudulta. Alueella on sekä ympärivuotiseen asumiseen että vapaa-ajan asumiseen suunniteltuja asuntoja. Nordcenterissä on - historiallinen Åminnen kartano, joka toimii ravintolana ja klubitalona - kaksi upeaa, Suomen parhaimmistoon kuuluvaa golfkenttää - hyvät harjoitusalueet - kaksi tenniskenttää - kuntosali, snooker, biljardi - Golfmarina, pienvenesatama Lähellä - Karjaan kaupat ja juna-asema sekä Pohjan palvelut - Fiskars ja Billnäs, ruukit ja kulttuurikeskukset - loistavat ulkoilumaastot - ratsastustalleja - Gumnäsin uimaranta - Påminnen laskettelukeskus Lisätietoa: NordcenterAsunnot.com ja Nordcenter.fi Tilaa esittelymateriaali **** Marja Smedberg LKV, KED, BBA, osakas p. 040 126 4300 / marja.smedberg@kahdeksas.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20089258
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 78 154 €
Myyntihinta
  • 78 154 €
Lisätiedot maksuista
Tontin ostaja vastaa tontin lohkomiskustannuksista (MML:n lohkomistoimitus n. 1 330 euroa). Lisäksi ostaja vastaa vesi-, viemäri-,kuitu- ja sähköliittymien liittymismaksuista ja rakentamiskuluista tontin sisällä ja liittymäpisteestä tontin rajalta. Vuosittain maksetaan Nordgolfille aluemaksu, johon sisältyy tie- ja aluehuollon kulut. Vuosittain maksetaan Skuru - Åminneforsin tiekunnalle yksityistien maksu 20,00 euroa sekä yksikkömaksu.
Kohteen lisätiedot
Nordcenter Golfmarinasta on mahdollista vuokrata venepaikka. Laiturilla vesi- ja sähköpiste. Karjaan puhelimen valokuitu alueella. Koko Nordcenterin alueelle on suunnitteilla yksityinen tiekunta, jolle kaikki tiealueet siirtyvät.
Vesihuollon kuvaus
Kunnallistekniikka on rakennettu tontin rajalle. Raaseporin kaupunki toimittaa veden, Oy Nordgolf Ab hallinnoi Nordcenterin kunnallistekniikkaa. Nordgolf laskuttaa vedestä kulutuksen mukaan ja tilittää maksut Raaseporin vedelle. Suunnitteilla, että koko Nordcenterin alueen vesihuolto siirretään perustettavalle vesiosuuskunnalle / Raaseporin vedelle.
Viemäri
Kunnallistekniikka on rakennettu tontin rajalle. Oy Nordgolf Ab hallinnoi Nordcenterin kunnallistekniikkaa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
710-714-1-78
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 118
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myytävän tontin todellinen pinta-ala määräytyy lohkomistoimituksessa. Golfbungalows-kiinteistö on tällä hetkellä yhtenä tilana, josta myydään kooltaan, rakennusoikeudeltaan ja hinnaltaan erilaisia tontteja. Bungalowpolku-tiealueen pinta-ala on noin 2440 m2. Yksi kahdestoistaosa (1/12) Bungalowpolun tiealueesta luovutetaan erillisellä kiinteistökaupalla veloituksetta ostajalle sitten kun Bungalowmäen tonttien lohkomistoimitukset on pidetty. Tie ja vesihuoltoputket on rakennettu ja sähköt on vedetty alueelle syksyn 2019 aikana. Karjaan puhelimen kuituliittymäkaapeli on tuotu tonttiliitospaikalle. Tontilla ei ole rakennuksia.
Rakennusoikeuden pinta-ala
120
Tontin nimi
Golfbungalows
Kaavoitustiedot
AO enintään 1-kerroksisten erillispientalojen korttelialue, sitova tonttijako. Raaseporin kaupungilta saadun tiedon mukaan alueella voidaan soveltaa myös ohjeellista tonttijakoa.
Nordcenterin golfkeskuksen alueella kaavoitushanke: Åminnen (Åminne Gård) asemakaava ja asemakaavan muutos, hanke 7693. Lisätiedot: Raaseporin kaupunki, kaavoitusinsinööri Leena Kankaanpää, puh. 019 289 3842.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Nordcenterin palvelut n. 400 m: Åminnen kartano, ravintola Åminnegård, biljardi, snooker, kioski golfkaudella, kuntosali, saunat, kaksi golfkenttää, tenniskentät. Nordcenter Golfmarina n. 1 km.
Ruokakaupat ja muut lähipalvelut: Pohja n. 6 km, Fiskars n. 8 km, Karjaa n. 8 km. Rinnekeskus Påminne n. 3,5 km, Billnäsin ratsastuskeskus n. 5 km.
Liikenneyhteydet
Oma auto. Juna-asema Karjaalla n. 8 km, josta yhteydet mm. Helsinkiin, Turkuun ja Hankoon.

Smedberg Marja

LKV, KED, BBA, osakas, sisustussuunnittelija

Kahdeksas päivä Oy

Kahdeksas päivä Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kahdeksas päivä Oy
SKVL jäsenyritys

Cygnaeuksenkatu 4,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.